- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.521
Canim tellwede bana uzun vade veriyorlar ama Kehanettin 2 hafta icinde iletisim olacak dedi oldu, Okaliptus49 iletisimimiz kesildi gorusmuyoruz dedigim halde Haziran sonu yuzyuze gorusme dedi en son konustuk ve yuzyuze goruselim bu hafta dedik yani o da bildi.Perseis'e Mayis basinda atmistim uzun vade yorum yapmis ama Haziran ayinda o sana yazmayacak iletisimsizlik olacak dedi ki o zaman gorusuyorduk.Haziran boyunca gorusmedik konusmadik bir iletisimsizlik oldu cidden hatta bu sende acaba bitti mi? seklinde bir guvensizlige neden olacak demisti ve gercekten oyle dusundum. Haziran sonrasi yavas yavas toparlanma olacak iletisim ve yakinlasma Agustos'ta artacak demis onlar cikar mi bilmiyorum ama hem anda cok iyi bildigi nokta atislari olmustu hem de bu Haziran durumunu birebir bildi. Su an bakim yapamayacaginiz yazmis duvarina gelsin ilk is ona fal aticamKizlarrr bana dedikleri birebir çıktı dediğiniz falcılar kimler tellwede ???tarihler onemli degil olaylarin gidisini bilsin yeterli
kesinlikle pembeci..Açıkçası bana pembeci gibi geldi.Yorumu bana olumlu.Ama falda sürekli bebeğimli sonra enerjin çok duru güzel geldili falan konuşuyor.Ben fal bakımın da öyle konuşulmasını sevmiyorum yapmacık geliyor çünkü.Bana vadesi 2-2.5 hafta ve pazartesi baktırdım.Tutar mı bilmiyorum çünkü artık vadeyi de o hayırsız kişiyi de beklemiyorum.
Binnazda esin karacaesin karaca nerde
Ne yazık ki falı dinlediğim de konuşma tarzından anladım.kesinlikle pembeci..
alışmayalım prim vermeyelimki rahatlıkla enayi yerine koymasınlar. hisleri olan fal baksın. benimki pes pembeydi bagırıyordu resmen yalan diye:)Ne yazık ki falı dinlediğim de konuşma tarzından anladım.Hoş gerçi pembe tablocu falcılara çoktan alıştım :)
Ben merakıma yenik düşüp attım uzun süreden beri baktırmıyordum eskiyi unutma Arife’sinde olduğumdan ama yeni birini de denemek istedim.Ama hakkını yemek istemem kişilik analizi yerin de ve doğruydu aslın da.2 hafta vade verdi çıkar çıkmaz bilemem ama umrum bile değil:)alışmayalım prim vermeyelimki rahatlıkla enayi yerine koymasınlar. hisleri olan fal baksın. benimki pes pembeydi bagırıyordu resmen yalan diye:)
bende aynı sekilde mukemmel ,harikaa vs yazılınca merak edip gönderdim sonrada acıdım verdiğim paraya. kişilik analizi için his gerekmiyorki kart çekip ona göre herkesin kişiliği yorumlanabilir. :) buralarda eskiyim hisleri olan falcılara baktırdıgım icin ayırt edebiliyorum kimin hissiyatı olup olmadıgını konusmasından sesinden sectigi kelimelerden vs.. madem paramızı yedirdik bizde uyaralım baskalarını :)Ben merakıma yenik düşüp attım uzun süreden beri baktırmıyordum eskiyi unutma Arife’sinde olduğumdan ama yeni birini de denemek istedim.Ama hakkını yemek istemem kişilik analizi yerin de ve doğruydu aslın da.2 hafta vade verdi çıkar çıkmaz bilemem ama umrum bile değil:)
Tellwe'de kimleri begeniyorsun? Ben mesela bayagi baktirmisim orda farkinda degilim sildiklerimi de gecen maille kendime yolladim. Favorim Perseis sanirim, onun disinda anlik bu kadar sasirtan olmamisti bir de baslarda Banu Yilmaz cok iyi bilmisti, Uyumsuzz ve Okaliptus'un da bildigi seyler oldu.bende aynı sekilde mukemmel ,harikaa vs yazılınca merak edip gönderdim sonrada acıdım verdiğim paraya. kişilik analizi için his gerekmiyorki kart çekip ona göre herkesin kişiliği yorumlanabilir. :) buralarda eskiyim hisleri olan falcılara baktırdıgım icin ayırt edebiliyorum kimin hissiyatı olup olmadıgını konusmasından sesinden sectigi kelimelerden vs.. madem paramızı yedirdik bizde uyaralım baskalarını :)
Aynen en azından hevingazel’e fal göndercek olanlar araştırma sonrasın da daha iyi karar verebilirler.bende aynı sekilde mukemmel ,harikaa vs yazılınca merak edip gönderdim sonrada acıdım verdiğim paraya. kişilik analizi için his gerekmiyorki kart çekip ona göre herkesin kişiliği yorumlanabilir. :) buralarda eskiyim hisleri olan falcılara baktırdıgım icin ayırt edebiliyorum kimin hissiyatı olup olmadıgını konusmasından sesinden sectigi kelimelerden vs.. madem paramızı yedirdik bizde uyaralım baskalarını :)
bugun biri hevingazel e yazmis ki "erkek arkadasin bu donemde seni annesine anlatmis vs. demissiniz ama erkek arkadasimin annesi gecen sene vefat etti" hadi buyur burdan yakAynen en azından hevingazel’e fal göndercek olanlar araştırma sonrasın da daha iyi karar verebilirler.
Aynen bende gördüm sonra 1 yıldız vermiş ve o yorum silinmiş.bugun biri hevingazel e yazmis ki "erkek arkadasin bu donemde seni annesine anlatmis vs. demissiniz ama erkek arkadasimin annesi gecen sene vefat etti" hadi buyur burdan yak
Merhaba :) ben 1 buçuk yıldır fal baktırıyorum açıkçası şu ana dek tamamen hepsi çıkan falım hiç olmadıkizlar tekrar merhebalar tellwede kredim var ama kime baktirayim bilmiyorum fiyat fark etmez dedikleri birebir cikti dediginiz hangi falcilar var ?burdan okuduguma gore en iyileri selena venis amber nesibe ve ilkay gur,ilkaya baktirdimi nesibe beklemede selena uzakta gozuukuyror, bir de taraca diye birinden bahs etmisler,siz hangisni tavsiye edersiniz ???
Yine hikayr mutsuz sonla bitmis bilrmeyrn falcilarKızlar merhaba. Daha önce de sanırım bu başlığa yazmıştım. Fal defterini kapamaya karar vermiştim diye. Dayanamayıp yine fal baktırmaya başlamıştım.
Hoşlandığım birisi vardi. İş arkadaşım. Aynı odayı paylaştığım güvendiğim sevdiğim kişi. Kaç siteye nereye fal attıysam senden hoşlanıyor seni seviyor adım atıcak dendi. Hiç birinin süresi çıkmıyordu zaten. Bir tek Geysunun dedikleri karakter analizleri çok tutuyordu. Bide Nakta. İkisinin da fal yorumu hemen hemen aynıydı. Kaderiniz bir o da seni seviyor,evlilikten korkuyor,ailevi sorunları var vs vs. Ben tabi kaptırmışım kendimi bu fallara. Bir bakmışık ki adamam körkütük aşık olmuşuö. Hep işte falda da çıkıyor temiz kalpli bir adam. O da bana karşı ilgili davranıyor hani. Bir flörtleşme var aramızda. Ondan bugun yarın adım gelir diye diye 6 ay bu fallarla avundum. Bu sırada ailesini tanıdım. Baya kaynaşmışız filan. 2 gün önce yarın evleniceğini öğrendim. Babamdan duydum bir de bunu. Nakta fallarında bu adamın evlenmek için 3-4 sene gecmesi gerek düşüncesi olduğunu söylemişti. Geysu desen ben evlilik sorunca hayır seni seviyor ailesine rest çekicek savasıcak sen birşey yapma bekle demişti. Meğersem nişanlıymış. Ve düğün gününe kadar da benden bunu saklamaya çalışıyormuş. Belki 10 falcıya atmıştım belki 20. Bir tanesi bile bu adamın nişanlı olduğunu söylemedi bana. Onu geçtim başka birisine duygusu olduğunu bile söylemedi. Seruven,taraca,akrepgoz,klothoyagmur,chitra vs vs. Hemen hemen hepsine. Belki onlar bekle dedikce beklemeyip adım atsaydım en azından reddedilirdim ama zaman kaybetmez ve bu denli aşık olmazdım. Belki de şu an evleniceği kişi ben olurdum. Oysa ben Allahın yasak koyduğu şeylere uyarak hep bekledim. Ne kadar kendimizi kandırırsak kandıralım fal Allaha ortak koşmak,şirk. Ben bunun bedelini çok ağır ödedim. Size tavsiyem eğer sevdiğiniz beğendiğiniz birisi varsa adım atın,söyleyin. Belki incinirsiniz,kırılırsınız ama en azından bir gün belki bir ay sürücek sonunda geçicek ve hayatınıza bakıcaksınız. Böyle umut tüccarlarına para kaptırmazsınız en azından,günaha da girmiş olmazsınız.
Gerçekten cok cok uzucu.. ben de bu fallara kapılıp size benzer bir sey yasadim ben de ondan sonra birakmistim ama anı biliyorlardir diye diye yeniden basladimKızlar merhaba. Daha önce de sanırım bu başlığa yazmıştım. Fal defterini kapamaya karar vermiştim diye. Dayanamayıp yine fal baktırmaya başlamıştım.
Hoşlandığım birisi vardi. İş arkadaşım. Aynı odayı paylaştığım güvendiğim sevdiğim kişi. Kaç siteye nereye fal attıysam senden hoşlanıyor seni seviyor adım atıcak dendi. Hiç birinin süresi çıkmıyordu zaten. Bir tek Geysunun dedikleri karakter analizleri çok tutuyordu. Bide Nakta. İkisinin da fal yorumu hemen hemen aynıydı. Kaderiniz bir o da seni seviyor,evlilikten korkuyor,ailevi sorunları var vs vs. Ben tabi kaptırmışım kendimi bu fallara. Bir bakmışık ki adamam körkütük aşık olmuşuö. Hep işte falda da çıkıyor temiz kalpli bir adam. O da bana karşı ilgili davranıyor hani. Bir flörtleşme var aramızda. Ondan bugun yarın adım gelir diye diye 6 ay bu fallarla avundum. Bu sırada ailesini tanıdım. Baya kaynaşmışız filan. 2 gün önce yarın evleniceğini öğrendim. Babamdan duydum bir de bunu. Nakta fallarında bu adamın evlenmek için 3-4 sene gecmesi gerek düşüncesi olduğunu söylemişti. Geysu desen ben evlilik sorunca hayır seni seviyor ailesine rest çekicek savasıcak sen birşey yapma bekle demişti. Meğersem nişanlıymış. Ve düğün gününe kadar da benden bunu saklamaya çalışıyormuş. Belki 10 falcıya atmıştım belki 20. Bir tanesi bile bu adamın nişanlı olduğunu söylemedi bana. Onu geçtim başka birisine duygusu olduğunu bile söylemedi. Seruven,taraca,akrepgoz,klothoyagmur,chitra vs vs. Hemen hemen hepsine. Belki onlar bekle dedikce beklemeyip adım atsaydım en azından reddedilirdim ama zaman kaybetmez ve bu denli aşık olmazdım. Belki de şu an evleniceği kişi ben olurdum. Oysa ben Allahın yasak koyduğu şeylere uyarak hep bekledim. Ne kadar kendimizi kandırırsak kandıralım fal Allaha ortak koşmak,şirk. Ben bunun bedelini çok ağır ödedim. Size tavsiyem eğer sevdiğiniz beğendiğiniz birisi varsa adım atın,söyleyin. Belki incinirsiniz,kırılırsınız ama en azından bir gün belki bir ay sürücek sonunda geçicek ve hayatınıza bakıcaksınız. Böyle umut tüccarlarına para kaptırmazsınız en azından,günaha da girmiş olmazsınız.
sabah baktırdım, durumu bilmiş. verdiği tarihlet ayevi ve ruhani ile örtüşüyor. maalesef beklemem lazım. ha bu arada esin karaca benim işte ki arkadaşımla sorunşu olduğumu belirtmediğim halde bilip sakin olmam gerektiğini söyledi.Binnazda esin karaca
Yine hikayr mutsuz sonla bitmis bilrmeyrn falcilar
Gecmis olsun.. bazen düğüm düğüm oluyor kelimrler yazamazsin ya öyle bir sey iste
Gerçekten cok cok uzucu.. ben de bu fallara kapılıp size benzer bir sey yasadim ben de ondan sonra birakmistim ama anı biliyorlardir diye diye yeniden basladim
ama suan su mesaji okuduktan sonra tekrar sogudum fallardan.ne kadar haklısınız.
Allah yardimciniz olsun, cok kotu bir durum kimseye vermesin Allah boyle bir durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?