- 10 Mart 2018
- 581
- 202
- 33
- 49
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.501
Soruya cevap vermez.Veya soru için ekstra kredi ister.Bana da ilk falı iyi gelmişti. İkinci falı geçen yaz 5* puanlamama rağmen soruma cevap vermedi. Bu yıl da birkaç ay önce aynen dediğin gibi aşırı sallamasyondu resmen o kişi de olur bu kişi de gibi saçma sapandı ve hiç bir kişi hiçbirşey olmadı tabii ki... Hayır ilerisi için bir şey göremiyorum tarzında yazsa ok zaten o şekilde diyeceğim
Soyle anlik analizi iyiydi dogruydu amaa 2019 un ilk yarisindan sonra diye verdi hayatim duzene gircek diyePeki oldu mu soyledikleri?
sana ne kadara bakmıştı?Soyle anlik analizi iyiydi dogruydu amaa 2019 un ilk yarisindan sonra diye verdi hayatim duzene gircek diyeanlayacagin cok var . Onun disinda su tuttu diyebilcegim bisey tam yok, ama ufak tefek seyler var
Bu yakin tarihi tutturan kisi kim?Ben ileri gelecek temalı bi fal hiç atmadım zaten dediklerine de inanmadım. 6 ay vade veriyor. 6 ay sonra soruyorsun işte bilmem ne olmuş ondan vade uzamışmış falan. Bence bu hikaye Allah bilir.
Yakın zamanlı gelişmeleri bilenler oluyor bunu da bi takım aracılarla yaptıkları bariz tabi. Ama bunda da tam tarih nasıl veriyorlar bilemiyorum. Adam 26 Ocak arayacak dedi şak herif aradı dehşet bişey.Çok da deşmek istemiyorum bu konuları
tarot baktrmistm 20 yd sanirimsana ne kadara bakmıştı?
Bende bunu merak ediyorum.Günlerdir fal alımını açmasını bekledim.Başka sitede veya reelde bakıyorsa bilen yazarsa çok sevinirimKizlar Nakta tellwe de bir sure ara verdigini yazmis. Yanlis hatirlamiyorsam burada Nakta'nin reelde de bakim yaptigini okumustum. Kendisine yuzyuze bakim yaptiran yada nerede oldugunu bilen birileri var mi?
Bana orasi cakma gibi geldi ya eposta adresi falan naktanin adini kullaniyor olmasin?İnstagramda fal_nakta ismiyle yapıyor danışmanlık kızlar
Ay yok ben simdi yazistim ve randevu aldim bildigimiz tellwedeki nakta herhangi bir cakma durum yok, iciniz rahat olsun :)Bana orasi cakma gibi geldi ya eposta adresi falan naktanin adini kullaniyor olmasin?
Aaaa supermisAy yok ben simdi yazistim ve randevu aldim bildigimiz tellwedeki nakta herhangi bir cakma durum yok, iciniz rahat olsun :)
Instagramdan rahatsiznetmek istemedim ben de e mail ini o mu verecek ve randevu nereden aliniyor...ve odemeden sonrami...Ay yok ben simdi yazistim ve randevu aldim bildigimiz tellwedeki nakta herhangi bir cakma durum yok, iciniz rahat olsun :)
Odeme ve randevu bilgisini instg. hesabindan yazisarak aldim. Bakimi yine ses kaydi olarak yapip mail olarak gonderiyormus. Maili son asamada veriyor sanirim. Instg.dan ulasirsaniz daha saglikli olur.Instagramdan rahatsiznetmek istemedim ben de e mail ini o mu verecek ve randevu nereden aliniyor...ve odemeden sonrami...
Bu konusmalara instagramdan mi mail den mi
İnstagram üzerinden ulaşınca bilgilerini veriyor ses kaydını mail ile yolluyor. bir sıkıntı da çıkmıyor.Instagramdan rahatsiznetmek istemedim ben de e mail ini o mu verecek ve randevu nereden aliniyor...ve odemeden sonrami...
Bu konusmalara instagramdan mi mail den mi
Peki sitede 1 haftada anca yorumluyordu ya orada daha mi seri sizce...yoksa yine baya beklermiyiz?İnstagram üzerinden ulaşınca bilgilerini veriyor ses kaydını mail ile yolluyor. bir sıkıntı da çıkmıyor.
Sen nezamana randevu aldin acaba? Benim saliOdeme ve randevu bilgisini instg. hesabindan yazisarak aldim. Bakimi yine ses kaydi olarak yapip mail olarak gonderiyormus. Maili son asamada veriyor sanirim. Instg.dan ulasirsaniz daha saglikli olur.
Ben öğlen gibi yollamıştım akşam olmadan gelmişti yorum mailime. 2. kez danıştığımda ise hafta sonu olduğu için ödemem ulaşmamıştı isterseniz yarın yorumlayın demiştim ama yine o gün yorumlamıştı. Özel olduğu için bekleteceğini sanmam. Zaten ne zaman bakabileceğini söyler. Fiyatlar ve bakım şekli hakkında da bilgi veriyor, fal sonrası sorularla ilgileniyor yani iyi ki tellwede bakmayı bıraktı diyorum daha kolay ve özel ulaşabildiğimiz için.Peki sitede 1 haftada anca yorumluyordu ya orada daha mi seri sizce...yoksa yine baya beklermiyiz?
Benimde :)Sen nezamana randevu aldin acaba? Benim sali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?