- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #24.681
kuzuö ben baktırdıpımda genel soru soruyorum ya aşk ve iş için yorum alabilir miyim diye ona rağmen iyiydi kötü değil. ama bana ikidebir enerjğn çok kötü etkiledi beni deyip durması üzmüştü beni. bulunduğun şehirden git diyo. gidebilsek gidicez işte jsjsjs mevcut durumu iyiydi gelecek içinvadesi var. çıktı çıkmadı diyemiyorum.Teşekkür ederim canım,peki Oylum hanım doğru bir seçim mi sence?
ben burda yazdıklarımı kimseye özel yazmıyorum ama sen ben yazdığıma sen giderken ben dönüyordum diyorsun sence bu kişisel bir sey değil mi? ikincisi de fal bu tutar tutmaz herkes kendi deneyimlerini anlatıyor canım istiyor yazıyorum böyle bir sey için bana saldırmanı cidden anlamıyorum[/QUOTE
ben burda yazdıklarımı kimseye özel yazmıyorum ama sen ben yazdığıma sen giderken ben dönüyordum diyorsun sence bu kişisel bir sey değil mi? ikincisi de fal bu tutar tutmaz herkes kendi deneyimlerini anlatıyor canım istiyor yazıyorum böyle bir sey için bana saldırmanı cidden anlamıyorum
Hayırlısı olsun bakalım,yorumlara göre attım ben de çok iyi yorumlar yapmışlar hakkında.Tasin mi dedi:)Şaka gibi ya,taşınmak dünyanın en zor işlerinden biri,iyi bilirimkuzuö ben baktırdıpımda genel soru soruyorum ya aşk ve iş için yorum alabilir miyim diye ona rağmen iyiydi kötü değil. ama bana ikidebir enerjğn çok kötü etkiledi beni deyip durması üzmüştü beni. bulunduğun şehirden git diyo. gidebilsek gidicez işte jsjsjs mevcut durumu iyiydi gelecek içinvadesi var. çıktı çıkmadı diyemiyorum.
Canım boşver sinirlerini bozduguna değmezAsıl senin ruh sağlığın yerinde mi önce
onu sorgulamak lazim. Sen kim oluyorsun da "kendinde misin" diye hiç tanımadığın bilmediğin birine hakaret ediyorsun? Terbiyesiz. Hem ilk önce benim mesajımı alıntılıyor ve altına yazıyor ardından cevap verince hala daha yazıyor. Ve seviye düşürüp sözlü tacize geçiyor. Kimseye özel yazmıyorsan benim mesajımı alıntılamayacaksın.
Seni tanımam etmem. Ne sen ne de senin kişisel falların beni ilgilendirmiyor. Hiçbir ilgim yokken durup dururken bana sardın. Ne için kaşınıyorsun bilmiyorum ama daha fazla bana yazma aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım.
Geysu eski sevgilim için dönecek demişti, değil dönmek aramadı bile :)geysu okaliptus taraca ruhani eski sevgilin donecek barisacaksiniz dedi
ecem23 iletisimin olacak ama barisma olmayacak dedi
sizce hangisi veya hangileri daha yuksek ihtimal
Geysu eski sevgilim için dönecek demişti, değil dönmek aramadı bile :)
ecem de bu adamla ayrılacaksınız yeni biri var dedi ama evlendik.
Kafanı biraz daha karıştırayım :)
Geysu bende de gram bilemedi hatta goruyorum bazen çıktı diyenleri bir an acaba atsam mı diuorum ama sonra çıkmadığı aklıma geliyor tutuyorum. Galiba tellwede bilen yok doğru duzgun en fazla 1-2 falcı var onlar da bir gun iyi diğer gun olmuyor.Geysu eski sevgilim için dönecek demişti, değil dönmek aramadı bile :)
ecem de bu adamla ayrılacaksınız yeni biri var dedi ama evlendik.
Kafanı biraz daha karıştırayım :)
Eski sevgilin toprak Burcu grubundan mı? Eğer öyleyse 4 vakit var gördüm ama eğer başka bir burçsa Başak burcu döneminde dönecek sana iyiye gidecek merak etme :) içimden geldi bende baktım:)geysu okaliptus taraca ruhani eski sevgilin donecek barisacaksiniz dedi
ecem23 iletisimin olacak ama barisma olmayacak dedi
sizce hangisi veya hangileri daha yuksek ihtimal
22 ağıatos -23 eylül Başak dönemi ya da 4 vakit ikisinden biri sevgilinin burcunu bilmediğim için 2 öngörüm var:)Eski sevgilin toprak Burcu grubundan mı? Eğer öyleyse 4 vakit var gördüm ama eğer başka bir burçsa Başak burcu döneminde dönecek sana iyiye gidecek merak etme :) içimden geldi bende baktım:)
Başak dönemine de 4 vakit kalmış zaten :)))))22 ağıatos -23 eylül Başak dönemi ya da 4 vakit ikisinden biri sevgilinin burcunu bilmediğim için 2 öngörüm var:)
Geysu anda çok iyiydi hep bende. Gerçi en son 2 sene önce baktırdım, şimdi nasıldır bilmiyorum. Sanki puan kaygısından sonucu olumluya bağlıyor gibi geldi banaGeysu bende de gram bilemedi hatta goruyorum bazen çıktı diyenleri bir an acaba atsam mı diuorum ama sonra çıkmadığı aklıma geliyor tutuyorum. Galiba tellwede bilen yok doğru duzgun en fazla 1-2 falcı var onlar da bir gun iyi diğer gun olmuyor.
Bir ay kadar bekle bakalım gelişmeler olumlu ama hiç olumsuz kartlerı gelmedi sen çok üzülüyorsun görünüyor inş gelecek güzel olur senin içinkova burcu o ne oluyor
hayır oranın enerjisi çok negatif acil git o şehirden kızım deyip ancak evliliğim ile aynı zamanda dönebileceğimi söyledi.Hayırlısı olsun bakalım,yorumlara göre attım ben de çok iyi yorumlar yapmışlar hakkında.Tasin mi dedi:)Şaka gibi ya,taşınmak dünyanın en zor işlerinden biri,iyi bilirim
Bir ay kadar bekle bakalım gelişmeler olumlu ama hiç olumsuz kartlerı gelmedi sen çok üzülüyorsun görünüyor inş gelecek güzel olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?