- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.781
Bana cikmisti fallawyu ve hic öyle yapmamisti bana ama hep sartli bakti o biraz garipti
Öyle ise uzak durmakta fayda var. Şuan burada üyeliği vardır kesin.P
papatyadanfallar ile aynı isim değiştirmiş yukarıda yorumladık değmez
geçenlerde danteli lulye papatya ve shayla fal baktırma fırsatım oldu ve hepsinden gerçekten çok memnun kaldım fal bakışları öyle uyumlu ve tutarlıydı ki söyledikleri birbirini destekler nitelikteydi hiç bambaşka şeyler söylemediler bu deneyimden çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirimmerhabalar tellwede bu aralar önerebileceğiniz biri var mi?
tesekkur ederim lulyeyi ben de beğendim epeygeçenlerde danteli lulye papatya ve shayla fal baktırma fırsatım oldu ve hepsinden gerçekten çok memnun kaldım fal bakışları öyle uyumlu ve tutarlıydı ki söyledikleri birbirini destekler nitelikteydi hiç bambaşka şeyler söylemediler bu deneyimden çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Aa lulyeyi ben de beğenmiştimO isimlerin hepsi aynı bile olabilir
iki ayrı fal baktirmistim birbiriyle çelişiyor fallar zaman açısından. birinde olayi hemen olacak gibi aktarırken diğerinde uzun vadede olacak şeklinde aktarmış...Aa lulyeyi ben de beğenmiştim
yorumları birbirinden farkli aslinda yani bilemedim ama. yani ben papatya ve lulyenin yorumlarını begendim. bana uyumlandı garip bir sekilde memnun kaldım. shayla ve dantelli ortaydi ama iyyidi. beğendim yani hepsiniO isimlerin hepsi aynı bile olabilir
ben öyle bir sey yasamadım. hatta ikinci falimi bugün attim celiski yoktu.iki ayrı fal baktirmistim birbiriyle çelişiyor fallar zaman açısından. birinde olayi hemen olacak gibi aktarırken diğerinde uzun vadede olacak şeklinde aktarmış...
Linda iyi mi? Bana öyle sacmalamis ki sinir oldum. Aylar önce baktirmistim bana resmen masal anlatmisti bi de sartli bakti yorum yapamadim. Tellwede en kötü fallarimdan biri yani asiri sinir bozucuydu masal dinlemek icin para ödüyorumyorumları birbirinden farkli aslinda yani bilemedim ama. yani ben papatya ve lulyenin yorumlarını begendim. bana uyumlandı garip bir sekilde memnun kaldım. shayla ve dantelli ortaydi ama iyyidi. beğendim yani hepsini
ben öyle bir sey yasamadım. hatta ikinci falimi bugün attim celiski yoktu.
bir de linda ciddi anlamda cok iyi. anlatimi falan herkese tavsiye edebilirim cidden baya her seyi bildi ve cok sasırdımsanirim sadece ona atacagım fal cunku gercekten basarılıydı
Bana da saçmaladığı şeyler olmuştu onlar çıkmadı zatenLinda iyi mi? Bana öyle sacmalamis ki sinir oldum. Aylar önce baktirmistim bana resmen masal anlatmisti bi de sartli bakti yorum yapamadim. Tellwede en kötü fallarimdan biri yani asiri sinir bozucuydu masal dinlemek icin para ödüyorum
Tellwe de %95 yapay zeka falı bakıyor.Linda iyi mi? Bana öyle sacmalamis ki sinir oldum. Aylar önce baktirmistim bana resmen masal anlatmisti bi de sartli bakti yorum yapamadim. Tellwede en kötü fallarimdan biri yani asiri sinir bozucuydu masal dinlemek icin para ödüyorum
Hangi yağmur. Birden fazla hesap varLinda bende ekim ayında baktırmıştım. Falın ilk başında o kadar masal anlattıki sinirim bozuldu gerisini dinlememiştim. Olumsuz yorum yaptım oda nazik bir şekilde cevap verince dur bari dinleyeyim dedim falın devamında karşı taraf ile ilgili detayları bilmesi hatta şöyle bir durum yaşacaksınız demişti ki yaşadık. bildiği şeyler oldu. Sonra tekrar baktırayım dedim geri çevirdi enerji uyumsuzluğu diye Telwe de bana göre ordakilerden tek iyi olanı. Bide yağmur diye birine de kahve attım onuda beğendim . Ama diğerleri gerçekten yapay zeka.