tellwe.com'da bakılan fallar!

Teşekkür ederim canım,peki Oylum hanım doğru bir seçim mi sence?
kuzuö ben baktırdıpımda genel soru soruyorum ya aşk ve iş için yorum alabilir miyim diye ona rağmen iyiydi kötü değil. ama bana ikidebir enerjğn çok kötü etkiledi beni deyip durması üzmüştü beni. bulunduğun şehirden git diyo. gidebilsek gidicez işte jsjsjs mevcut durumu iyiydi gelecek içinvadesi var. çıktı çıkmadı diyemiyorum.

Asıl senin ruh sağlığın yerinde mi önce
onu sorgulamak lazim. Sen kim oluyorsun da "kendinde misin" diye hiç tanımadığın bilmediğin birine hakaret ediyorsun? Terbiyesiz. Hem ilk önce benim mesajımı alıntılıyor ve altına yazıyor ardından cevap verince hala daha yazıyor. Ve seviye düşürüp sözlü tacize geçiyor. Kimseye özel yazmıyorsan benim mesajımı alıntılamayacaksın.
Seni tanımam etmem. Ne sen ne de senin kişisel falların beni ilgilendirmiyor. Hiçbir ilgim yokken durup dururken bana sardın. Ne için kaşınıyorsun bilmiyorum ama daha fazla bana yazma aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım.

Hayırlısı olsun bakalım,yorumlara göre attım ben de çok iyi yorumlar yapmışlar hakkında.Tasin mi dedi:)Şaka gibi ya,taşınmak dünyanın en zor işlerinden biri,iyi bilirim

Canım boşver sinirlerini bozduguna değmezKimin ruh sağlığının nasil olduğunu gayet iyi biliyoruz biz

geysu okaliptus taraca ruhani eski sevgilin donecek barisacaksiniz dedi

ecem23 iletisimin olacak ama barisma olmayacak dedi

sizce hangisi veya hangileri daha yuksek ihtimal

Geysu eski sevgilim için dönecek demişti, değil dönmek aramadı bile :)

ecem de bu adamla ayrılacaksınız yeni biri var dedi ama evlendik.

Kafanı biraz daha karıştırayım :)

ecem falda gozukmesine ragmen 1.5 saat sonra cevapladi ve kisa bir fal yolladi sallama bir fal olabilir ama bilmiyorum

geysu ayrilma nedenlerimize kadar yazdi
sinav falan derken ilgilenememissin o da kafasinda buyutmus araniza giren kisiler olmus falan hepsini bildi geysuya inanasim var ama gelecegi Allah bilir

Kızlar dört defadır şu aşağıdki videoyu dinliyorum karanlık ortamda uzanarak ve karşımdaki kişiyi düşünerek ve 4 defadır dördünde de ya mesaj attı bugun de aradı yaptıktan bir saat sona. İnanmam oyle seylere ama şaşırdım yani az gorusen haber bekleyen va varsa bir deneyin olmazsa işe yarar. Falcılar agustos a kadar iletişim yok demişlerdi ustelik. Galiba ne varsa istemekte ve inanmakta var dua da olur ama boyle tellkinler de işe yarıyor.
Bundan once bir de şu kişinin aşağıdaki meditasyonunu yapıyorum hangisi yarıyor bilemedim ikisini de yapın olmazsa
Belki fal konusuyla alakalı değil ama buada fal baktıranlarımız çoğu bir kişi için baktırıryor ve bir çoğumuz da iletişim bekliyoruz o yuzden yazmak istedim.

Geysu bende de gram bilemedi hatta goruyorum bazen çıktı diyenleri bir an acaba atsam mı diuorum ama sonra çıkmadığı aklıma geliyor tutuyorum. Galiba tellwede bilen yok doğru duzgun en fazla 1-2 falcı var onlar da bir gun iyi diğer gun olmuyor.

Eski sevgilin toprak Burcu grubundan mı? Eğer öyleyse 4 vakit var gördüm ama eğer başka bir burçsa Başak burcu döneminde dönecek sana iyiye gidecek merak etme :) içimden geldi bende baktım:)

Eski sevgilin toprak Burcu grubundan mı? Eğer öyleyse 4 vakit var gördüm ama eğer başka bir burçsa Başak burcu döneminde dönecek sana iyiye gidecek merak etme :) içimden geldi bende baktım:)
22 ağıatos -23 eylül Başak dönemi ya da 4 vakit ikisinden biri sevgilinin burcunu bilmediğim için 2 öngörüm var:)

Geysu anda çok iyiydi hep bende. Gerçi en son 2 sene önce baktırdım, şimdi nasıldır bilmiyorum. Sanki puan kaygısından sonucu olumluya bağlıyor gibi geldi bana

Hayırlısı olsun bakalım,yorumlara göre attım ben de çok iyi yorumlar yapmışlar hakkında.Tasin mi dedi:)Şaka gibi ya,taşınmak dünyanın en zor işlerinden biri,iyi bilirim
hayır oranın enerjisi çok negatif acil git o şehirden kızım deyip ancak evliliğim ile aynı zamanda dönebileceğimi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…