tellwe.com'da bakılan fallar!

Kahninfevzi pembeci mi?Başka hesaptan atınca baktı ama pembe bi fal gibi geldi ya da doğrusu o bilemiyorum şuan,önceki hesaptan 2 kez atmayı denedim yıldızım düşükmüş iade etti hep.

Poyraz15 e baktirdim arkadaşlar karakter analizi yapmamış sadece gelecek odaklı bakmış çıkar mı bilmiyorum 1 sene içinde belli olacak şeyler.

Bu falcilarin fallari gunlerce haftalarcaaa bekletmesini hic dogru bulmuyorum. Peralinayi cok merak ediyordum 2 hafta bekledim sonra falimi cektim. Falcinurselinin de bakcak bi havasi yoktu onu da cektim. Ki bencee bilerek bekletiyorlar goruyorlar bizim fal attigimi, gorup de bekletmenin ne anlami var cidden? Bazilarinin havalandigini dusunuyorum acikcasi. Bence her falci ne zaman bakabilcegini ne zaman uygun olcagini yazmali. Zaten fal krizimiz geliyor da baktirmak istiyoruz birde tonlrca zaman beklemek insani sinirlendiriyor sanarsin hint kumasi havalari....

Kesinlikle katılıyorum,ortada dedikleri birşey çıksa bari ,peralinaya baktıramadım bu beklemeden dolayı bikaç ay önce,nurselinin de vadesi doldu 13 haziran gecesi yazcak tartışma olcak ,alttan al dedi,tık yok,patladı diyebilirim yani,keşke çıksa

Hem dedikleri cikmiyor hem patliyorlar hem de masallaah bir hava bir ustten ustten konusmalar. Bi de nasil kesin konusuyorlar anlamis degilim, gormedigin hissetmedigini neden soylersin? Karsindakini kandirirsin? Tarih de nasil veriyorlar aklim almiyor hani haziran de de 13 haziran demek ne demek sonrada biz bekliyoruz umutlaniyoruz sonu husran oluyor

Hiç sorma cnm ya,encokempatide de öyle oldu,mayısın bilmem kaçı diye tarih vermişti ,patladı aynı şekilde.Olan maddi manevi bize oluyor,aslında zerre değmez biliyorum da terapi gibi oluo diye avunuyorum yani. Bikaç hafta önce parlakzele kahve attım,en geç 2 saate bakacağım diye mesaj atmış,iyi bekleyim dedim,Sonuç 12 saat oldu daha bakmadı,ben de çektim sinirlendim ama,onun da yorumunu çok merak ediyordum.

Kızlar poyraz katına attım bolluk bereket dilekleriniz gerçek olacak falan klasik kalıp cümleler kurmuş hiç beğenmedim

Bolluk bereket dilekleriniz gerçekleşecek muradiniza edeceksiniz kendinizi yalnız hissediyorsunuz bunu söylemek için iki saat bekledim

ben parlakzel'den iki yorum aldım iki farklı hesaptan biri patladı. diğerinde de 4.sıradaydım 12 dk içinde falım anlamlı bir şekilde yorumlandı hayretler içerisinde okumuştum iade aldım kendisi iade etmedi bende direk yönetime bildirdim. bence pek bir kaybınız olmamış ama yine de karar sizin.

Bana evremdamla tarih vermisti bi de hic demedigim bir ayrintiyi kendi bilince o tarih tutar sandim, bekledim bekledim sonu husran uzuluyor olmayinca insan... hic inanmamak lazim tarihlere

Bana evremdamla tarih vermisti bi de hic demedigim bir ayrintiyi kendi bilince o tarih tutar sandim, bekledim bekledim sonu husran uzuluyor olmayinca insan... hic inanmamak lazim tarihlere
Mesela medyumçetine baktırmıştım ben çok beğenmiştim,herşeyi anlatmıştı,bayram kutlama bahanesiyle yazar diye hissediyorum dedi,bayrama zaman verdi,ama fos çıktı ,kutlamayı bırak,bir vefatımız oldu adam gördüğü halde taziye bile dilemedi.

Ben medyumcetini tarzini uslubunu hic begenmemistim istersen kahin olsun uslup onemli!!! birde 5 yildiz verin diyor fallarin sonunda ben 4 yildiz verdim diye iade etmisti kendisi cok olumsuz konusmustu sordugum soruda evet onu tutturmus olabilir ama is konusunda da cok olumlu konusmustu o tutmadi mesela

Kızlar poyraz katına attım bolluk bereket dilekleriniz gerçek olacak falan klasik kalıp cümleler kurmuş hiç beğenmedim
Çok şaşırdım su an enerjiniz mi tutmadı acaba ben üç fal attım üçü de dolu doluydu. Benim hesaptan arkadaşınkini de attik ona yaptığı tespitler de doğruydu yine uzun bir faldı

Poyraz15 e kahve falı baktırdım.Şu anki durumu bilmiş.Gelecek için çok olumlu konuşmuş.İnşallah dediği gibi olur da herşeyi olumlu görmesi pembeci mi diye düşündürdü.Kendisinden olumsuz yorum alan var mı?

Ben efsuninenin bana neden bakmadığını anladım,bugün purplemoon'a fal attım,bana falcıların düşük puan verdiğini,falıma bakarsa aramızda bir negatiflik olup olmayacağını,bir de bana neden düşük puan verdiklerini sormuş.Ben kötü bakım bile olsa herkese 5 yıldız veren birisiyim,nasıl oluyo da bana düşük puan veriyorlar hiç anlamadım. En azından dürüstçe söylemiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…