tellwe.com'da bakılan fallar!

Haaayyy öpeyim seni ben

Biz niye onları bekleyelim ki yaa
O geziyo tozuyo, ben de salak gibi falcılara dünya para bayılıyorum
Biz bu tavırları hak etmiyoruz, gidene güle güle
Bi şarkı vardı güle güle sana elveda herkes kendi yoluna diye, üstüne de Demet Akalın’ın yarına kalsada yanına kalmaz acı döner gelir karması var vs va dinle bunları ohhhhh keyif yap

Bi şarkı vardı güle güle sana elveda herkes kendi yoluna diye, üstüne de Demet Akalın’ın yarına kalsada yanına kalmaz acı döner gelir karması var vs va dinle bunları ohhhhh keyif yap
Böyle konuşup köşede ağlıyomuşum
Üf valla zamanında çok üzüldüm, yeter. Olmadıysa vardır bi hayır, karşımıza mutlu olacağımız insanlar çıksın

cıkan fal haberiyle geldim, son zamanlarda ayrıldığım ve cok üzüldüğüm burada dm den bir kac kisiye anlattığım biri vardı, malum sahıs dün gece mesaj attı.
Yalnız yesilcingenenin bana baktığı bütün falları böylece patlamıs oldu.
Falı cıkanlara geliyorum, sezgi candan. Olay aynı söylediği gibi oldu.
Bergüzar ve perseis ve ellynore.
Yalnız ellynore üstün körü baktı falından cok memnun kaldım diyemem. Perseisin verdiği vade sarkmıs.
Ancak eski fallarımı okudugmda ayevi sürec olarak mayıs sonu haziran ayı bası gibi iletisim yazmıs böylece onun baktığı da cıkmıs oldu.

şimdi kızceler 30-40 kredi yükledim telwede sizce kime baktırayım? Perseisi ben cok seviyorum ama en son baktırdığım falın sonunda o kadar olmadık seyler söylemis ki sasırttı beni gerceklesirse ne ala ama cok ucuk geldi söyledikleri.
Ellynore sanki o kadar detaya girmiyor fallarında dolayısıyla o parayı vermek istemiyorum ama kimse kalmadı

ayevine katina atan varmı? ben ona kahve baktırmıstım cok aman aman detaylı değildi. Fallarımı tekrar okuyorum baska bir konuyla ilgili ellynore a falatmısım inanılmaz bilmiş resmen adamla ayrılık sebeplerimiizi neden koptugumuzu suanki ilişkisini mükemmel özetlemiş, ancak daha sonra baktırdığım sahıs icin olan falı daha kısa detaysızmıs

Ben katina attım. Baya uzun bir faldı. Çok da beğenmiştim

Yav ciddi misin arkadaşın işten mi kovuldu çok üzüldüm Bende aylarca kibarlığını ilgi zannettiğim birine Nehirin falları yüzünden açılacaktım adam evlendi barklandı. İyiki gaza gelmedim.

Yav ciddi misin arkadaşın işten mi kovuldu çok üzüldüm Bende aylarca kibarlığını ilgi zannettiğim birine Nehirin falları yüzünden açılacaktım adam evlendi barklandı. İyiki gaza gelmedim.
evet patronunun sana ilgisi var senden etkilenmiş demişti adam evliymiş benim kız bilmiyordu gitti naktanın gazına gelip adama acılmıs isten atıldı

Yanlış anlama arkadaşına üzüldüm ama başka biri olsa patronun yerinde bu durumu kullanabilirdi.
ya adam kullanmaya calısmıs zaten canım bu durumu gayet ama benim arkadasım gururlu kabul etmemiş sonra da atıldı işte, bir naktanın falındaki söze inanıp böyle seylere kalkıstı hep söylerim alt tarafı fal yani

Midem bulandı adamdan. İstediği olmayınca kızı attı demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…