- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.721
Akrepgozu niye beğenmedin canimBu fal isi enerji meselesi canim ama ben akrepgoz disinda 4 falcidan da memnun kaldim gecmis ve anda. Gecmis fallarimi gozonune alirsam yesilcingene ve zalfira bana onceden fallari tutan kisiler. Flci vr perseis ise gecmis ve anda cok iyiydi. Vadeleri birbirlerine cok yakin beklemedeyim
Akrepgozu niye beğenmedin canim
Aynrn bana da aynisi olduBenle ve yasadigim durumla alakasizdi yorumu. Verdigi vade gecti. Onun vadesine gore benim suan birkac erkek arasindan secim yapiyor olmam lazimdi ve maddi olarakta baya kazancli bir donemdeydim. Oysa suan issizim ve sevgilim yok.
Sormaa ben de bayılırım boyle spirutuel şeylere ben de can sıkıntısından denedim bir iki üç ve sonuncu bugun de olunca ee acaba mı? oldum. Ozellikle şu kuş cıvıltıları olan video onu dinle arkada hep açık kalsın arada da o kişiyi düşün bugun ben açtım arka planda iki defa dinledim hem hoş bir arkaplan muziği oluyor. Altta insanlar da yazmış işe yarıyor falan diye.hahahaha böyle şeylere aslında hiç inanmam ama absürt şeyler denemeyi o kadar çok severim ki hemen kulaklıklarımı kaptım, şimdi de odanın ışığını kapatarak deneyeceğimtam benlik bi zımbırtı sonucu yazarım, eski sevgilimi düşüneyim biraz, yalnız biz 6 aydır konuşmuyoruz! bu kadar uzun süre üstüne mesaj attırırsam işe yaradığının %100 kanıtı olur
Ben attım da vadesi var meraktayım ben de. Bu arada flcı ya da attım yorumu iyiydi. Bakalım hep vade ya sıkıldım artık. Gerçi içinde oldugum durumu yazmadığım halde bu süreç seni çok zorlayacak yazmış :)Benle ve yasadigim durumla alakasizdi yorumu. Verdigi vade gecti. Onun vadesine gore benim suan birkac erkek arasindan secim yapiyor olmam lazimdi ve maddi olarakta baya kazancli bir donemdeydim. Oysa suan issizim ve sevgilim yok.
iki videoyu da izledim canıım hatta “20 dklık video nasıl bitecek??!!” diye açtım ama pat diye bitti nasıl ya ne ara oldum resmen :))Sormaa ben de bayılırım boyle spirutuel şeylere ben de can sıkıntısından denedim bir iki üç ve sonuncu bugun de olunca ee acaba mı? oldum. Ozellikle şu kuş cıvıltıları olan video onu dinle arkada hep açık kalsın arada da o kişiyi düşün bugun ben açtım arka planda iki defa dinledim hem hoş bir arkaplan muziği oluyor. Altta insanlar da yazmış işe yarıyor falan diye.
Ben de onu duymuştum onda devamlılık lazım 21 gun olması lazım ben bir haftadan sonra yapmamıştımYa kizlar bende youtubeda su ritueli buldum. Suyun hafizasi varmis ve gece yatmadan suya niyetimizi soyleyip yatiyormusuz falan. Bende onu denemeye basladim. Bilimsel birseymis ustelik suyun hafizasinin oldugu. Bakalim bende de gelisme olursa haber veririm bugece 4.gecem tık yok daha :)
Valla suan o niyetim olsun diye 41 gun deseler yaparim farketmez:) bekleyecegim bakalim birde -ecek, -acakli gelecek tarihli cumleler kurmamak lazimmis. Sanki olmuş, oyleymis gibi istemek, konusmak ve inanmak gerekiyormus. Bu siralar fazla tugce isinsu kitabi okudumda:)Ben de onu duymuştum onda devamlılık lazım 21 gun olması lazım ben bir haftadan sonra yapmamıştımguzel şeyler var en başta inanmak gerekiyor inandığın an miyetlendiğin an o enerjiye giriyorsun ve inancını asla kaybetmemen gerekiyor. Fal atarken bile inanmayarak atarsak yansımaz inanarak atmak lazım.
Evet ben o kadını pek sevmiyorum ordan burdan alıp yapıyor gerçi hepsi öyle ama o biraz fazla kendini on plana çıkarıyor bana hep aabesk şarkıcıları hatırlatıyor nedense:)) ama guzel bir kaç uygulaması var. Her zaman olmuş gibi teşekkürler ve şükrediyorum demek gerekiyormuş mesela henuz hayatında değilse bile istediğin biri için şunu diyebilirsin “sevdiğim x ile mutlu bir beraberliğimiz varValla suan o niyetim olsun diye 41 gun deseler yaparim farketmez:) bekleyecegim bakalim birde -ecek, -acakli gelecek tarihli cumleler kurmamak lazimmis. Sanki olmuş, oyleymis gibi istemek, konusmak ve inanmak gerekiyormus. Bu siralar fazla tugce isinsu kitabi okudumda:)
kesinlikle... ayrılık düşünerek ayrılık enerjisi daha da büyütülüyor aslında.. ama birlikteliğe bütünlüğe odaklanmak gerekiyor gerçektenEvet ben o kadını pek sevmiyorum ordan burdan alıp yapıyor gerçi hepsi öyle ama o biraz fazla kendini on plana çıkarıyor bana hep aabesk şarkıcıları hatırlatıyor nedense:)) ama guzel bir kaç uygulaması var. Her zaman olmuş gibi teşekkürler ve şükrediyorum demek gerekiyormuş mesela henuz hayatında değilse bile istediğin biri için şunu diyebilirsin “sevdiğim x ile mutlu bir beraberliğimiz var
Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum Allah’a şükrediyorum
” bu x yerine o kişinin ismi olacak. Gece uykuya dalmadan bu cumleyi kısık sesle veya beyninin içinde sürekli tekrarlayıp ve bu şekilde uykuya dalarsan 21 gun içinde bu niyet gerçekleşiyormuş sözde. Ben yapmayı düşünüyorum özellikle uyku oncesi dalmadan çok önemliymiş bunu yapmak. fal topiğinin konusunu dışına taştık bayağı, yaşam koçları ve çekim yasası falan ama hepimiz belirli insanlar için baktırıyoruz falı ve bu konular da fal gibi spirituel konular sonuçta belki okuyup uygulayana bir yararı olur.
Yok puan yükseltilebiliyor ama düşürülemiyor ben de denemiştim. Sanırım puanla tehdit edilmesin diyeymişKızlar telwede verdiğimiz yıldızı düşürebiliyor muyuz ben beceremedim de
elifcim flcı için bende yorum almak istiyorum. lakin çok cesaret edemedim. (urastan dolayı enerjisel olarak bir miyiz onu düşünerek soruyorum yanlış anlama) baktırmalı mıyım? değecek bir fal mı? hangi falı baktırdın kahve mi tarot mu? bilgi vereceğim bi fal baktırmak istemiyoruBen attım da vadesi var meraktayım ben de. Bu arada flcı ya da attım yorumu iyiydi. Bakalım hep vade ya sıkıldım artık. Gerçi içinde oldugum durumu yazmadığım halde bu süreç seni çok zorlayacak yazmış :)
Anladım canım ben katina attım. Bu sefer çok bilgi de vermedim sadece ilişkimizin geleceği ne olacak şeklinde. Içinde oldugum durumu oldugu gibi anlatmış ek açılım yaptım senin dedi. Memnun kaldım açıkçası ama vade dolmadan da kesin birsey diyemiyorum. Bu arada çok uzun bir fal değildi.elifcim flcı için bende yorum almak istiyorum. lakin çok cesaret edemedim. (urastan dolayı enerjisel olarak bir miyiz onu düşünerek soruyorum yanlış anlama) baktırmalı mıyım? değecek bir fal mı? hangi falı baktırdın kahve mi tarot mu? bilgi vereceğim bi fal baktırmak istemiyoru
Çok sinir oldum ya. Bilsem beş yıldız vermezdimYok puan yükseltilebiliyor ama düşürülemiyor ben de denemiştim. Sanırım puanla tehdit edilmesin diyeymiş
Bir de medyum uras benim için baya uğraştı. Reiki attım sonradan. Bilmiyorum sonuç alır mıyım ama e mail adresini verdi baya konuştuk ilgilendi yanielifcim flcı için bende yorum almak istiyorum. lakin çok cesaret edemedim. (urastan dolayı enerjisel olarak bir miyiz onu düşünerek soruyorum yanlış anlama) baktırmalı mıyım? değecek bir fal mı? hangi falı baktırdın kahve mi tarot mu? bilgi vereceğim bi fal baktırmak istemiyoru
Kızlar dört defadır şu aşağıdki videoyu dinliyorum karanlık ortamda uzanarak ve karşımdaki kişiyi düşünerek ve 4 defadır dördünde de ya mesaj attı bugun de aradı yaptıktan bir saat sona. İnanmam oyle seylere ama şaşırdım yani az gorusen haber bekleyen va varsa bir deneyin olmazsa işe yarar. Falcılar agustos a kadar iletişim yok demişlerdi ustelik. Galiba ne varsa istemekte ve inanmakta var dua da olur ama boyle tellkinler de işe yarıyor.
Bundan once bir de şu kişinin aşağıdaki meditasyonunu yapıyorum hangisi yarıyor bilemedim ikisini de yapın olmazsa
Belki fal konusuyla alakalı değil ama buada fal baktıranlarımız çoğu bir kişi için baktırıryor ve bir çoğumuz da iletişim bekliyoruz o yuzden yazmak istedim.
vadesi yakın ise bekleyim ona göre yorum alayım. artık vadelere takılmıyorumAnladım canım ben katina attım. Bu sefer çok bilgi de vermedim sadece ilişkimizin geleceği ne olacak şeklinde. Içinde oldugum durumu oldugu gibi anlatmış ek açılım yaptım senin dedi. Memnun kaldım açıkçası ama vade dolmadan da kesin birsey diyemiyorum. Bu arada çok uzun bir fal değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?