tellwe.com'da bakılan fallar!

Selam kizlar.naktaya daha once yildizname baktiran oldu mu...ne gibi bilgiler veriyoruz ve o ne gibi bilgiler soyluyor...

Sen nezamana randevu aldin acaba? Benim sali
Bende naktaya geçen hafta instagram hesabından ulaştım :) Hesap doğru arkadaşlar ben teyit ettim yasemin hanımla yani naktayla. Ertesi gün hemen baktı falıma .Önce ödeme yapıyorsunuz hesaptan sonra size bazı bilgiler soruyor instagramdan ve sonra mailden ses kaydını iletiyor... Değişik bir fal yorumlama stili var. Yakın zamanda bana birşey söylemedi vadeler bende biraz uzun ve sonucu olumsuzda olabilir İyi dediğine bazı yerlerde kötü de demiş kafam karıştı...Bekleyip göreceğiz.

Bana da bakti bugun kizlar instagram hesabi dogru iciniz rahat etsin zaten sesli bakiyor daha once baktiran varsa benim gibi zaten sesten anliyor o oldugunu... herzamanki gibi efsaneydii... benim favorilerim nakta ve yesilcingene

A ayisigi0 DegisikRuhHali milenart sizlerden naktaya yıldızname baktıran var mı kızlar...
ne gibi sorulara cevap veriyor merak ediyorum da.

Ben hep kahve atıyorum tellwedeyken bir kaç kez aşk kartı atmıştım. Yıldızname kesin daha detaylıdır ama doğum saatimi net bilmiyorum bilsem denerdim kesinlikle. Kadersel şeyler çıkıyor yıldıznamede.

Nakta İnstagram da kendine gelen DM’leri paylaşmış isimleri silmiş dahi olsa. Burayı da kesin takip ediyordur. Prim kasan tipler hep itici gelmiştir bana. Müşteri toplama amacında kendine göre haklı bir tarz olabilir ama bana antipatik geliyor bu tip şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…