- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #25.521
Yesilcingenenin vadeleri tuttu banageysu ve yesilcingene hakkinda ne dusunuyosunuz
Bende naktaya geçen hafta instagram hesabından ulaştım :) Hesap doğru arkadaşlar ben teyit ettim yasemin hanımla yani naktayla. Ertesi gün hemen baktı falıma .Önce ödeme yapıyorsunuz hesaptan sonra size bazı bilgiler soruyor instagramdan ve sonra mailden ses kaydını iletiyor... Değişik bir fal yorumlama stili var. Yakın zamanda bana birşey söylemedi vadeler bende biraz uzun ve sonucu olumsuzda olabilirSen nezamana randevu aldin acaba? Benim sali
Yildizname baktiemadim hic canim. Genelde ask kartlari, gelecek analizi baktirdim. Benim sorum hep askla ilgili oldugu icin ona cevap verdi.A ayisigi0DegisikRuhHali milenart sizlerden naktaya yıldızname baktıran var mı kızlar...
ne gibi sorulara cevap veriyor merak ediyorum da.
Geysu bende ne gecmis ne anda iyiydi. Yesilcingene tellwede ki favorilerimdendir.geysu ve yesilcingene hakkinda ne dusunuyosunuz
Ben yıldızname baktırmadım canım naktaya. Normal tarot fal baktırdım.A ayisigi0DegisikRuhHali milenart sizlerden naktaya yıldızname baktıran var mı kızlar...
A ayisigi0DegisikRuhHali milenart sizlerden naktaya yıldızname baktıran var mı kızlar...
Bu yakin tarihi tutturan kisi kim?
renan bana da bilmiş cnm yuzde yetmis hem de. girdigini gordun mu yakın zamanda bir daha baktıralım?Tellwe geysu, falalem gizem hatun. Her zaman değil ama arada saçmalasa da Basirly de ki renan da fena değil.
Siz Binnaz'da Nehir Ateşoğlu'na baktırıyordunuz değil mi?Çoktan beri online olmuyor da?Acaba bilginiz var mı ne zaman online oluyor?Çok gozume takılıyor durumu,iyi ki atmamisim:)Şimdi yeni bir falciya attım,yorum gelince haber edicem:)
Perseis - Ben Temmuz ayında baktırmıştım 2. kez bazı durumları ve süreci bildi; ayrıca ortamdaki kişi tarifleri de uyuyordu ama sonucu dediğinin tam tersi oldu maalesef :/Ben Telwe de Persies diye birini görmedim.Yazıyorum çıkmıyor?
Bosverin birsey kaybetmezsiniz. Tutmadi bana fali. Daha iyileri vardir.Ben Telwe de Persies diye birini görmedim.Yazıyorum çıkmıyor?
teşekkür ederim.Kime baktıracağımı şaştım ya...çıkan bi tane yok.Bosverin birsey kaybetmezsiniz. Tutmadi bana fali. Daha iyileri vardir.
Persies yazıyorum çıkmıyor.Perseis - Ben Temmuz ayında baktırmıştım 2. kez bazı durumları ve süreci bildi; ayrıca ortamdaki kişi tarifleri de uyuyordu ama sonucu dediğinin tam tersi oldu maalesef :/
PERSEİS --- şu anda baktım uzakta görünmesine rağmen 2 kişi var fal sırasında.Persies yazıyorum çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?