tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben baktirdim. Hayat haritası. Açıkçası uzun bir fal beklemiştim. Sorularıma tek tek cevap vermiş ama hani hayat haritası olunca baska şeyler beklemiştim. Vadesi çıkar mi bilmiyorum
bende baktırmıştım çok aman aman bir fal değildi kadın güzel cümleler kuruyor ama söylediği şeyler bende patladı..
Tamam vazgeçtim o zaman, gerçekten hayat haritası değil demek ki çünkü öyle olsa ayrıntılı ve yanılma payı az olurdu, teşekkür ederim cvplarınıza

Bugün itibariyle encokempati ve falcınurselinin vadesi patladı,falcınurseli 13 ü demişti ,bugün bu saatten sonra da olacağını düşünmüyorum.

Bugün itibariyle encokempati ve falcınurselinin vadesi patladı,falcınurseli 13 ü demişti ,bugün bu saatten sonra da olacağını düşünmüyorum.
Bana demisti ki 12sinde onun söylediği bir şeye karşılık sende duygularını anlatacaksın karşılığında o da sana duygularını söyleyecek dedi. Tam dediği gibi oldu. Üstelik bilinçli olan birsey değildi sohbet öyle gelişti. Yalnız o durumun olumlu olacağını söylemişti tam tersi oldu

Bana demisti ki 12sinde onun söylediği bir şeye karşılık sende duygularını anlatacaksın karşılığında o da sana duygularını söyleyecek dedi. Tam dediği gibi oldu. Üstelik bilinçli olan birsey değildi sohbet öyle gelişti. Yalnız o durumun olumlu olacağını söylemişti tam tersi oldu
Bilemiyorum ki cnm,13 haziran gecesi demiş,keşke olsa dediği gibi iletişim,bu arada falcıserayında vadesi çoktan patladı,1 hafta içinde demişti,3 hafta olcak

Fal işlerini bırakmak en mantıklısı sanırım onların ağzından duymak istediklerimizi duyarak kendimize terapi veriyoruz.Sonuççç o patladı şu patladı hele benim Binnazda baktırdıgm tüm falların vadeleri patladı uygulamayı sildim hiç girmiyorum bile şimdi onlarn hikayelerini acıp tek tek okuyup isimleri listelemeye dahii mecalim yok ne diyelim hepimizin hakkında hayırlısıı

Fal işlerini bırakmak en mantıklısı sanırım onların ağzından duymak istediklerimizi duyarak kendimize terapi veriyoruz.Sonuççç o patladı şu patladı hele benim Binnazda baktırdıgm tüm falların vadeleri patladı uygulamayı sildim hiç girmiyorum bile şimdi onlarn hikayelerini acıp tek tek okuyup isimleri listelemeye dahii mecalim yok ne diyelim hepimizin hakkında hayırlısıı

Kesinlikle haklısınız,olan paramıza ve boş yere tükenen umudumuza oluyor,sonuç sıfır,olacak olan zaten her türlü olur ama işte insanız yeniliyoruz sabredemioruz,çareyi fallarda arıyoruz,istediğimizi söyleyince hoşumuza gidiyor o anlık terapi oluyor ama sonra yine aynı ruh halimize dönüyoruz malesef,hayat çok kısa ,herşeyin hayırlısı olsun

Bilemiyorum ki cnm,13 haziran gecesi demiş,keşke olsa dediği gibi iletişim,bu arada falcıserayında vadesi çoktan patladı,1 hafta içinde demişti,3 hafta olcak
Falcı seray bana ilk falında en gec biriyle üçü arası demisti. Ikinci de haziran sonu dedi bilemiyorum o da patlarsa

Kesinlikle haklısınız,olan paramıza ve boş yere tükenen umudumuza oluyor,sonuç sıfır,olacak olan zaten her türlü olur ama işte insanız yeniliyoruz sabredemioruz,çareyi fallarda arıyoruz,istediğimizi söyleyince hoşumuza gidiyor o anlık terapi oluyor ama sonra yine aynı ruh halimize dönüyoruz malesef,hayat çok kısa ,herşeyin hayırlısı olsun
Ben de şu an o kadar pişmanım ki işin kötüsü hala kendimi zor tutuyorum. Ben de üç dört aydır böyleyim. Fal üstüne fal attim

falcıseray bana üç hafta dedi sonunda da şimdiden mutluluklar dilemiş :KK70: iki haftası kaldı ne gelen var ne giden :KK70:
Ya şöyle söyleyeyim adam bana gerçekten içinden geçeni söylediyse burda günlerdir konuştuğumuz tümü patlamış oluyor zaten.

peki şu an dediği şekilde düşündüğünü söyleyen oldu mu?
Hayır olumsuz konuşan bile dediki sana duygusu var. Ama adam ben sana karşı hic bir sey hissetmiyorum dedi. Ben sonunuz olmayacak diyen iki tanesine kızıyordum baştan beri kendi kendime gelin güvey olmuşum demekki

Dün efsunnineye tekarar attım. Durumla ilgili en mantıklı yorumu yapan oydu. Temmuz dedi yine. Öncekinde de öyle demişti. Bakalım.

Hayır olumsuz konuşan bile dediki sana duygusu var. Ama adam ben sana karşı hic bir sey hissetmiyorum dedi. Ben sonunuz olmayacak diyen iki tanesine kızıyordum baştan beri kendi kendime gelin güvey olmuşum demekki
Ah canım ah :( Bu ayrıldığın kişi miydi ? Peki olumsuz konuşan iki kişi kimdi?

Ah canım ah :KK43: Bu ayrıldığın kişi miydi ? Peki olumsuz konuşan iki kişi kimdi?
Yok bunla bir buçuk aydır falan konuşuyorduk. Ben birşeyler hissettiğini düşünüyordum. Nakta ve kehanettin. Onlar da sonucu olumsuza bağladılar. Hatta kehanettin dedi ki bu adam seni seviyor sevmiyor degil ama bir öyle bir böyle uğraşmaya değmez dedi

Back
X