tellwe.com'da bakılan fallar!

ben karar veremedim karışık anlatmış biraz önce şöyle demiş sonra böyle demiş ama durumu bilmiş gibi ya da soruya göre mantık mi yürütmüş anlayamadım açıkçası ))
Bence de durumu iyi biliyor. Vadesine var. Gerci burda kimdi bilmiyorum söylediklerini yaşadım demişti

Benim tüm fallar patladı gibi duruyor şu anda. Paralarınızı hiç boşa harcamayın kızlar. Daha kesin bir şey söyleyemem ama benden kaynaklı değişimlerden hepsi fos çıktı. Dua edin, olumlu olun güzel şeyler oluyor zaten :)

Slm kızlar ya size bir şey sokak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.İnstagranda bubengellenme olayı nasıl oluyor takip listemden çıkmış.En yukarda keşfet kısmında ara butomunda ismini yazınca profili çıkmıyor ama engellese bile profili gözüküyor biliyorum.Engellendogimi nasıl anlarim

Engellendiğinizi şöyle anlayabilirsiniz, kişinin profili gözüküyordur takip ettiği kişi sayısı takipçi sayısı gözüküyordur, paylaştığı fotoğraf sayısı da gözüküyordur ama siz onları göremezsiniz. Sayfasında ‘henüz hiç gönderi yok’ yazar. Tabii önceden böyleydi, değiştiyse bilemem. Belki artık engelleyen kişiyi aratınca profili çıkmıyordur.

Cnm profili hiç bir şekilde çıkmıyor ismini yazinca
Hesabını kapatmış olabilir mi? Çünkü eskiden engelleyen kişinin profili gözükürdü, sadece hiç gönderi yok gibi bi şey yazardı.
Beni Cahide sultan engellemişti instagramda şu an bakıyorum da Cahide sultan yemek hesabı da aratınca çıkmıyor.

Aynen cnm net de baktım senin dediğin gibi hiç gönderi yok yazıyormuş normalde ama başka hesaptan vaktim şimdi arkadaşımın hesabindan onda gözüküyor profili

Engellemisse gönderi yok yaşarmış teknoloji siteleri öyle diyor

Aynen cnm net de baktım senin dediğin gibi hiç gönderi yok yazıyormuş normalde ama başka hesaptan vaktim şimdi arkadaşımın hesabindan onda gözüküyor profili
Hesabı gözüküyorsa engellemiştir o zaman. Dediğim gibi Cahide sultan engellemişti beni, baktığımda fotoğraf sayısı falan gözükmesine rağmen hiç gönderi yok yazıyordu profilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…