- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.481
ben de şüphelendim. ayevinde resmen kuyruk var .18 falı gözüküyor hepsi de 50 tl maşallah demek istiyorumBu arada destina kesin burayı okuyor,profil fotosu koymuş
Yani şu fiyatları biraz indirseler,bu nedir böyle,yüzyüze fiyatlar o kadar değil.ben de şüphelendim. ayevinde resmen kuyruk var .18 falı gözüküyor hepsi de 50 tl maşallah demek istiyorum
Fallarini kapatmis galiba ya fal alimi yapmiyo suan kac defa yolladım bir türlü bakim yapmadi cok kibar bi dille reddediyoben de şüphelendim. ayevinde resmen kuyruk var .18 falı gözüküyor hepsi de 50 tl maşallah demek istiyorum
Kesinlikle bi de durmuyorz ha bire fal baktiriyoruz bi umut işte ama ayevinin ücretleri düsük olsa ben sırayı düşünemiyorum bile yaYani şu fiyatları biraz indirseler,bu nedir böyle,yüzyüze fiyatlar o kadar değil.
ben binnazda fal baktırmıyorum ama mesajınız üzerine açtım baktım cidden aynı kişi gibi duruyorlar ve orada ücreti yüz tl şok oldumMerhaba kızlar nasılsınızbayadır girmiyordum siteye,tellwedeki DestinaEfil'in profilindeki yazı dikkatimi çekti Binnaz abla uygulamasındaki Destina Eren sanırım kendisi birde tellwedeki Melima1 ve Nil Güneş aynı kişi sanırım
Evet Binnaz abla sitesinin fiyatları tellweye göre çok pahalı ve falcılar bir çok sitede farklı isimlerde fal bakıyorlarben binnazda fal baktırmıyorum ama mesajınız üzerine açtım baktım cidden aynı kişi gibi duruyorlar ve orada ücreti yüz tl şok oldum
Ben sesli yorum almıştım kendisinden açıkçası bende iyiydi peki bu bahsettiğiniz 3 tane yorumcunun ne hakkında söyledikleri çıkmıştı aşk,iş veya egitim ben 3'ünden de yorum almadım ama merak ettimEvet bende şimdi farkettim DestinaEfiL olayını. Burayi okuyor mu bilemem ama resim olayı sitenin onayindon geçiyor resimler henen yüklenmiyor yani o denl gelmidtir konuşma ile bence. Binnaz da Belgin YildixdYı yorum aldim ama begenmedim ben geldiler enerji grldo şöyle boylr oldu dotrtrk bitirdi süreyi. Oradan yorim aldigom Esin Karaca , Çağla Çakır ve Berrin Banu var 3'ününde dediklerini haftasına yaşadım...
Teşekkür ederim,Çağla Çakır'a kredim birikince baktırırım bende onu merak ettim en çokİş ve aşk anlamında dedikleri çıktı Esin Karacanın , 7 ayfir aramayan adam 3 gün sonra aradi baristik sonunuz yok demişti zaten ayrıldık.iş konusunda ödüllendirileceksin dedi Esin Karaca ve tatil vermişlerdi. Çağla Çakır''da da Hayatims girecek kişiyi tarif etmişti hayatimdh sunandş tarif ettigi kişi car ve mutluyum. O iş konusunda yıl sonunda terfi alacaksın dedi , terfi alacafim belli oldu ama hakediş yıl sonu olacak.
Berrin Banu neleri bilmişti? Aşk konusunu mu yoksa hem iş hem aşk mı bildi o da?İş ve aşk anlamında dedikleri çıktı Esin Karacanın , 7 ayfir aramayan adam 3 gün sonra aradi baristik sonunuz yok demişti zaten ayrıldık.iş konusunda ödüllendirileceksin dedi Esin Karaca ve tatil vermişlerdi. Çağla Çakır''da da Hayatims girecek kişiyi tarif etmişti hayatimdh sunandş tarif ettigi kişi car ve mutluyum. O iş konusunda yıl sonunda terfi alacaksın dedi , terfi alacafim belli oldu ama hakediş yıl sonu olacak.
İş ve aşk anlamında dedikleri çıktı Esin Karacanın , 7 ayfir aramayan adam 3 gün sonra aradi baristik sonunuz yok demişti zaten ayrıldık.iş konusunda ödüllendirileceksin dedi Esin Karaca ve tatil vermişlerdi. Çağla Çakır''da da Hayatims girecek kişiyi tarif etmişti hayatimdh sunandş tarif ettigi kişi car ve mutluyum. O iş konusunda yıl sonunda terfi alacaksın dedi , terfi alacafim belli oldu ama hakediş yıl sonu olacak.
ruhani yok uzakta duruyor. ayevi de fal alımını kapamışBen de haftaya ayevine baktırcam bir de ruhaniye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?