tellwe.com'da bakılan fallar!

Soruya cevap vermez.Veya soru için ekstra kredi ister.

Bu yakin tarihi tutturan kisi kim?

Kizlar Nakta tellwe de bir sure ara verdigini yazmis. Yanlis hatirlamiyorsam burada Nakta'nin reelde de bakim yaptigini okumustum. Kendisine yuzyuze bakim yaptiran yada nerede oldugunu bilen birileri var mi?

Kizlar Nakta tellwe de bir sure ara verdigini yazmis. Yanlis hatirlamiyorsam burada Nakta'nin reelde de bakim yaptigini okumustum. Kendisine yuzyuze bakim yaptiran yada nerede oldugunu bilen birileri var mi?
Bende bunu merak ediyorum.Günlerdir fal alımını açmasını bekledim.Başka sitede veya reelde bakıyorsa bilen yazarsa çok sevinirim

Ay yok ben simdi yazistim ve randevu aldim bildigimiz tellwedeki nakta herhangi bir cakma durum yok, iciniz rahat olsun :)
Instagramdan rahatsiznetmek istemedim ben de e mail ini o mu verecek ve randevu nereden aliniyor...ve odemeden sonrami...
Bu konusmalara instagramdan mi mail den mi

Instagramdan rahatsiznetmek istemedim ben de e mail ini o mu verecek ve randevu nereden aliniyor...ve odemeden sonrami...
Odeme ve randevu bilgisini instg. hesabindan yazisarak aldim. Bakimi yine ses kaydi olarak yapip mail olarak gonderiyormus. Maili son asamada veriyor sanirim. Instg.dan ulasirsaniz daha saglikli olur.

İnstagram üzerinden ulaşınca bilgilerini veriyor ses kaydını mail ile yolluyor. bir sıkıntı da çıkmıyor.

Peki sitede 1 haftada anca yorumluyordu ya orada daha mi seri sizce...yoksa yine baya beklermiyiz?
Ben öğlen gibi yollamıştım akşam olmadan gelmişti yorum mailime. 2. kez danıştığımda ise hafta sonu olduğu için ödemem ulaşmamıştı isterseniz yarın yorumlayın demiştim ama yine o gün yorumlamıştı. Özel olduğu için bekleteceğini sanmam. Zaten ne zaman bakabileceğini söyler. Fiyatlar ve bakım şekli hakkında da bilgi veriyor, fal sonrası sorularla ilgileniyor yani iyi ki tellwede bakmayı bıraktı diyorum daha kolay ve özel ulaşabildiğimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…