- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.820
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.381
ozel mesaj attim sana. Bence iyiydi ben begendim. Oldukca uzun vade veriyor, aslinda benim yakin gelecekte bir gelisme olmayacai icin yakin gelecek icin durumlar boyle ilerleyecek dedi bir kac olacak seyden bahsetti.telde baktırdığın kim?Onu merek ettim.O da iyi mi?
Telde bakan kim ben de ogrenebilir miyim?ozel mesaj attim sana. Bence iyiydi ben begendim. Oldukca uzun vade veriyor, aslinda benim yakin gelecekte bir gelisme olmayacai icin yakin gelecek icin durumlar boyle ilerleyecek dedi bir kac olacak seyden bahsetti.
Burasi konusu degil diye yazmak istememistim ama soyliyim. Falcinin ismi Yeliz. Istanbul'da fal falcilar topiginde onermislerdi.Telde bakan kim ben de ogrenebilir miyim?
Ha ben yelize baktirmistim tesekkurlerBurasi konusu degil diye yazmak istememistim ama soyliyim. Falcinin ismi Yeliz. Istanbul'da fal falcilar topiginde onermislerdi.
Begenmemistin galiba:) Bir kisim begenmis bir kisim begenmemis ama benimle tuttu sanirim enerjisi :)Ha ben yelize baktirmistim tesekkurler
Bu Yeliz nasıl?Siz baktırmışsınız.Ben cumartesine randevu aldım.Çıktı mı söyledikleri?Ha ben yelize baktirmistim tesekkurler
Yani ole super nokta atisi yoktu tam hatirlayamiyorum ama analizi iyiydi... bi daha baktirir miyim derseniz baktirmam ole cok etkilenmedimBu Yeliz nasıl?Siz baktırmışsınız.Ben cumartesine randevu aldım.Çıktı mı söyledikleri?
çıktı mı dedikleri.verdiği vadeler falan.Yani ole super nokta atisi yoktu tam hatirlayamiyorum ama analizi iyiydi... bi daha baktirir miyim derseniz baktirmam ole cok etkilenmedim
Kehanettin'e bende baktırdım.1 aylık bir süre verdi.Ben kehanettin ve okaliptusa baktırdım kehanettinin kişilik analizi iyi gibiydi ama okaliptus biraz salladı gibi yani söylediği şey çok saçmaydı
Kehanettin'e baktırdınız mı?Kızlar selam hepinize :) uzuun zamandır yoktum ama ara ara takip ettim uzaktan. Şu zamana kadar sürecim Nakta, Chitra, Taraca ve Banu Yılmaz gibi ilerliyor onu söylemek istedim.
Fal bencede enerji işi. Ve şunuda çok net söyleysyim size kaçan kesinlikle kovalanıyor.
Medyumçetin boş bir insan değil. İlk baktığı fal bana çok iyi değildi ama ikinci çok nokta atışlı ve isabetliydi.
Zümra Lal bu kadının yeri bende ayrıdır. Analizleri, öğütleri bana çok iyi geliyor. Ve süreç onun da dediği gibi ilerliyor.
Bunlar haricinde çıkan bana olmadı kızlar. Dediğim gibi kaçan kovalanıyor bunu bugün çok net anladım. Daha tam olumluya bağlanan bir şeyim olmadı ama az kaldığını hissediyorum. Karşı tarafa kaybetme korkusunu verdiniz mi eğer gerçekten seviyorlarsa tutuşuyorlar.
Birde çok sık baktırmayın gerçekten olayları öteliyor, zamanı geciktiriyor
Kehanettin’e attım evet analizleri iyiydi. Barışırsınız ama devamı olmaz dedi ona daha var o yüzden sanırımKehanettin'e baktırdınız mı?
ben bekliyorum bakalım. Yeşilçingene gene beni reddetti.Bu 3 oldu. Ecem23 patladı.Ama analizleri iyi.Benim için önemli olan vade.Kehanettin’e attım evet analizleri iyiydi. Barışırsınız ama devamı olmaz dedi ona daha var o yüzden sanırım
Sık baktırma o zaman. Gerçekten baktırdıkça vakti öteliyorsun.ben bekliyorum bakalım. Yeşilçingene gene beni reddetti.Bu 3 oldu. Ecem23 patladı.Ama analizleri iyi.Benim için önemli olan vade.
Ben begenmedim geri donus yok dedigi tarihten 4 gun sonra iletisimimiz basladi tekrarElyynore nasıl peki
Yesilcingene, nakta ve lydian bana cikanlar sahsenPeki tellwede dedikleri çıktı beğendim dediğiniz kim var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?