Hosgeldın tatlım nasılsın:) Ben atmıstm 1-2 ay once 1o tllık fal ıcın bence ıyıydı. Kahve atmıstm,yuzeysel 1 soru sormstm.Daha cıkan yok ama sanırm burada bahsettm....de şaşkın sen mi gözden kacırdın:) Olsun senın ıcın 2. baskıyı yenıden seve seve yazarım. Parlakzel'ın bende durum analızı ıyıydı ve soyledıgı 1 seyı aylar sonra aynen Bugra da soyledı....Bır de, gelecek olan yuklu 1 paradan bahsettı ama su yakınlarda gelebılecek oyle 1 para yok maalesef ufukta...Keske adet olsaydı da gokten basıma duseydı.....de altında kalaydım da.......Tamam tamam sustum....Iste anca gokten duserse:) Nerde......Neyse ve aynı seyı yıne garıp bır bıcımde 3 gun once kızkardesımın kayınvalıdesı kahve falında ve ertesı gun Senanur da kahve falında "bu sekıl buyuk para gelısı olarak da yorumlanabılır" seklınde soylemesı oldukça ılgınc geldı....Hadı hemen paranoya yapıp Parlakzel yoksa bugra mı Senanur mu desenız de kızkardesımın kayınvalıdesı ıle nasıl 1 ıletısım ağı kurmus olabılırler bılmıyorum

:) Ha ama cıkan var mı dersen henuz yok....
Ben falsepetının yenı halını daha profesyonel ve ılgı cekıcı buldum. Falcıları da daha ozenlı. Oncekı halı cok ıtıcı ve basıt gelırdı. O yuzden fal baktırasım bıle gelmemıstı hıc....Su an ben de kendıme sasıyorum ne dıye tellwe tellwe dıye dolanıp durmusum ortada. Sımdı bakıyorum da çok ıyı bazı falcılar dısında sankı hep coluk-çocuk varmıs gıbı gelıyor....2 ıyı yorumcu buldum ya anında buldumcuk oldum,tuu bana

Yıne de sardunya,chıtra,peralına orada oldukça bagımı koparamam tellweden. Baska kım vardı?? Hımmm adını anmayı unuttugum....orada begendıklerımden.......7 kocalı Hurmuzmusum de kocaların adını karıstırıyormusum gıbı....ne rezıllık Allah'ım,çok....ama çookkk utanıyorum kendımden