Kesinlikle haklısınız. Psikolojik bir tutunma, bir limana sığınma isteği. Yargısız olarak konuşabilme ve cevap alabilne özgürlüğü. Nokta atışları yapabilen, kendi enerjime uyumlanan falcilarla guzel bir denge kurdum bir kac ayda bir rahatlama adına baktiriyorum ama o kadar.
Faldan çok şey beklemiyor ve sanıyorlar ki falcı pozitif konuşursa pozitif gelişme olacak. Alakası yok.
Fal bir yol haritasidir, ihtimaller seçenekleridir,hele ki tarot kartlari asla tarih vermez. Kolay ulaşılır olmak ve en önemli sorunu birileriyle özgürce konuşabilmek bu sektörü besliyor.
Dediğim gibi bir fal paketi aldim peradan bakana kadar yok enejri uymadı o oldu bu oldu diye diye günlerce erteledi bu süreçte enerji değişti, konuyla ilgili gündem değişti bu durumda bakılan fal ne kadar iyi sonuç verebilir? Değişen gündemi söyleyeyim daha sağlıklı sonuç alayım diyorsun yine günlerce bekletiyor ya da enerji alamıyor vb
Süreç çok zarar görüyor, yapılan seçimlere yansıyor bu durum. Tekrar ediyorum arada uyum yakalanan, enerji akışının güzel oldugu 1-2 falcı dışında abartmaya gerek yok. Bundan fazlası profesyonel destek almaya giriyor zaten.