tellwe.com'da bakılan fallar!

Buğraya baktırdım ama bana Ağustosta adeta görücü usülü tanışma tarzında yeni birini görmüş. Benim için imkansız bir durum. Şimdiden patladı diyebilirim falı için. Ne bu tarz bir tanışma için çevrem var ne de ben böyle bir duruma açık değilim.

Simdiye kadar imkansiz deyip bastan savdigim tum fallar tarihleriyle gerceklesti. Aksine gerceklesme ihtimali cok yuksek olan ve inandigim fallar hic cikmadi. En azindan imkansiz demeyim bence :)

Arkadaslar burda Senanur' u kim tavsiye ettiyse tesekkur ederim. Az once baktirdim ve bayildim. Hicbir bilgi vermeden kahve fali attim ve genel bakim istedim. Benle ilgili suan planladigim ve bekledigim birkac seyi suresiyle bildi. Vade olarakta yasayip gorecegim. Ama gercekten cok iyiymis.
:KK66: O kişi...evet benim işte...Sus topuklu sakın sesini çıkarma:sopa: aklım sıra uyanıklık yapacagım surada
DegisikRuhHali DegisikRuhHali 'cıgım tesekkur etmek için...bana fal bakmak istersen....tabii çok mahcup olurum ama inan seni kıramam:KK70:

Gitgide arsızlık,yüzsüzlük had safhaya ulastı bende, çok utanıyorum ama kendıme engel olamıyorum:olamaz:

Simdiye kadar imkansiz deyip bastan savdigim tum fallar tarihleriyle gerceklesti. Aksine gerceklesme ihtimali cok yuksek olan ve inandigim fallar hic cikmadi. En azindan imkansiz demeyim bence :)
Canım teşekkür ederim ama yaşam şartlarımı bildiğim için imkansız dedim. Ailen bulacak demiş benim öyle bir ailem yok :) yani bu zihni yapıda bir aile üyem yok :)

:KK66: O kişi...evet benim işte...Sus topuklu sakın sesini çıkarma:sopa: aklım sıra uyanıklık yapacagım surada
DegisikRuhHali DegisikRuhHali 'cıgım tesekkur etmek için...bana fal bakmak istersen....tabii çok mahcup olurum ama inan seni kıramam:KK70:

Gitgide arsızlık,yüzsüzlük had safhaya ulastı bende, çok utanıyorum ama kendıme engel olamıyorum:olamaz:
Keske fal bakmak gibi bir yetenegim olsa :) ucundan kosesinden bile gecemiyorum :)

parlakzelden falım geldi genel fal atmıstım tabi genel kahve falında cok bisi tutturamaz ama garip bir sekilde konusmayı kestiğim birinden bahsetmiş verdiği detaylar ona uyuyor anlamadım bu işi. Bunun dısında da gercekten genel attım o da aşırı genel bakmıs hahah bir yol var gidiceksin falan tarzında, cok beğendiğimi söyleyemem.

binnaz topiği ölü gibi ya burda neler oluyor neler :) arada ben de geleyim buraya...
senanuru kacırdım sanırım online degil. ben de deniim bari bi o bide buğra kaldı zaten

keşke surda yazı içinde anket yapabilsem; peralina mı? senanur mu? uyumsuz mu?
gerçi çıkan yok daha heralde :D

keşke surda yazı içinde anket yapabilsem; peralina mı? senanur mu? uyumsuz mu?
gerçi çıkan yok daha heralde :KK70:
uyumsuza üç fal attım üçüncüsünde anlık durumla ilgili söylediği her şey yanlıştı çok şaşırmıştım okurken. diğer fallarında anlık durumlarda fena değildi temmuza kadar dediği bir şey olmadı. diğerlerine baktırmadım bir şey diyemem o yüzden

Arkadaslar burda Senanur' u kim tavsiye ettiyse tesekkur ederim. Az once baktirdim ve bayildim. Hicbir bilgi vermeden kahve fali attim ve genel bakim istedim. Benle ilgili suan planladigim ve bekledigim birkac seyi suresiyle bildi. Vade olarakta yasayip gorecegim. Ama gercekten cok iyiymis.
oh şükür ya. inan öyle korkuyodum ki yanılmaya. bende ikinci kahve mi attım. dün ki telefon konuşmamızı cümle cümle söyledi bana. dayanamadım katina attım. bakalım nolcak

benim...... ;)

kızlar buğranın falını durdurup durdurup kağıda yazıp tarih çıkarmak istiyorum. bazı söyledikleri olmuş , bazı söyledikleri olacağa yakın. ama cümle bi yerde kopuyor. sanki farklı bişeyden bahsediyor gibi geliyor. falını çözümleyen nasıl çözümlediğini bi söyleyebilir mi?

kizlar senanurun baktigi fal sayisi 99 yaziyordu bi kac dakikadir yeniliyorum gircek mi diye 98e dustu simdi de 97ye dustu nasil oluyor o iade falan mi aliyolar:KK64:

Back
X