- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.581
Ay umarım iyi bakar sana da ,memnun kalırsın,yani bende iyiydi ,çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum tabi Allah bilir.Heyecanla bekliyorum gercekten yorumlara bakimca korkup yollamadim cünkü cogu kisi kopyala yapistir yazmisti
Hayır yanlış anlamıssınz bana acık açık sordu kaynından mı hoşlanıyorsun dedi hissiyat değill enerji uyumszlugı oldu bende bilemedi bende falımı geri cektimm benim bahsettiğim konı farklı sizin falınızı bilememAnladıgım kadarıyla baskalarina baktirmissin sanada hissiyatin mi var gibisinden bir soru sormus ve kredini harcamak istemem demis sende falini geri cekmissin. Eee bakılmayan bir fal nasıl patlamiş oluyoki bana mantiksiz geldi. Ben ayevine iki defa aktirdim birebir cıktı simdi bana bakmadigi icin yana yakila baska falci ariyorum bu kadin isini iyi yapan para göz olmayan birisi bence. Bir cok falci denedim ama maalesef ayevinin kiymetini bende bilemedim.
valla bana da sürekli gönderdiğimde bakmıyor gayette tutarlı şeyler yazıyor.Anladıgım kadarıyla baskalarina baktirmissin sanada hissiyatin mi var gibisinden bir soru sormus ve kredini harcamak istemem demis sende falini geri cekmissin. Eee bakılmayan bir fal nasıl patlamiş oluyoki bana mantiksiz geldi. Ben ayevine iki defa aktirdim birebir cıktı simdi bana bakmadigi icin yana yakila baska falci ariyorum bu kadin isini iyi yapan para göz olmayan birisi bence. Bir cok falci denedim ama maalesef ayevinin kiymetini bende bilemedim.
işini iyi yapıp yapmadığına bir şey diyemem de 50 tl e fal bakan birisi nasıl para için yapmıyor bu işi anlamadımAnladıgım kadarıyla baskalarina baktirmissin sanada hissiyatin mi var gibisinden bir soru sormus ve kredini harcamak istemem demis sende falini geri cekmissin. Eee bakılmayan bir fal nasıl patlamiş oluyoki bana mantiksiz geldi. Ben ayevine iki defa aktirdim birebir cıktı simdi bana bakmadigi icin yana yakila baska falci ariyorum bu kadin isini iyi yapan para göz olmayan birisi bence. Bir cok falci denedim ama maalesef ayevinin kiymetini bende bilemedim.
Yok hayır ben sizin msjiniza yorum yaptm patladi yazmissinz ya dedim daha bakmamis fali geri cekmissinz nasil patlamis oluyo.ben bi problem yasamadim umarim sizde enerjinizin tuttugu güzel bi falci bulursunuz o kadr para veriyoruz degsin bari de miHayır yanlış anlamıssınz bana acık açık sordu kaynından mı hoşlanıyorsun dedi hissiyat değill enerji uyumszlugı oldu bende bilemedi bende falımı geri cektimm benim bahsettiğim konı farklı sizin falınızı bilemem
Aynen bende seviyorum kadını :-Dvalla bana da sürekli gönderdiğimde bakmıyor gayette tutarlı şeyler yazıyor.
Okaliptus uyumsuz filan bana hep şu falimada gelirsen daha net bilgiler olur vs demislerdi yani benim kastettigim sey zaten fal baktiriyoruz daha ne diye paragozluluk yapip sorulara eksik yanit verip şu fala gel diyosunki. Bu kadin 50kredi olmasa sırası ramazan kuyruguna döner :)işini iyi yapıp yapmadığına bir şey diyemem de 50 tl e fal bakan birisi nasıl para için yapmıyor bu işi anlamadımkendisine kaç kere fal attım iade edip hemen ücretini yükseltti
bahsettiğiniz iki isime de fal baktırdım ben dediğiniz gibi bir durum yaşamadım. Başka fala yönlendirmeyi doğru bulmuyorum pek.Bahsettiğiniz isimler 20 kredi ayevinin bütün falları en son baktığımda 50 krediydi hani daha neyine başka fala yönlendirsin zaten. Her falcının gibi onun da çıkan falı ya da çıkmayan falı olmuştur bu konuda bir şey diyememOkaliptus uyumsuz filan bana hep şu falimada gelirsen daha net bilgiler olur vs demislerdi yani benim kastettigim sey zaten fal baktiriyoruz daha ne diye paragozluluk yapip sorulara eksik yanit verip şu fala gel diyosunki. Bu kadin 50kredi olmasa sırası ramazan kuyruguna döner :)
Arkadaslar geysu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cok muallakta kaldim iyi diyen de var kotu diyende karar veremedim off :/
Falıma bakmadan yorum neden yapıyor ozaman tabikide patladı derim direk söylediği şey yanlıştı bakamadı fala yada anlayamadı bilmiyorum enerjimin uydugu söylediklerini yasadıgım falcılarda var elbette verdkleri vadeleri beklemekteyim benim baktırmamın sebebi burda çok övülmesi ayevinin merak ettiğimden dolayı merakımda gitti zaten sacma bi yorum sonrası iyikide bakmamışYok hayır ben sizin msjiniza yorum yaptm patladi yazmissinz ya dedim daha bakmamis fali geri cekmissinz nasil patlamis oluyo.ben bi problem yasamadim umarim sizde enerjinizin tuttugu güzel bi falci bulursunuz o kadr para veriyoruz degsin bari de mi
Eee yanii kadının tüm falları 50 kredi hadi biri 30-20 olsun paragözlülüğü zaten direk oradan belli bana sadece iyi bir gözetmen yorumcu gibi geldi hislerinin oldugunada inanmıyorum agzı iyi laf yapıyor kafalıyo milleti kuzumla canımlaişini iyi yapıp yapmadığına bir şey diyemem de 50 tl e fal bakan birisi nasıl para için yapmıyor bu işi anlamadımkendisine kaç kere fal attım iade edip hemen ücretini yükseltti
Cok haklisiniz bende bu falcilardaki 5 yildiz takintisini anlamiyorum 3 ve 4 de bir puan ozaman sadece sistemde 1 ve 5 olsun. Cok mantiksiz . Ee bilemeyince begenmeyince 5 vermemek en dogal hakkiniz .Gecen gun Geysuya baktirdim ama bende anda bile iyi degildi. Begenmedim ve 3 yildiz verdim. Aciklamamida yaptim tutmayan seyleri tek tek yazdim. Bana 3 yildiz verdim diye kizmis. Ben okadar emek verdim yazik falan demis. Ee bende para verdim sirf emek verildi diye benle uymayan birseye 5 yildiz verip harika mi deseydim
Gerçekten doğru diyorsun canım bende senin gibi düşünüyorumAyevi'nin para konusunda hassas olduğunu düşünüyorum ben de. İade yapıp risk almaması puani düşüp yeni müşteri kaçırmasin diyedir. Bir tane 20-30 luk falı olmaz mı onu deneyip beğenen 50 lik de baktırır ama yok.
Okaliptüs'e 3 kere fal gönderdim, ilki ucuz bir faldı o zamanlar, ikisi aşk geleceği, hiçbir zaman şu fala gel bu fala gel demedi ve sonucu da ikincide söyledi, paragöz olduğunu sanmıyorum.
Bende medyumcetine dort yildiz verdim terslemis resmen beni . Fali butun enerjimi somurdu cok fazla yikici bir yorumdu ve kendisini hic hisli bulmadim resmen kartlarin anlamlarini yazmis gecmis. Birde iade hakkiniz dolmus zaten demis en son uyduruk kopyala yapistir oldugu belli olan fallarin tabiki iadesini isteyecegim yani aferin bes yildiz cok guzel copy paste yapmissin mi dicem hahahaGecen gun Geysuya baktirdim ama bende anda bile iyi degildi. Begenmedim ve 3 yildiz verdim. Aciklamamida yaptim tutmayan seyleri tek tek yazdim. Bana 3 yildiz verdim diye kizmis. Ben okadar emek verdim yazik falan demis. Ee bende para verdim sirf emek verildi diye benle uymayan birseye 5 yildiz verip harika mi deseydim
Sana copy paste yapmıss bana enerjisi hic uymadı iade etti beyefendi:))Bende medyumcetine dort yildiz verdim terslemis resmen beni . Fali butun enerjimi somurdu cok fazla yikici bir yorumdu ve kendisini hic hisli bulmadim resmen kartlarin anlamlarini yazmis gecmis. Birde iade hakkiniz dolmus zaten demis en son uyduruk kopyala yapistir oldugu belli olan fallarin tabiki iadesini isteyecegim yani aferin bes yildiz cok guzel copy paste yapmissin mi dicem hahaha
Yok yanlış yazmışım sanırım dört yıldız verdim die terslemiş iade etmek istedim demiş hakkımın dolduğunu söylemiş onun için de terslemiş . Bende daha önceden copy paste olduğunu düşündüğüm diğer fallara tabiki de bir yıldız verdim zaten paramızla rezil oluyoruz. Aferin beş yıldız diyecek halim yok. Falına da emek verdiği için dört yıldız verdim ama çok hisli bir yorumcu değil bence. Mesela asılan adam çıkmış kartlarda yorumu şu bu adamı as diyor öldür diyor mecazi anlamda bu tabi bu adam seni hiç önemsemiyor unut onu falan yazmış da yazmış.Ben lydian'dan tarot almıştım daha önce vadesine var ama çok derli topluydu karşımdaki kişiyle ilgili çok nokta atışı vardı. neyse bende uygulamayı silmeye karar verdim fala harcadığım parayla kendime neler alırdım nelerSana copy paste yapmıss bana enerjisi hic uymadı iade etti beyefendi:))
Kaldırdım uygulamayı aman hepsi ayrı telden çalıyo gına geldi kime inanacagnı şaşırıyor insan en iyisi beklemek baska care yok bekleyelim görelimm mevlam neylerse güzel eyler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?