- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.341
Soruları geciktirmiyor hemen dönüş yapıyoryiramir'den falım geldi bugün. kayda değer bir şey göremedim açıkçası. Evet fazlaca uzu yazmış ama aynı şeyler etrafında dönmüş dolaşmış. Soru yazdım onu kaç güne görür cevap verir bilmiyorum. 7 gün bekleyişten sonra pek bir heyecanı da kalmamıştı zaten. Sorudan ola çıkarak cevaplama yapmış net bir cevap göremedim. Sizlerin de aynı şekilde mi merak ettim.
Operim kuzum,bir ara her Allah'ın günü fal atiyordum.Bu kadar mı caresiz olur insan yaÇocukları öptüm :)) yemin ettim fal baktırmayacağım diye uzun bi süre. Buraya kızlara destek olmak için giriyorum artık. İiiii yapmıssınBorellus80
gecen yil da baktirmistim. o zaman cok yakin degilsiniz bir kere oturmusuz falan dedi. ben sok nasil bildi haliyle kisinin dusunceleri de dogrudur dedim. cunku benim dusuncelerimi ve karakterlerimi bildi. ama sonradan ogrendim o kisinin dusunceleri de dogru degilmis, ani da bilememis. cok ozenle isini yapiyor, iyi yapiyor ama ben zihin okudugunu dusunuyorum. bu sahsi fikrim mavi kurdele:)) ins senin icin iyi ise olsun :))
Nakta, Banu Yılmaz, Chitra, Herra, Yulee canım. Yiramir’inde çok nokta atışları var tabii onu da es geçmeyeyim. Ama favorim burada Nakta’dırCanım sana en cok kim biliyordu? Mesela tellwede birini secsen hangı falcıyı oneririsin en cok?
Ne fali atmistin ona?Nurseli döndü bu arada iki hafta önce attığım falı yorumlamış ve onu çok beğendim şu an. Çok özenli, nokta atışlı bir faldı. Aşk sormama rağmen şu an iş mevzularımla ilgilide birşeyler söyledi ve doğru şeyler söyledi bunu çok beğendim özellikle
Kahve canım. Kahve falı bakıyorsa yorumcu hep kahve atıyorum benNe fali atmistin ona?
Yiramir’den falım geldi sonunda, katina atmıştım. Beni güzel anlatmışfalı gönderirken biraz ucu açık soru sormuşum, ona göre cevaplamış. Daha çok tavsiyeli bi fal olmuş, bi de kartları yorumlayarak yazmış. Kartları ben de o şekilde yorumlamıştım zaten
Soru sordum da muhtemelen onun cevabı da geç gelir ama enerjisi güzel tatlı bi kız.
Çok hastaymış, bi de sorulara daha sonra bakıyor sanırım. Cevabın gelmesi de 1 haftayı bulabilir bencebenim soruma hala cevap gelmedi.
Çok hastaymış, bi de sorulara daha sonra bakıyor sanırım. Cevabın gelmesi de 1 haftayı bulabilir bence
Merhaba:) daha önceki falında dedikleri çıktı mı betülünkehanetleri nin?Bir hafta daha bekleyemem muhtemelen..:) Dün betulunkehanetleri'ne fal attım onun ilk baktığı fal çok iyiydi. bakalım bu seferde aynı şekilde olursa favori falcılarımdan olur :)
Merhaba:) daha önceki falında dedikleri çıktı mı betülünkehanetleri nin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?