tellwe.com'da bakılan fallar!

Begenmene sevindim cnm bana ilk falinda soledigi tarihler gunu gunune tuttu valla ama gecen 2.ye bakyirdim cok kisa oz bakti demek hastaymis ondandir belki... ha bu arada sevgilinin ismi olmasi cok ilgincmis muhakkak soyle onu...

Valla suan ıkıncıye baktıramam bidahaki ay nefertitiyi denerim belki :)) fatura aldı basını gıdıyo. Benımde sorucagım sorular vardı soramadım malesef

Begenmene sevindim cnm bana ilk falinda soledigi tarihler gunu gunune tuttu valla ama gecen 2.ye bakyirdim cok kisa oz bakti demek hastaymis ondandir belki... ha bu arada sevgilinin ismi olmasi cok ilgincmis muhakkak soyle onu...
Evet canım şimdi tekrar kahve falı gönderdim ve eski sevgilimin ismini söylediniz ileride yeni aşk yaşayacağım kişinin diye. Hoş aynı isimde başka biride olabilir neden olmasın ama :) Fallarda geçmiş gelecek bazen böyle karışıyor :) Bakalım ne diyecek bu sefer Kaan bey :)

Bu Kehanettin nasıl bir falcı?Harf falan veriyor mu?Analizleri nasıl?

Yok canım Katina falı harf goremez zaten kısa bakmış ama o zaman ne zaman buluşacagımızı bilmişti sonucta karşı tarafın tavrını ve benim bu tavırdan dolayı soğuyup uzaklaşacağımı bilmiş.

Kehanettin’e ben sene başında kahve falı baktırmıştım. Soruları cevaplamak için 5 yıldız vermeni istiyor. Sorduğum kişinin karakterini doğru anlatmıştı. İleri vadeli yorumlar yapmıştı, söyledikleri henüz gerçekleşmedi. Belirli bir kişiyi sorduğum için öyle söylediği bir harf olmamıştı.

Ben bu gün baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Soru için 3 kredi istemiş.Soruda sormadım.1 yıldız verdim.Yani çok çok beğenmedim..Çıkar mı bilmem.5 AYLIK BİR VADE VERMİŞ.

Kehanettin'e baktırdım.1 aylık süre vermiş iletişim için.Sana çıktı değil mi?

Kehanettin'e katina baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Vadeleri çıkıyor mu?

Kehanettin hakkında neler düşünüyorsunuz kızlar.Ben yeni baktırdım.Vadeleri çıkıyor mu?Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

Ben bu gün baktırdım.1 ay içinde iletişim var dedi.Soru için 3 kredi istemiş.Soruda sormadım.1 yıldız verdim.Yani çok çok beğenmedim..Çıkar mı bilmem.5 AYLIK BİR VADE VERMİŞ.
Kehanettin’in bana 1 ay sonra olacak dediği şey 7 aydır hala olmadı. Tarihler genelde gecikmeli çıkıyor, geç de olsa olursa bilmiş demektir.

Kehanettin hakkında neler düşünüyorsunuz kızlar.Ben yeni baktırdım.Vadeleri çıkıyor mu?Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Bana ilk falda olumlu konuştu ikinci falı başka hesaptan genel durum nedir die sordum siz dürüstlüğe emeğe falan çok önem veren birisiniz falan die sallamış yani böyle olmayan insan mı var mıdır diyip iade aldım kendisinden

yiramir bana kesinlikle patladi :) sizden adim bekliyor vs dedi ozaman bariscaksiniz dedi yalan yani ha guzel psikolojik destek veriyor tatli dilli o ayri :)
Allahallah bazıları diyor bana tam çıktı bazıları diyor patladı.Kehanettin'e baktırdım.Önce onunla ilgili olumlu şeyler okudum.O yüzden attım.Şimdi araştırdım,çıkmadı diyorlar,patladı diyorlar...ne bileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…