tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlarrr bana dedikleri birebir çıktı dediğiniz falcılar kimler tellwede ???tarihler onemli degil olaylarin gidisini bilsin yeterli
Canim tellwede bana uzun vade veriyorlar ama Kehanettin 2 hafta icinde iletisim olacak dedi oldu, Okaliptus49 iletisimimiz kesildi gorusmuyoruz dedigim halde Haziran sonu yuzyuze gorusme dedi en son konustuk ve yuzyuze goruselim bu hafta dedik yani o da bildi.Perseis'e Mayis basinda atmistim uzun vade yorum yapmis ama Haziran ayinda o sana yazmayacak iletisimsizlik olacak dedi ki o zaman gorusuyorduk.Haziran boyunca gorusmedik konusmadik bir iletisimsizlik oldu cidden hatta bu sende acaba bitti mi? seklinde bir guvensizlige neden olacak demisti ve gercekten oyle dusundum. Haziran sonrasi yavas yavas toparlanma olacak iletisim ve yakinlasma Agustos'ta artacak demis onlar cikar mi bilmiyorum ama hem anda cok iyi bildigi nokta atislari olmustu hem de bu Haziran durumunu birebir bildi. Su an bakim yapamayacaginiz yazmis duvarina gelsin ilk is ona fal aticam Uyumuzz kisa bakiyor ama o da yakin gelecek icin geri cekilecek bir muddet ama tekrar gelecek yazmis yine o zaman gorustugumuzu soylemistim, o da bildi anlik durumlar da onu da onerebilirim.

Son zamanlar baktırdıklarım için görüş bildirmeye geldim kızlar, başlıyorum

Alpos: 5 krediye kahve baktırmışım 5 ay önce, hiçbi şekilde soruma falan cevap vermemiş kopyala yapıştır promosyon fal. İade almışım. Asla tavsiye etmem.

Falkehaneti: 5 krediye kahve falı baktırmışım 5 ay önce, bu ilişkiyi olumlu görmedim ben diyip iade etmiş

Sardunya0: 10 krediye tarot 5 ay önce, sorum üzerinden kurgulanmış kısacık bir fal, iade almışım. Tavsiye etmem.

Ecem23: 20 krediye katina 5 ay önce, uzun bakmış ancak olumsuz konuşmak için konuşmuş. Sonuç olumsuz oldu ama onun dediği şekilde değil. Pek tavsiye etmem açıkçası anda da pek iyi değil.

MedyumZehra: 10 krediye su falı ( ) 4 ay önce, aşırı aşırı uzun bir fal çoğu yeri kopyala yapıştır, kısacık yerine sorumla ilgili bir şeyler uydurmuş. İade almışım. Saçmalık. Tavsiye etmem.

Hayatınyolunda: 10 kredi aşk açılımı 4 ay önce, enerjim düşük enerjini alamıyorum diyip iade etmiş.

Zarnayos: 10 kredi katina 4 ay önce, sorum üzerinden ilerlemiş anda da iyi değil olaylar da onun dediği gibi ilerlememiş. Tavsiye etmem.

Purplemoon: 10 kredi kahve 4 ay önce, hisli biri karşı taraftan aldığı enerjiyi direkt söylüyor. Vadeler tutmamış, kısmen bildiği şeyler olmuş. Denenebilir.

Medyumderin: 7 kredi katina 4 ay önce, sıfır özen, sallamasyon bir fal, bakmak için bakılmış. İade istemişim "iade etmek zorunda değilim" gibi bir üslup kullanmış iade etmemiş. Asla tavsiye etmem.

KahinBabaVanga: 5 kredi kahve 3 ay önce, şimdi okudum sorumla alakasız, ortada daha hiçbir şey yokken 2-3 ay sonra olacak olanları söylemiş ben bu falı unutmuştum ve tamamen dediği gibi olmuş. Denk mi gelmiş atmış tutmuş mu anlamadım ama çok şaşırdım şuan. Ve sorumla bağlantılı dedikleri de aynen o şekilde ilerlemiş. Kıskanç bir arkadaşımı tarif etmiş aynen dediği şekilde biri ve cidden bu insanın kıskançlıklarını gördüm. Vay be 5 krediye çoğu falcıdan çok daha iyi bakmış. Denemenizi tavsiye ederim.

Abelz: 5 krediye kahve 3 ay önce, kişilik analizi çok iyi, geleceği kısmen bilmiş diyebiliriz. Beğendim şimdi tekrar okuyunca. Hâlâ sitedeyse denenmeli.

Yiramir: 7 kredi katina 2 ay önce, işte benim caaağnım falcım. Böyle uygun krediye böyle özenli ve hisli yorum yapan tek falcı olabilir. Anda çok iyi, karşı taraf analizi mükemmel, gelecekle ilgili dediği çoğu şey çıktı. Upuzun bir fal, mükemmel bir enerji, özenli fal. Daha ne olsun. Kesinlikle tavsiyem.

Purplemoon: 20 kredi kahve+tarot 2 ay önce, yine kişilik analizi çok iyi, dediği şekilde ilerlemiş şimdi okuyunca gördüm. Ama ben o an onları kendime kabullendiremediğim için iade istemişim. Hakkını yemişim açıkçası.

Poyraz15: 10 kredi katina geçen ay, analizleri doğru ve güzel, kısmen bilmiş diyebilirim, onun dediği gibi olmuş ama çok az farklılıklar var. Denenebilir.

Nakta: 40 kredi aşk kartları 4 hafta önce, ona attığım 3. fal bu. Anda şüphesiz çok iyi yani karşı tarafın düşüncelerini direkt olarak okuyup onun ağzından söylüyor. Çok özenli, çok başarılı. Ama dediği şekilde olmadı malesef, olacakları göremedi yani malesef. Ama Nakta her zaman sevdiğim falcıdır. Tavsiyem.

HevinGazel: 7 kredi katina 2 hafta önce, analiz güzel ama pembeci olduğunu düşünüyordum. Şimdi yorumları görüyorum kesinlikle pembe tablocu. Başta çok sevinmiştim ama sonradan fos çıktı. Tavsiye etmem.

PeraSmyrna: 7 kredi katina 2 hafta önce, uzun özenli güzel bir fal, analizleri çok iyi, dediği henüz yaşanmadı ama her an her şey olabilir. Beğendim, denenebilir.

Eflin4: 7 kredi katina 2 hafta önce, pembeci olup olmadığını anlayamadığım bir falcı. Vadesi patladı şuanlık ama ilerde durum değişir mi bilinmez. Ne kötü ne iyi diyebilirim. Kararsızım Eflin konusunda.

EcemArat: 10 kredi gelecek analizi geçen hafta, tak tak tak olumsuzlukları yüzüme vurmuş, korkarım ki haklı da. Dediği çoğu şey doğru. Çok uzun bir fal değil ama boş bir fal da değil. Denenebilir.

Şimdilik bu kadar, daha baktırırsam görüşlerimi paylaşırım ya da çıktı çıkmadı tarzında yeniden değerlendiririm.

Bildiğim tek şey, geleceğin her daim her saniye değiştiği o yüzden fallardan gelecek pek beklemeyin. Biri olumlu konuşuyor biri olumsuz ve sonuç da ikisinden biri oluyor ve hangi türlü ilerlediyse o tarz yorum yapmış olan falcıya falı çıktı diğerine de patladı diyoruz

Baktıracaksanız sadece an için baktırın bence
Nacizane tavsiyemdir, teşekkürler

kesinlikle pembeci..

Okaliptus49 bir konuda tersi oldu patladı demiştim bugün o olay tekrar onun dediği gibi olmuş oldu buradan ayrıntı yazamıyorum falcilar okuyor çoğu da profilden beni tahmin edebilir. İsteyen olursa özelden durumu açıklarım.

alışmayalım prim vermeyelimki rahatlıkla enayi yerine koymasınlar. hisleri olan fal baksın. benimki pes pembeydi bagırıyordu resmen yalan diye:)
Ben merakıma yenik düşüp attım uzun süreden beri baktırmıyordum eskiyi unutma Arife’sinde olduğumdan ama yeni birini de denemek istedim.Ama hakkını yemek istemem kişilik analizi yerin de ve doğruydu aslın da.2 hafta vade verdi çıkar çıkmaz bilemem ama umrum bile değil:)

bende aynı sekilde mukemmel ,harikaa vs yazılınca merak edip gönderdim sonrada acıdım verdiğim paraya. kişilik analizi için his gerekmiyorki kart çekip ona göre herkesin kişiliği yorumlanabilir. :) buralarda eskiyim hisleri olan falcılara baktırdıgım icin ayırt edebiliyorum kimin hissiyatı olup olmadıgını konusmasından sesinden sectigi kelimelerden vs.. madem paramızı yedirdik bizde uyaralım baskalarını :)

Tellwe'de kimleri begeniyorsun? Ben mesela bayagi baktirmisim orda farkinda degilim sildiklerimi de gecen maille kendime yolladim. Favorim Perseis sanirim, onun disinda anlik bu kadar sasirtan olmamisti bir de baslarda Banu Yilmaz cok iyi bilmisti, Uyumsuzz ve Okaliptus'un da bildigi seyler oldu.

Aynen en azından hevingazel’e fal göndercek olanlar araştırma sonrasın da daha iyi karar verebilirler.

Aynen en azından hevingazel’e fal göndercek olanlar araştırma sonrasın da daha iyi karar verebilirler.
bugun biri hevingazel e yazmis ki "erkek arkadasin bu donemde seni annesine anlatmis vs. demissiniz ama erkek arkadasimin annesi gecen sene vefat etti" hadi buyur burdan yak

kizlar tekrar merhebalar tellwede kredim var ama kime baktirayim bilmiyorum fiyat fark etmez dedikleri birebir cikti dediginiz hangi falcilar var ?burdan okuduguma gore en iyileri selena venis amber nesibe ve ilkay gur,ilkaya baktirdimi nesibe beklemede selena uzakta gozuukuyror, bir de taraca diye birinden bahs etmisler,siz hangisni tavsiye edersiniz ???

Merhaba :) ben 1 buçuk yıldır fal baktırıyorum açıkçası şu ana dek tamamen hepsi çıkan falım hiç olmadı bu yüzden birini önermem doğru olmayabilir açıkçası
Bahsettiğiniz isimlerden ilkayı beğenmedim çıkmadı, bir de nesibeye 2 kez fal atmıştım. Nesibe anda iyiydi ve falları biraz çıktı diyebilirim (hiç vade vermedi) ama gidişatı doğru bildi. Fakat bütün fal boyunca ıılayıp duruyor ve çok karışık cümleler kullanıyor. Onun falında hiç bi zaman ilk seferde ne demek istediğini anlamıyorum. Ve sürekli aynı cümleleri tekrar edip duruyor, dolu dolu bi fal diyemem. o yüzden çok da memnun etmemişti beni

Kızlar merhaba. Daha önce de sanırım bu başlığa yazmıştım. Fal defterini kapamaya karar vermiştim diye. Dayanamayıp yine fal baktırmaya başlamıştım.
Hoşlandığım birisi vardi. İş arkadaşım. Aynı odayı paylaştığım güvendiğim sevdiğim kişi. Kaç siteye nereye fal attıysam senden hoşlanıyor seni seviyor adım atıcak dendi. Hiç birinin süresi çıkmıyordu zaten. Bir tek Geysunun dedikleri karakter analizleri çok tutuyordu. Bide Nakta. İkisinin da fal yorumu hemen hemen aynıydı. Kaderiniz bir o da seni seviyor,evlilikten korkuyor,ailevi sorunları var vs vs. Ben tabi kaptırmışım kendimi bu fallara. Bir bakmışık ki adamam körkütük aşık olmuşuö. Hep işte falda da çıkıyor temiz kalpli bir adam. O da bana karşı ilgili davranıyor hani. Bir flörtleşme var aramızda. Ondan bugun yarın adım gelir diye diye 6 ay bu fallarla avundum. Bu sırada ailesini tanıdım. Baya kaynaşmışız filan. 2 gün önce yarın evleniceğini öğrendim. Babamdan duydum bir de bunu. Nakta fallarında bu adamın evlenmek için 3-4 sene gecmesi gerek düşüncesi olduğunu söylemişti. Geysu desen ben evlilik sorunca hayır seni seviyor ailesine rest çekicek savasıcak sen birşey yapma bekle demişti. Meğersem nişanlıymış. Ve düğün gününe kadar da benden bunu saklamaya çalışıyormuş. Belki 10 falcıya atmıştım belki 20. Bir tanesi bile bu adamın nişanlı olduğunu söylemedi bana. Onu geçtim başka birisine duygusu olduğunu bile söylemedi. Seruven,taraca,akrepgoz,klothoyagmur,chitra vs vs. Hemen hemen hepsine. Belki onlar bekle dedikce beklemeyip adım atsaydım en azından reddedilirdim ama zaman kaybetmez ve bu denli aşık olmazdım. Belki de şu an evleniceği kişi ben olurdum. Oysa ben Allahın yasak koyduğu şeylere uyarak hep bekledim. Ne kadar kendimizi kandırırsak kandıralım fal Allaha ortak koşmak,şirk. Ben bunun bedelini çok ağır ödedim. Size tavsiyem eğer sevdiğiniz beğendiğiniz birisi varsa adım atın,söyleyin. Belki incinirsiniz,kırılırsınız ama en azından bir gün belki bir ay sürücek sonunda geçicek ve hayatınıza bakıcaksınız. Böyle umut tüccarlarına para kaptırmazsınız en azından,günaha da girmiş olmazsınız.

Yine hikayr mutsuz sonla bitmis bilrmeyrn falcilar
Gecmis olsun.. bazen düğüm düğüm oluyor kelimrler yazamazsin ya öyle bir sey iste

Gerçekten cok cok uzucu.. ben de bu fallara kapılıp size benzer bir sey yasadim ben de ondan sonra birakmistim ama anı biliyorlardir diye diye yeniden basladim
ama suan su mesaji okuduktan sonra tekrar sogudum fallardan.ne kadar haklısınız.
Allah yardimciniz olsun, cok kotu bir durum kimseye vermesin Allah boyle bir durumu

Binnazda esin karaca
sabah baktırdım, durumu bilmiş. verdiği tarihlet ayevi ve ruhani ile örtüşüyor. maalesef beklemem lazım. ha bu arada esin karaca benim işte ki arkadaşımla sorunşu olduğumu belirtmediğim halde bilip sakin olmam gerektiğini söyledi.

Yine hikayr mutsuz sonla bitmis bilrmeyrn falcilar
Gecmis olsun.. bazen düğüm düğüm oluyor kelimrler yazamazsin ya öyle bir sey iste

Tesekkur ederim. Bide kendimi inancli saniyorum. Ama bir yerde insan kapiliyor bu tuzaga iste. Benim gibi iki universite bitirmis,Allaha ve ilme,insan cabasina, Allahin takdirine inanan birisi bu tuzaga dustugu icin kendimi affedemiyorum. Belki de Allahin bilmemizi istemedigi seyler bizim icin daha hayirlidir,yasamamiz gereken seyleri dogru zamanda yasamamiz daha dogrudur. Zaten yarin ölucekmiyiz yasiycakmiyiz bunu bile bilmiyoruz,kalkmis kendimiz gibi birilerinden gelicegimizle ilgili tüyolar istiyoruz. Oysa Allah insan gelicegini onun cabasina bagli kildi. Cok pismanim cok. Ben bu fallara inandikca kendim onun önünde küçük düşürmüşüm,iç sesim hep birşeylerin ters gittiğini söylüyordu,keşke dinleseymişim de zamanında çok geç olmadan adım atsaymışım.

Amin. Çok teşekkür ederim. Kendimizi kandırıyoruz sadece. Seven insan iki dünya bir olsa da,eğer gerçekten seviyorsa sahip çıkar,değer verir,hissettirir. Ben fallarla birlikte malesef insanlara olan inancımı da kaybettim. Benim hatam ve bedelini böyle ödüyorum. Bir de akıllıyım diye geçinirim orda burda. Allah affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…