- 16 Şubat 2018
- 458
- 797
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.441
Haaayyy öpeyim seni benBen falcı falcı dolaşıp acaba beni arayacak mı sorarken adam çok eminim başkasıyla görüşüyor. O yüzden artık akıllandım, falların yalan olduğunu da tekrar anladım. Günah olduğunu bile bile baktırdım, belki de işlerin daha kötüye gitmesine neden oldum.
Giden gitsin napayım yaa, dünyadaki tek erkek o değil. Allah hepimizin karşısına hayırlı olanı, mutlu edecek olanı çıkarsın
Biz niye onları bekleyelim ki yaaHaaayyy öpeyim seni ben
Bi şarkı vardı güle güle sana elveda herkes kendi yoluna diye, üstüne de Demet Akalın’ın yarına kalsada yanına kalmaz acı döner gelir karması var vs va dinle bunları ohhhhh keyif yapBiz niye onları bekleyelim ki yaa
O geziyo tozuyo, ben de salak gibi falcılara dünya para bayılıyorum
Biz bu tavırları hak etmiyoruz, gidene güle güle
Böyle konuşup köşede ağlıyomuşumBi şarkı vardı güle güle sana elveda herkes kendi yoluna diye, üstüne de Demet Akalın’ın yarına kalsada yanına kalmaz acı döner gelir karması var vs va dinle bunları ohhhhh keyif yap
geysuya bu adamla ilgili baktırmamıstım, sahıs analizlerinde anlık durumda en iyisi benim icin bergüzar sezgi ve geysudur ama gelecekle ilgili suana kadar hic bir söylediği cıkmadı.O onceinawhile geysu nun dediği çıktı mı peki onu merak ediyorum.
hiç sevmem kendisini, ayrıca bir arkadasım son zamanalrda onun baktığı fala güvenerek cok büyük bir seye kalkıstı rezil oldu komple patladı kıza baktığı fal arkadasımda iş yerinden atıldığıyla kaldıNaktaya ne dersin O onceinawhile hiç baktırdın mı?
Ben katina attım. Baya uzun bir faldı. Çok da beğenmiştimayevine katina atan varmı? ben ona kahve baktırmıstım cok aman aman detaylı değildi. Fallarımı tekrar okuyorum baska bir konuyla ilgili ellynore a falatmısım inanılmaz bilmiş resmen adamla ayrılık sebeplerimiizi neden koptugumuzu suanki ilişkisini mükemmel özetlemiş, ancak daha sonra baktırdığım sahıs icin olan falı daha kısa detaysızmıs
Yav ciddi misin arkadaşın işten mi kovuldu çok üzüldümhiç sevmem kendisini, ayrıca bir arkadasım son zamanalrda onun baktığı fala güvenerek cok büyük bir seye kalkıstı rezil oldu komple patladı kıza baktığı fal arkadasımda iş yerinden atıldığıyla kaldı
evet patronunun sana ilgisi var senden etkilenmiş demişti adam evliymiş benim kız bilmiyordu gitti naktanın gazına gelip adama acılmıs isten atıldıYav ciddi misin arkadaşın işten mi kovuldu çok üzüldümBende aylarca kibarlığını ilgi zannettiğim birine Nehirin falları yüzünden açılacaktım adam evlendi barklandı. İyiki gaza gelmedim.
gec gördüm canım bidahakine de ona atarım baska bir falcıya atmıstım.Ben katina attım. Baya uzun bir faldı. Çok da beğenmiştim
Yanlış anlama arkadaşına üzüldüm ama başka biri olsa patronun yerinde bu durumu kullanabilirdi.evet patronunun sana ilgisi var senden etkilenmiş demişti adam evliymiş benim kız bilmiyordu gitti naktanın gazına gelip adama acılmıs isten atıldı
ya adam kullanmaya calısmıs zaten canım bu durumu gayet ama benim arkadasım gururlu kabul etmemiş sonra da atıldı işte, bir naktanın falındaki söze inanıp böyle seylere kalkıstı hep söylerim alt tarafı fal yaniYanlış anlama arkadaşına üzüldüm ama başka biri olsa patronun yerinde bu durumu kullanabilirdi.
Midem bulandı adamdan. İstediği olmayınca kızı attı demek.ya adam kullanmaya calısmıs zaten canım bu durumu gayet ama benim arkadasım gururlu kabul etmemiş sonra da atıldı işte, bir naktanın falındaki söze inanıp böyle seylere kalkıstı hep söylerim alt tarafı fal yani
fal konusuna dönücek olursak naktanın kıza söyledikleri komple patlamıs olduMidem bulandı adamdan. İstediği olmayınca kızı attı demek.
Çok fena patlamış düpedüz yanlış yönlendirmiş. Geçmiş olsun. Sana dedikleri çıktı mı naktanın?fal konusuna dönücek olursak naktanın kıza söyledikleri komple patlamıs oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?