tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu fallar bence enerji meselesi hissiyat önemli efsunine hadi sosyal paylasm sitesinden buldu gördü diyelim benm karakterm nişanlımın karakteri ve bahsettiğim çiftlerin karalterlerini nereden görüpte söyleyecek kişiye göre değişiyor beğenide bende banu yılmazı begenmedm canlı fala cagırıyor bol keseden taslıyor milleti sallamasyon hep

sunshine_16 sunshine_16 o da dogru...yani bilmiyorum ben de mesela efsunineden sonra banuyılmaza baktırdım 1 saat sonra falan nerdeyse ve resmen aynı seyleri soylemisler diyebilirim ki efsunine in falını silmistim falan...anlamadım ki gercekten aynı sey mi gorunuyor yoksa biseyler mi donuyor valla
Aynı kişi olmaları imkansız bence bir de ben son durumumla ilgili ilk efsunnineye attım burda yada başka yerde paylasmisligim yok yine de baktı bana. Bir de banu yılmaz ve efsunine farkli şeyler söylediler

Yaaa arkadaşlar Akrepgöz'e eskiden fal atanlar bi cvp verebilir mi. Sitedeki aramalarda Azeri olduğu Türkçesinin garip olduğu yazılmış hep ben 3-4 aydır baktırıyorum kendisine hep yazılı baktı ve çok düzgün bir Türkçeyle yazılmıştı fallarım. Bu nasıl oluyor?

Yaaa arkadaşlar Akrepgöz'e eskiden fal atanlar bi cvp verebilir mi. Sitedeki aramalarda Azeri olduğu Türkçesinin garip olduğu yazılmış hep ben 3-4 aydır baktırıyorum kendisine hep yazılı baktı ve çok düzgün bir Türkçeyle yazılmıştı fallarım. Bu nasıl oluyor?
evet azeri gibi bir şivesi vardi yazarken belki duzgun yaziyordur, bazi dedikleri anlasilmiyordu
ancak dedigi hicbir seyi yasamadim, kisilik analizi bile sıfırdı, hicbir sekilde tavsiye etmem. dedikleriyle asiri derecede umutlanmistim fakat tam tersi oldu yani (:

evet azeri gibi bir şivesi vardi yazarken belki duzgun yaziyordur, bazi dedikleri anlasilmiyordu
ancak dedigi hicbir seyi yasamadim, kisilik analizi bile sıfırdı, hicbir sekilde tavsiye etmem. dedikleriyle asiri derecede umutlanmistim fakat tam tersi oldu yani :-)
Anladım, teşekkürler. Hakkını yiyemem yani bana yakın gelecek 3-4 şey bildi ama hep kısa vadeli baktı ilerisi sonuç için hiç yorum yapmadı.

İran Azerisi diye biliyorum ben onu. Eskiden fal atmıştım orada belirtmişti

İran Azerisi diye biliyorum ben onu. Eskiden fal atmıştım orada belirtmişti
Size çıkmış mıydı peki? Sonuç için bi fal daha atmayı düşünüyorum da pembeyse vazgeçeceğim gerçi yol durumunu da bildi ama kararsizim pembe hayaller de istemiyorum. Belki de ayni kişi değil Türkçeyi nasil oyle düzgün yazacak klavyeyle düzeltmiyorsa tabii

Poyraz15'in falının büyük bir kısmı gerçekleşti, bir kısmının da vadesi var. Geçmiş falları okuyunca yazmak istedim.

Çok sevindim ben gerçekten çok beğenmiştim onu

Evet ben de o hissi aldım, falını okurken de üzerime bir ağırlık çökmüştü bilirsiniz ya o hali :) olumlu gördüyse inşallah çıkar sizin fal da. Bir de ben fal istediğim doğrultuda çıktıysa içime şüphe düşürmemeye çalışıyorum inanıyorum. Aksi durumdaysa iptal iptal iptal diyorum bir yerde okumuştum bunu :) poyraz beye inanmıştım tam anlamıyla.

Evet ben de o hissi aldım, falını okurken de üzerime bir ağırlık çökmüştü bilirsiniz ya o hali :) olumlu gördüyse inşallah çıkar sizin fal da. Bir de ben fal istediğim doğrultuda çıktıysa içime şüphe düşürmemeye çalışıyorum inanıyorum. Aksi durumdaysa iptal iptal iptal diyorum bir yerde okumuştum bunu :) poyraz beye inanmıştım tam anlamıyla.
Inşallah iyi olan ne varsa çıksın.

Valla 1.sırada olmama ve sisteme giriş yapmasına rağmen bakmıyor açıklama da yapmıyor sağolsun çektim bende çok umursamaz yanı
Burdaki bir arkadaşa iş le ilgili çıkmıştı ama ben aşkla ilgli olanı pek begenmedim açıkçası

Back
X