tellwe.com'da bakılan fallar!

Doğru diyorsunuz, o anda mükemmel bir rahatlama duygusu veriyor fal. herkes birbirinden farklı diyor, teyit etme isteği sürekli yeni şeyler duyma merakı derken ayrıca verdikleri zamanı beklerken X kişisine olan bağı koparamıyoruz. Sürekli acıyı uzatıyoruz.
Yıllar sonra dönüp bakınca duyduklarım, faldaki ısrarım aşırı saçma ve yersiz geliyor. O yüzden diyorum ilişki konusunda ha olumlu ha olmusuz duymak çok saçmaymış. Olumlu duyup aylarca bekleyenler vardı ben baktırırken. Halbuki beklentiye girmese unutacak belki. Sonra bir bakıyor karşısındakinin yeni ilişkisi var.
Falda birilerinin tutma ihtimali sadece olasılık hepsi ayrı hikaye yazıyor ilişkiye uygun. Gerçekten insanın enerjisi uyduğu birkaç kişi oluyor onlara zaman zaman baktırılır da gün aşırı gönderenler haftada 3-4 hatta daha fazla atanlar vardı işte bunlar gerçekten olmaması gereken durum. Tabi bunu 6-7. yıl sonraki ben olarak diyorum.

Ne gecmisi ne ani ne de gelecegi bilemedi. Sorulardan yürüdü bi de bir seyi unutmustum bir detay vermedim onun icin de azar yedim niye yazmadin diye
Benimde yıllardır danıştığım favorimdir hiç sorularımdan yürümedi ama ben zaten çok soru sorarım cevabınıda alırım oldukça kibar yazıyor ama dobradır ,azarladığını zerre görmedim yani biraz komik.kahve atsam bile kendi kartlarından baktığınıda söyler.

söyle bir falcilara bakayım dedim de ne çok sahte hesap türemiş tellwede ya profillerin çoğundaki resim bile yapay zekanın ürettigi görsel keşfetten bile aşina olduk artik. bunlara izin vermemeleri gerekmez mi?

denk geldiklerimi yazayim da belki denemek isteyen arkadaşlar olur en azından profilde yapay zeka kullanildigini bilsinler.
Elifgulkurusu
AstroTukan
astrodefne
Luniva

Son düzenleme:
Ben de cok soru sordum hatta olayi anlattim baya o da mantikli yorum yapacagim diye cok yanlis yorum yapmis. 1 yil önce baktirdim su an yorumun tam tersini yasiyorum aylardir. Ama belliydi zaten o zamanlar okudugumda an ve gecmisle alakali cok yanlis yorumladi ben hic sevmedim tarzini. Bi de dedigim gibi üslubu hic hos degildi. Yillardir fal baktiriyorum onun fali su zamana kadar baktirdigim en kötü 5 fal arasina girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…