tellwe.com'da bakılan fallar!

papatyada da fallawyuda da bahsettiginiz sıkıntılari yasamadim acikcasi. papatyanin yorumu icten,olabildigince gercekti fallaw da ayni sekilde art niyet gormedim

Ona baktıralı 2 sene olmuştur o zamanki kişi için beni baya beklentiye sokmuştu… Tellwede en son kiielamete atmışım baya detaylı bakmıştı anlık beğenmiştim ama 3.kişinin bilgisini ben verdim.

merhabalar tellwede bu aralar önerebileceğiniz biri var mi?
geçenlerde danteli lulye papatya ve shayla fal baktırma fırsatım oldu ve hepsinden gerçekten çok memnun kaldım fal bakışları öyle uyumlu ve tutarlıydı ki söyledikleri birbirini destekler nitelikteydi hiç bambaşka şeyler söylemediler bu deneyimden çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

tesekkur ederim lulyeyi ben de beğendim epeydanteliyi denemek isterim

O isimlerin hepsi aynı bile olabilir
yorumları birbirinden farkli aslinda yani bilemedim ama. yani ben papatya ve lulyenin yorumlarını begendim. bana uyumlandı garip bir sekilde memnun kaldım. shayla ve dantelli ortaydi ama iyyidi. beğendim yani hepsini

iki ayrı fal baktirmistim birbiriyle çelişiyor fallar zaman açısından. birinde olayi hemen olacak gibi aktarırken diğerinde uzun vadede olacak şeklinde aktarmış...
ben öyle bir sey yasamadım. hatta ikinci falimi bugün attim celiski yoktu.

bir de linda ciddi anlamda cok iyi. anlatimi falan herkese tavsiye edebilirim cidden baya her seyi bildi ve cok sasırdım sanirim sadece ona atacagım fal cunku gercekten basarılıydı

Linda iyi mi? Bana öyle sacmalamis ki sinir oldum. Aylar önce baktirmistim bana resmen masal anlatmisti bi de sartli bakti yorum yapamadim. Tellwede en kötü fallarimdan biri yani asiri sinir bozucuydu masal dinlemek icin para ödüyorum

Bana da saçmaladığı şeyler olmuştu onlar çıkmadı zaten

Tellwe de %95 yapay zeka falı bakıyor.

Linda bende ekim ayında baktırmıştım. Falın ilk başında o kadar masal anlattıki sinirim bozuldu gerisini dinlememiştim. Olumsuz yorum yaptım oda nazik bir şekilde cevap verince dur bari dinleyeyim dedim falın devamında karşı taraf ile ilgili detayları bilmesi hatta şöyle bir durum yaşacaksınız demişti ki yaşadık. bildiği şeyler oldu. Sonra tekrar baktırayım dedim geri çevirdi enerji uyumsuzluğu diye Telwe de bana göre ordakilerden tek iyi olanı. Bide yağmur diye birine de kahve attım onuda beğendim . Ama diğerleri gerçekten yapay zeka.

Merhaba bir şey sormak istiyorum aysima mohalla biliyor mu genelde dedikleri çıkan var mı

Kızlar kredim var da tellwede yapay zeka olmayan var mı

Hangi yağmur. Birden fazla hesap var

Danteli, lulya, kalbimdeki ayna, efsunine, papatyadan hayaller, gandalf00 yapay zeka. Bunlara fal atmayın boşuna. Paranıza yazık

`