tellwe.com'da bakılan fallar!

Buğra genelde olumlu mu konuşuyor kısslar
valla bana olumlu konuşmadı. olumsuzda konuşmadı. dedim ya cümlenin başından sonundan anlamlı şeyler yakaladığımda kendimi verebildim. onlarında çoğu olumsuz değil ama olumsuzda var. yani adam seni mutlu ediyim diye düşünmüyor ne çektiyse kartlarda ya da tellwede ne hissettiyse onu sölemiş gibi geldi bana

valla bana olumlu konuşmadı. olumsuzda konuşmadı. dedim ya cümlenin başından sonundan anlamlı şeyler yakaladığımda kendimi verebildim. onlarında çoğu olumsuz değil ama olumsuzda var. yani adam seni mutlu ediyim diye düşünmüyor ne çektiyse kartlarda ya da tellwede ne hissettiyse onu sölemiş gibi geldi bana
Çok karışık anlatmış diymi bi ara gülme geldi bana da ne diyo bu diye ;)

binnaz topiği ölü gibi ya burda neler oluyor neler :) arada ben de geleyim buraya...
senanuru kacırdım sanırım online degil. ben de deniim bari bi o bide buğra kaldı zaten
Gel tabi..Begen tusuyla oradan durtuyorum senı kı buraya gel dıye..ancak anladın:) Hem sen unuttunmu bakıyım beni,....

Gel tabi..Begen tusuyla oradan durtuyorum senı kı buraya gel dıye..ancak anladın:) Hem sen unuttunmu bakıyım beni,....
Yok bebeeem unutur muyum askolsun? Iş yerinde etik olmayan davranislar sergileyenlerle ugrasiyordum. Allah bildigi gbi yapsin onlari. Insanlarda ar nagmus kalmamis.. yoksa buralardayim hep

Senanur a ben de attım bugün ama büyük hayal kırıklığı oldu. Tek bir kelimesi bile uymuyor maalesef. Sanırım enerjimiz uymadı
ben de burada herkes atınca senanura fal attım ve meraklandım.
sesli fala göre kısaydı içinde çok anlattığı birsey yoktu.
özellilkle şöylesin böylesin dediği seyler hiç tutmadı.
maddi durumum,iş durumum ve aşk durumum onun dediği gibi değil.
üzüldüm,Allahtan fazla pahalı değildide kaybım olmadı pek.

Kizlar su Banu Dogru bende cok negatifti, falalemdeki baktirip cikmayan var mi? Yani anda zaten bildigi bir sey olmadi ama icimi sikti sesi de cok dusuk enerjisini dusuruyor insanin.

Kizlar su Banu Dogru bende cok negatifti, falalemdeki baktirip cikmayan var mi? Yani anda zaten bildigi bir sey olmadi ama icimi sikti sesi de cok dusuk enerjisini dusuruyor insanin.
İki sene önce baktırmıştım çok da pembe bir faldı ama ne dediyse tersini yaşadım.

Back
X