tellwe.com'da bakılan fallar!

Gerçekten de uyumsuzmuş,şu hadsizliğe bak ya,görünce sinir oldum.Bu arada kızlar efsunine sonunda bana baktı az önce,diğer hesabımdan attım.Tamamen gelecek odaklı bi faldı,bakalım çok kısa bi vade verdi,çıkarsa fal yazarım.Çok olumlu bakmış,pembeci mi diye aklıma getirmeden edemedim ? Olumsuz yorum yaptıkları da oldu mu acaba? Bir de dediği tarihi yaşayanlar? Şimdi bana baktığı için daha detaylı sormak istedim kusura bakmayın

Haziran ilk haftası bi tartışma yasanacak demşti bna dediği gibide oldu.diğer vadesi Temmuz idi patlamaz ise yayınlarım burdan umarım pembeci değildir

Ben burada artık fal baktırmayacağım demiştim ama burada dayanamdım Efsunine'ye yolladım. 2019 da evlilik var o kişi de çalıştığın yerde dedi. ben sınavlara hazırlanan öğrenciyim dedim başka şeyler falan işte. falımı iade etti işte

Evet duvarında yorumunu okumuştum,baya pembe miydi yani? Medyumkızıla baktırdın mı?

yoo kesinikle pembeci değildi. zaten olumlu olumsuz her şeyi söylemesini istedim o da öyle yaptı. sadece bu tutarsız yerler için tutmadığını yazdım işte o da iade etti. ifşa olduk desene

Falcinurseli size ‘Haziran’ın 13’ü hane üzerinde büyük bir kıvılcım var, çok heyecan dolu bir gün olabilir. Siz erkek arkadaşınızla bu günde çok büyük bir tartışma yaşayacaksınız adeta yer yerinden oynayacak ama sonu kötü bitmeyecek.’ mi yazdı acaba?

Günaydınlar, hevingazele baktırıp söylenen vade ne kadar sizde acaba?Bana 2-3 hafta dedi kısa bi zaman dilimi verdi ama pek sanmıyorum.Ve biraz tatlım bebeğimli konuştu bilemedim açıkçası pek.:/herkese mi öyle diye merak ettim.Ve yorumunu beğendiniz mi?

Evet ben beğendim valla tutmasa bile çok tatlı bir bayan hoşuma gitti. Durum analizini iyi yapıyor umarım söyledikleri de çıkar

????? Son falından once de Nurselıye'ye 2 fal atmış biri olarak tarzını biliyorum diyebilirirm.....Ve bu kadın ASLA gün vermezdi....falanca gün su olacak diye......GUN veren falcılardan degıldı.....Nedir bu işteki bit yeniği....Nasıl bir oyuna getirildik biz???

Bana da 12 haziran dedi. Hatta dediği günde evet söylediği şekilde bir sey yaşadım ama ona göre sonu mutlu olacaktı ben aksine çok kırıldım

Allah Allah biri hesabını mı aldı acaba? Bilemedim ki

Bana da 12 haziran dedi. Hatta dediği günde evet söylediği şekilde bir sey yaşadım ama ona göre sonu mutlu olacaktı ben aksine çok kırıldım
Aynı cümleler miydi? Şikayet edelim o zaman copy paste atmış demek ki herkese.
Hayır bana işle ilgili dediği herşeyde tuttu

Yok hayır sadece 13ü gecesi sizinle iletişim kurmaya çalışacak,kötü bir tartışma olabilir,kartlarımda bunun uyarısını gördüm demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…