tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar hala beklemede olan iki falım var ikiside yorumlanmadı henüz.
Falcinurseli 14 haziranda net bir buluşma ve tartışma olacak demişti en sonki falında olmadı. Ama işle ilgili kadının her dediği tuttu. Çok yoğun olacaksın, bazen çok ağır gelecek, tüm sorumluluk sendeymiş gibi olacak vs.. dediği her şeyi yaşıyorum şu an. O yüzden net tarihlere bakmamak lazım sarkabilir bence tarihler

Merhaba size yasadigim olayi anlatmak istiyorum efsunine dunden beri fal atmaya calisiyorum. İlkinde yogunun diyip iade etti, bugun de yine hic uygun degilim diye iade etti:D :D benim dusuncem su, benimle ilgili bilgi bulamadi ve iade etti cunku cok sacma ve suan falda gozukuyor madem uygun degilsin yogunsun nasil falda olabiliyorsun? İlk defa boyle birsey geldi basima

sunshine_16 sunshine_16 ya bilemedim söyle ki ben tellwede bile butun fallarımı silerim, sosyal medyam yok, bu sitede de asla ozel biseyimi paylasmadım ama bildi bende...yani fena degildi diyebilirim...ama efsunine cok iade yapıyo diyodu herkes daha once o da dogru yani bilemedim valla

sunshine_16 sunshine_16 ya bilemedim söyle ki ben tellwede bile butun fallarımı silerim, sosyal medyam yok, bu sitede de asla ozel biseyimi paylasmadım ama bildi bende...yani fena degildi diyebilirim...ama efsunine cok iade yapıyo diyodu herkes daha once o da dogru yani bilemedim valla
Hayir bana enerjim tutmadi dese yine anlarim da mesgulum diyip iade etmesi ve sonra falda olmasi bu nasil birseydir ? O sinirlendiriyor , ee bu guven de kiriyor sonucta .

sunshine_16 sunshine_16 o da dogru...yani bilmiyorum ben de mesela efsunineden sonra banuyılmaza baktırdım 1 saat sonra falan nerdeyse ve resmen aynı seyleri soylemisler diyebilirim ki efsunine in falını silmistim falan...anlamadım ki gercekten aynı sey mi gorunuyor yoksa biseyler mi donuyor valla

sunshine_16 sunshine_16 o da dogru...yani bilmiyorum ben de mesela efsunineden sonra banuyılmaza baktırdım 1 saat sonra falan nerdeyse ve resmen aynı seyleri soylemisler diyebilirim ki efsunine in falını silmistim falan...anlamadım ki gercekten aynı sey mi gorunuyor yoksa biseyler mi donuyor valla
Banu yilmazi cok srvmiyorum kendini begenmis bi hali var ama evet banu yilmazin hisli biri olduguna inaniyorum ben de .

Tellwe de falları silseniz de fal geçmişinde zaten fallar duruyor ben arada sildiğim fallari mailime gönderiyorum. Ayrica birbiriyle paylaşım yapan tanıdık bir grup falcı var ki illa ki birinden birine fal atmış oluyoruz bir şekilde ulaşıyorlar. Bazi falcilarin bakamam bahanesi ise bazen şu yüzden oluyor, eğer daha önce başka falcilara 1 yıldız verdiğiniz çok olmuşsa o kişilere bakmak risk almak istemiyorlar. Çoğu masum değil örgüt gibiler.

Tellwe de falları silseniz de fal geçmişinde zaten fallar duruyor ben arada sildiğim fallari mailime gönderiyorum. Ayrica birbiriyle paylaşım yapan tanıdık bir grup falcı var ki illa ki birinden birine fal atmış oluyoruz bir şekilde ulaşıyorlar. Bazi falcilarin bakamam bahanesi ise bazen şu yüzden oluyor, eğer daha önce başka falcilara 1 yıldız verdiğiniz çok olmuşsa o kişilere bakmak risk almak istemiyorlar. Çoğu masum değil örgüt gibiler.
bu dediğinize katılıyorum bana bunu söyleyen sadece ecem23 oldu herkes enerjiniz düşük bakamam diyordu özellikle ayevi kaç kere ona fal gönderdim. ecem23 puanınız çok düşük o yüzden bakamam diyip reddetti. mesela ben fallarımda hiç detay vermiyorum sorumda bana nokta atışı yapan falcı çok az. tutturan da herkese tutabilcek detaylardan tutturdu. en son araf die birine fal atmıştım daha sonra aras die birine attım ikisi resmen aynı kişiydi. girişi değiştirme zahmetine bile girmemişler :/

Back
X