- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #23.281
Geçmiş bilmiyorum ama en fazla 6 ay ötesini gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efsunine, baktirmadiysan hevingazel kesinlikle tavsiye ederim, kahinfevzi, poorplemoon, eflin4Kizlar 15-20 krediye kimi oneriyorsunuz? Lutfen fikir verin, cikan biliyor diyebilceginiz birileri varmi?
Hevingazel karakter analizi iyi ama gelecekte salladgnı düşünüyorumEfsunine, baktirmadiysan hevingazel kesinlikle tavsiye ederim, kahinfevzi, poorplemoon, eflin4
Cok mu pembeci buldunuz ?Hevingazel karakter analizi iyi ama gelecekte salladgnı düşünüyorum
Neden canim. Diğerleriyle karşılaştırınca mi böyle düşünüyorsunHevingazel karakter analizi iyi ama gelecekte salladgnı düşünüyorum
Pembeciden ziyade kesin konuşmama tahminde yürütme gibi geldi gelecekte cok ayrıntıya girmediCok mu pembeci buldunuz ?
Evet canım kehanettin efsuninenin falına göre daha yüzeysel geldi bana kötü değil karakter analizi falan iyi ama diğerlerine göre basit gibiNeden canim. Diğerleriyle karşılaştırınca mi böyle düşünüyorsun
Anladım canımEvet canım kehanettin efsuninenin falına göre daha yüzeysel geldi bana kötü değil karakter analizi falan iyi ama diğerlerine göre basit gibi
Hayir bana enerjim tutmadi dese yine anlarim da mesgulum diyip iade etmesi ve sonra falda olmasi bu nasil birseydir ? O sinirlendiriyor , ee bu guven de kiriyor sonucta .sunshine_16 ya bilemedim söyle ki ben tellwede bile butun fallarımı silerim, sosyal medyam yok, bu sitede de asla ozel biseyimi paylasmadım ama bildi bende...yani fena degildi diyebilirim...ama efsunine cok iade yapıyo diyodu herkes daha once o da dogru yani bilemedim valla
Banu yilmazi cok srvmiyorum kendini begenmis bi hali var ama evet banu yilmazin hisli biri olduguna inaniyorum ben de .sunshine_16 o da dogru...yani bilmiyorum ben de mesela efsunineden sonra banuyılmaza baktırdım 1 saat sonra falan nerdeyse ve resmen aynı seyleri soylemisler diyebilirim ki efsunine in falını silmistim falan...anlamadım ki gercekten aynı sey mi gorunuyor yoksa biseyler mi donuyor valla
bu dediğinize katılıyorum bana bunu söyleyen sadece ecem23 oldu herkes enerjiniz düşük bakamam diyordu özellikle ayevi kaç kere ona fal gönderdim. ecem23 puanınız çok düşük o yüzden bakamam diyip reddetti. mesela ben fallarımda hiç detay vermiyorum sorumda bana nokta atışı yapan falcı çok az. tutturan da herkese tutabilcek detaylardan tutturdu. en son araf die birine fal atmıştım daha sonra aras die birine attım ikisi resmen aynı kişiydi. girişi değiştirme zahmetine bile girmemişler :/Tellwe de falları silseniz de fal geçmişinde zaten fallar duruyor ben arada sildiğim fallari mailime gönderiyorum. Ayrica birbiriyle paylaşım yapan tanıdık bir grup falcı var ki illa ki birinden birine fal atmış oluyoruz bir şekilde ulaşıyorlar. Bazi falcilarin bakamam bahanesi ise bazen şu yüzden oluyor, eğer daha önce başka falcilara 1 yıldız verdiğiniz çok olmuşsa o kişilere bakmak risk almak istemiyorlar. Çoğu masum değil örgüt gibiler.