- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.341
Begenmene sevindim cnm bana ilk falinda soledigi tarihler gunu gunune tuttu valla ama gecen 2.ye bakyirdim cok kisa oz bakti demek hastaymis ondandir belki... ha bu arada sevgilinin ismi olmasi cok ilgincmis muhakkak soyle onu...Kaana bende sakcılın önerisiyle baktırdım. Teşekkür ederim L Letslove :) Cuma günü atmıştım bekledim ancak hastaymış kendisi ve özür mesajı atmış banada serum yedim tüm gün boyunca diye ve mesaj hakkı vermiş ama sonra falımı dün gece yorumlamış sağolsun ama mesaj hakkım benimde silinmiş. Anlattıklarında boş hiç bir şey yok Yani öyle atıp tutmamış. Dolu dolu anlatmış banada 5 dakika içinde. Yalnız ayrıldığım kişi ile ilgili geçmişe dönmenin bir anlamı ve hayrı yok demiş. Ama gelecekte verdiği tarihte aşk yaşayacağım insanın ismi Eski sevgilimin ismi... İsmindeki tüm harfleri söyledi :)))) Burada kafam karıştı. Bugün tekrar fal gönderecem ve durumu anlatacağım. Bakın böyle dediniz ama Ekimden sonra ama asıl Aralıkta aşk yaşayacağım kişinin ismi eski sevgilimin ismi diyeceğim. Bakalım ne diyecek :) Gelişmeleri yazarım size.
Valla suan ıkıncıye baktıramam bidahaki ay nefertitiyi denerim belki :)) fatura aldı basını gıdıyo. Benımde sorucagım sorular vardı soramadım malesefKaana bende sakcılın önerisiyle baktırdım. Teşekkür ederim L Letslove :) Cuma günü atmıştım bekledim ancak hastaymış kendisi ve özür mesajı atmış banada serum yedim tüm gün boyunca diye ve mesaj hakkı vermiş ama sonra falımı dün gece yorumlamış sağolsun ama mesaj hakkım benimde silinmiş. Anlattıklarında boş hiç bir şey yok Yani öyle atıp tutmamış. Dolu dolu anlatmış banada 5 dakika içinde. Yalnız ayrıldığım kişi ile ilgili geçmişe dönmenin bir anlamı ve hayrı yok demiş. Ama gelecekte verdiği tarihte aşk yaşayacağım insanın ismi Eski sevgilimin ismi... İsmindeki tüm harfleri söyledi :)))) Burada kafam karıştı. Bugün tekrar fal gönderecem ve durumu anlatacağım. Bakın böyle dediniz ama Ekimden sonra ama asıl Aralıkta aşk yaşayacağım kişinin ismi eski sevgilimin ismi diyeceğim. Bakalım ne diyecek :) Gelişmeleri yazarım size.
Evet canım şimdi tekrar kahve falı gönderdim ve eski sevgilimin ismini söylediniz ileride yeni aşk yaşayacağım kişinin diye. Hoş aynı isimde başka biride olabilir neden olmasın ama :) Fallarda geçmiş gelecek bazen böyle karışıyor :) Bakalım ne diyecek bu sefer Kaan bey :)Begenmene sevindim cnm bana ilk falinda soledigi tarihler gunu gunune tuttu valla ama gecen 2.ye bakyirdim cok kisa oz bakti demek hastaymis ondandir belki... ha bu arada sevgilinin ismi olmasi cok ilgincmis muhakkak soyle onu...
Bu Kehanettin nasıl bir falcı?Harf falan veriyor mu?Analizleri nasıl?Kızlar fallarımı okuyorum, MedyumÇetin, Perseis patlamış gozukuyor. Nakta’nın sesli falını dinledim o da patlamış Temmuz ve Ağustos’ta dedikleri hiç olmamış, belki dusuncelerini bilmiş olabilir bir iki yerde. Kasım için başka soyledikleri var belki o olabilir.
Ellynore aslında guzel bakmış, begendim, doğru noktalar var gerçi daha çok kişilik analizi yapmış ama doğru. Chitra patlamış ama o da kişinin zelliklerini doğru bilmiş sayılır. Kehanettin ilginç oylesine atmıştım ama hem yakın gelecekte bilmiş hem de gelecek için soylediği doğru, az ve oz soylemiş. Boyle yani tellwe’de Perseis’i begenmiştim ama dediği gibi olmadı olmayacak gibi duruyor ikinci falda anlık durumlar hakkında soyledikleri de pek oturmamıştı zaten.
Yok canım Katina falı harf goremez zaten kısa bakmış ama o zaman ne zaman buluşacagımızı bilmişti sonucta karşı tarafın tavrını ve benim bu tavırdan dolayı soğuyup uzaklaşacağımı bilmiş.Bu Kehanettin nasıl bir falcı?Harf falan veriyor mu?Analizleri nasıl?
Bu Kehanettin nasıl bir falcı?Harf falan veriyor mu?Analizleri nasıl?
Kehanettin’e ben sene başında kahve falı baktırmıştım. Soruları cevaplamak için 5 yıldız vermeni istiyor. Sorduğum kişinin karakterini doğru anlatmıştı. İleri vadeli yorumlar yapmıştı, söyledikleri henüz gerçekleşmedi. Belirli bir kişiyi sorduğum için öyle söylediği bir harf olmamıştı.Yok canım Katina falı harf goremez zaten kısa bakmış ama o zaman ne zaman buluşacagımızı bilmişti sonucta karşı tarafın tavrını ve benim bu tavırdan dolayı soğuyup uzaklaşacağımı bilmiş.
Ben bu gün baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Soru için 3 kredi istemiş.Soruda sormadım.1 yıldız verdim.Yani çok çok beğenmedim..Çıkar mı bilmem.5 AYLIK BİR VADE VERMİŞ.Kehanettin’e ben sene başında baktırmıştım. Soruları cevaplamak için 5 yıldız vermeni istiyor. Sorduğum kişinin karakterini doğru anlatmıştı. İleri vadeli yorumlar yapmıştı, söyledikleri henüz gerçekleşmedi.
Kehanettin'e baktırdım.1 aylık süre vermiş iletişim için.Sana çıktı değil mi?Yok canım Katina falı harf goremez zaten kısa bakmış ama o zaman ne zaman buluşacagımızı bilmişti sonucta karşı tarafın tavrını ve benim bu tavırdan dolayı soğuyup uzaklaşacağımı bilmiş.
Kehanettin'e katina baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Vadeleri çıkıyor mu?Yok bunla bir buçuk aydır falan konuşuyorduk. Ben birşeyler hissettiğini düşünüyordum. Nakta ve kehanettin. Onlar da sonucu olumsuza bağladılar. Hatta kehanettin dedi ki bu adam seni seviyor sevmiyor degil ama bir öyle bir böyle uğraşmaya değmez dedi
Kehanettin size çıktı mı?Ben yeni baktırdım.Katina attım.1 ay verdi.İletişim için.Nakta ve kehanettini bende beğeniyorum,bakalım
Kehanettin’in bana 1 ay sonra olacak dediği şey 7 aydır hala olmadı. Tarihler genelde gecikmeli çıkıyor, geç de olsa olursa bilmiş demektir.Ben bu gün baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Soru için 3 kredi istemiş.Soruda sormadım.1 yıldız verdim.Yani çok çok beğenmedim..Çıkar mı bilmem.5 AYLIK BİR VADE VERMİŞ.
Bana vade vermemiş sordugum kişiyle ilgili. Sana başka biri var 7 ay demis . O da dolmadı zatenKehanettin'e katina baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Vadeleri çıkıyor mu?
Demek ki hepsi boş bunların.Kehanettin’in bana 1 ay sonra olacak dediği şey 7 aydır hala olmadı. Tarihler genelde gecikmeli çıkıyor, geç de olsa olursa bilmiş demektir.
Bana ilk falda olumlu konuştu ikinci falı başka hesaptan genel durum nedir die sordum siz dürüstlüğe emeğe falan çok önem veren birisiniz falan die sallamış yani böyle olmayan insan mı var mıdır diyip iade aldım kendisindenKehanettin hakkında neler düşünüyorsunuz kızlar.Ben yeni baktırdım.Vadeleri çıkıyor mu?Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Yanlışlık oldu sanırım. Ben Yiramir e hiç baktırmadığım için bir şey yazmadım bu konuda. Bilmiyorum.Bu Yiramir dediğiniz nasıl biri?Çıkıyor mu acaba?
Bu Yiramir i merak ediyorum.
Allahallah bazıları diyor bana tam çıktı bazıları diyor patladı.Kehanettin'e baktırdım.Önce onunla ilgili olumlu şeyler okudum.O yüzden attım.Şimdi araştırdım,çıkmadı diyorlar,patladı diyorlar...ne bileyim...yiramir bana kesinlikle patladi :) sizden adim bekliyor vs dedi ozaman bariscaksiniz dedi yalan yaniha guzel psikolojik destek veriyor tatli dilli o ayri :)
Evet bana 2 hafta icinde gorusme var demisti 13.gun gorusmustuk.Kehanettin'e baktırdım.1 aylık süre vermiş iletişim için.Sana çıktı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?