tellwe.com'da bakılan fallar!

Birisi de kocamı da seviyorum,bilmem kimi de seviyorum yazmisti yorumlarda,Allah kimseyi bunların haline düşürmesin.Kinamiyorum ama anlamakta da güçlük çekiyorum

Zamanın da ben de o sayfada bakım yapıyordum. O zamanlar gelen fallardaki soruları görseniz şükürlüğüz yani. Kızıp bir şey diyemiyordum iade yapıyordum.

Yorumunda 3 erkekten bahsedeni gördüm. Burada bile ne hikayeler var. İnsanların içi nasıl alıyor, anlamıyorum.

banada ilginç geliyor karakter ve duruş meselesi sanırım ben yıllardır sadece 1 kişi için fal baktırdım ve oda daimi ilişkimdi yani geçenlerde aniden nişanlandı ve hayatında başka birisi olduğunu bile bile asla onun için yorum almam onun için yorum yapacak yorumcularada fal göndermem .. başkasının sevgilisinde nişanlısında eşinde gözü olanları Allah ıslah etsin inşallah..

Zamanın da ben de o sayfada bakım yapıyordum. O zamanlar gelen fallardaki soruları görseniz şükürlüğüz yani. Kızıp bir şey diyemiyordum iade yapıyordum.
Falcının biride aynısını söylemişti. Daha çok evli ve başkalarıyla ilişki yaşayan insanlar gelip baktırıyormuş senin gibi genç ve ilişkisini merak eden çok kişi yok dedi

Falcının biride aynısını söylemişti. Daha çok evli ve başkalarıyla ilişki yaşayan insanlar gelip baktırıyormuş senin gibi genç ve ilişkisini merak eden çok kişi yok dedi

Yani gençlerden çok orta yaşlı insanlardan çok geliyordu. Yurtdışından da atanlar vardı. sadece Ülkemizde yok yani bu sıkıntı. Soruları yazmam çok etik olmaz ama bir babanın yolladığı faldan sonra artık bakımı bıraktım. Uğraşılmaz ve artık baş edemiyorsun. Nasıl ayırabiliriz diyen, o kadının bilgilerini verip onun adına bakılıyormuş gibi baktırmak isteyenler bile vardı

Falsepetinde bi yorumcu mayıs ayında kopukluk olcak aranız açılacak tartışma vs olcak demişti ama bunun yaşanması şart toparlanmanız için demişti. O kısım oldu haber veriyim sizlere de kızlar. Geri dönüş sağlam olacak demişti, geri dönüş olursa ben bu adamı sağlam 1 şekilde kovarım o ayrı konu.. Buğraya baktırdım 1 ay önce falsepetinde. Yeminliyim 1 ay fal yok zaten gözlerim de açıldı dengim değil, darısı başınıza kızlar uzak dursun kötü erkekler

Reelde 2 kişiye fal baktırdım daha once baktırıp da begendıgım kısılerdı. Tellwe de taraca ve peralina da gidişatı aynı şekilde söylemişti. Uyumsuz ve banuyılmazda kısa baktılar ama onlarda tarıh ve gıdısat olarak aynı seylerı soyledı

Herkese merhaba tellweede onereceginizfalci varmi en fazla 15-20 tl olcak sekilde? Biraz olsun gelecekte tutturan diyebilceginiz?

Bu mesajı yeni buldum ben :) Lydina şuan aşırı ucuz ona baktırmak isterim ama ne atacağıma karar veremedim. Yıldızname atsam doğum saatimi bilmek zorunda mıyım çünkü bilmiyorum

Bu mesajı yeni buldum ben :) Lydina şuan aşırı ucuz ona baktırmak isterim ama ne atacağıma karar veremedim. Yıldızname atsam doğum saatimi bilmek zorunda mıyım çünkü bilmiyorum
Ben baktirmistim bu mesajdan sonra iki dakikaydı ses kaydı. Kahve attım. Çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…