- 11 Ağustos 2016
- 189
- 336
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.081
Canım sakıncası yoksa benimle paylaşır mısın?Bana söylediği detaylar çoğunlukla benim forumda belirttiğim şeyler.
Tarot bakma geçmişiniz olmuş demesi ayrı fayda sağlamak için tarot bakma olayı apayrı şeyler. İsteyen 2016 daki yazımı yani 9 yıl öncesindeki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Yine söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak gibi derdim yok kendi düşüncemi belirttim.
İsteyen olursa hem demetin falından hem kendi yazımın ekran görüntülerini özelden paylaşırım.
Yok haklilar falcilar gercekten burayi okuyorlar bunu yillardir biliyoruz zatenburası acayip tuhaf bir yer onu anladım. aşk acısından mıdır nedir bilemem ama herkes kafayı yemiş.
burası acayip tuhaf bir yer onu anladım. aşk acısından mıdır nedir bilemem ama herkes kafayı yemiş.
Sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda öı? Kendin istediğini duymadın diye kötü yorum yapiyorsun sonra tekrar atiyorsun?burası acayip tuhaf bir yer onu anladım. aşk acısından mıdır nedir bilemem ama herkes kafayı yemiş.
Ya Demet8888 benim ex in 1.5 yıldır süren diş sorununu söyledi, şimdi unuttuğum aklıma bile gelmeyen bir sürü detayı söyledi, kadının kendine ayıracak zamanı yok buraya girip tek tek mesajları okuyup kimin kim olduğunu anlayıp ona göre yorum yapması mümkün mü siz aklınızı mı kaçırdınız?
Bir insana dümdüz çok başarılı demek bu kadar mı zor?
Of böyle duvarlardan tartışma olunca dizi gibi izliyorumönce Lunara şimdi demet
sahsen okudugunu düşünmüyorum oturup onu okuyup ordan bulcak da yazcak ben de attım bklm bakabilck mi banaArkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.
Evet birkaç mesaj öncesinde 1.sırada olduğumu belirtmeseydim bunu bende düşünmezdim. Tabi bu da sizin fikriniz saygı duyuyorum.sahsen okudugunu düşünmüyorum oturup onu okuyup ordan bulcak da yazcak ben de attım bklm bakabilck mi bana
Bende bunu diyorum, kimin kim olduğunu nasıl bilecek? Günde 10-15 kişi fal atıyor milyon detay var.sahsen okudugunu düşünmüyorum oturup onu okuyup ordan bulcak da yazcak ben de attım bklm bakabilck mi bana
Arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.
Sadece Demet değil bütün falcilar bu forumda kendileriyle ilgili ne yazdığımızı takip ediyorlar zaten. Biz fal baksak bizde gireriz meraktan.Sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda öı? Kendin istediğini duymadın diye kötü yorum yapiyorsun sonra tekrar atiyorsun?kadın baya burdan bakmış işte kız 1. Sıradayım diye saatler öncesinden yazmıştı. Burada herkes beğendiğini beğenmediğini yazıyor. Saygılı ol.
Neden okumasın ya falcilar burayı? Biz fal baksak bizde okuruz hakkımızda ne dediklerini. Lunara da okuyordu okumayan falcı yok bence.Demet bir seyler yazmis duvarina yani kisacasi demet forumu okuyor ifsa etti kendisini
Bir falcıyı bu denli savunmaya, üye arkadaşlara aşk acısından kafayı yemişsiniz demeye gerek yoktu.Neden okumasın ya falcilar burayı? Biz fal baksak bizde okuruz hakkımızda ne dediklerini. Lunara da okuyordu okumayan falcı yok bence.
Kimseyi savunmuyorum okuduğunuzu mu anlamıyorsun acaba?Bir falcıyı bu denli savunmaya, üye arkadaşlara aşk acısından kafayı yemişsiniz demeye gerek yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?