tellwe.com'da bakılan fallar!

Akrepgozu niye beğenmedin canim

Benle ve yasadigim durumla alakasizdi yorumu. Verdigi vade gecti. Onun vadesine gore benim suan birkac erkek arasindan secim yapiyor olmam lazimdi ve maddi olarakta baya kazancli bir donemdeydim. Oysa suan issizim ve sevgilim yok.
Aynrn bana da aynisi oldu

Sormaa ben de bayılırım boyle spirutuel şeylere ben de can sıkıntısından denedim bir iki üç ve sonuncu bugun de olunca ee acaba mı? oldum. Ozellikle şu kuş cıvıltıları olan video onu dinle arkada hep açık kalsın arada da o kişiyi düşün bugun ben açtım arka planda iki defa dinledim hem hoş bir arkaplan muziği oluyor. Altta insanlar da yazmış işe yarıyor falan diye.

Benle ve yasadigim durumla alakasizdi yorumu. Verdigi vade gecti. Onun vadesine gore benim suan birkac erkek arasindan secim yapiyor olmam lazimdi ve maddi olarakta baya kazancli bir donemdeydim. Oysa suan issizim ve sevgilim yok.
Ben attım da vadesi var meraktayım ben de. Bu arada flcı ya da attım yorumu iyiydi. Bakalım hep vade ya sıkıldım artık. Gerçi içinde oldugum durumu yazmadığım halde bu süreç seni çok zorlayacak yazmış :)

Ya kizlar bende youtubeda su ritueli buldum. Suyun hafizasi varmis ve gece yatmadan suya niyetimizi soyleyip yatiyormusuz falan. Bende onu denemeye basladim. Bilimsel birseymis ustelik suyun hafizasinin oldugu. Bakalim bende de gelisme olursa haber veririm bugece 4.gecem tık yok daha :)

iki videoyu da izledim canıım hatta “20 dklık video nasıl bitecek??!!” diye açtım ama pat diye bitti nasıl ya ne ara oldum resmen :))

Ben de onu duymuştum onda devamlılık lazım 21 gun olması lazım ben bir haftadan sonra yapmamıştım guzel şeyler var en başta inanmak gerekiyor inandığın an miyetlendiğin an o enerjiye giriyorsun ve inancını asla kaybetmemen gerekiyor. Fal atarken bile inanmayarak atarsak yansımaz inanarak atmak lazım.

evet ben de seviyorum. Tuncay yeşilpınar’ın bir kaç videosu daha var beğendiğim ama özellikle bu en etkilisi oldu bende. bayağı bi kendini vererek yapmak gerekiyor yalnız ilk bir kaç denemede olmuyor.

Valla suan o niyetim olsun diye 41 gun deseler yaparim farketmez:) bekleyecegim bakalim birde -ecek, -acakli gelecek tarihli cumleler kurmamak lazimmis. Sanki olmuş, oyleymis gibi istemek, konusmak ve inanmak gerekiyormus. Bu siralar fazla tugce isinsu kitabi okudumda:)

Evet ben o kadını pek sevmiyorum ordan burdan alıp yapıyor gerçi hepsi öyle ama o biraz fazla kendini on plana çıkarıyor bana hep aabesk şarkıcıları hatırlatıyor nedense:)) ama guzel bir kaç uygulaması var. Her zaman olmuş gibi teşekkürler ve şükrediyorum demek gerekiyormuş mesela henuz hayatında değilse bile istediğin biri için şunu diyebilirsin “sevdiğim x ile mutlu bir beraberliğimiz var
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum Allah’a şükrediyorum

” bu x yerine o kişinin ismi olacak. Gece uykuya dalmadan bu cumleyi kısık sesle veya beyninin içinde sürekli tekrarlayıp ve bu şekilde uykuya dalarsan 21 gun içinde bu niyet gerçekleşiyormuş sözde. Ben yapmayı düşünüyorum özellikle uyku oncesi dalmadan çok önemliymiş bunu yapmak. fal topiğinin konusunu dışına taştık bayağı, yaşam koçları ve çekim yasası falan ama hepimiz belirli insanlar için baktırıyoruz falı ve bu konular da fal gibi spirituel konular sonuçta belki okuyup uygulayana bir yararı olur.

kesinlikle... ayrılık düşünerek ayrılık enerjisi daha da büyütülüyor aslında.. ama birlikteliğe bütünlüğe odaklanmak gerekiyor gerçekten

elifcim flcı için bende yorum almak istiyorum. lakin çok cesaret edemedim. (urastan dolayı enerjisel olarak bir miyiz onu düşünerek soruyorum yanlış anlama) baktırmalı mıyım? değecek bir fal mı? hangi falı baktırdın kahve mi tarot mu? bilgi vereceğim bi fal baktırmak istemiyoru

Anladım canım ben katina attım. Bu sefer çok bilgi de vermedim sadece ilişkimizin geleceği ne olacak şeklinde. Içinde oldugum durumu oldugu gibi anlatmış ek açılım yaptım senin dedi. Memnun kaldım açıkçası ama vade dolmadan da kesin birsey diyemiyorum. Bu arada çok uzun bir fal değildi.

Bir de medyum uras benim için baya uğraştı. Reiki attım sonradan. Bilmiyorum sonuç alır mıyım ama e mail adresini verdi baya konuştuk ilgilendi yani

Ay teşekkür ederim size, ben denedim dün bunu. Yani başta tam olarak inanmadığımdan esas kişi değil de videoyu dinlerken aklımdan kısa süreliğine geçirdiğim diğer kişi mesaj attı :) bugün inanıp odaklanarak tekrar deneyeceğim

angelmiracle kuzucum dene istersen

vadesi yakın ise bekleyim ona göre yorum alayım. artık vadelere takılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…