tellwe.com'da bakılan fallar!

medyumfilizle enerjim guzel uyustu herhalde 3 kere fal attim 3unde de vadeleri tam zamaninda tuttu is ile ilgili bir problem yasayacaksin dedi olamaz boyle bir sey imkani yok isim cok guzel gidiyor dedim bugun bir problem cikti kizlar

Hep girerdi Nehir ama 3 aydır girmiyor sanırım. Bence hamile fala ara verdi
Mesaj atmıştım sisteme hani kendisine belki ulaşırlar diye, 17'(Eylül)sinden sonra planlıyor dediler ama daha ses seda yok.17 eylül geçti.Özel görüşen var mı acaba Nehir ile...bazıları hani özelde görüşüyorlar ya...

medyumfilizle enerjim guzel uyustu herhalde 3 kere fal attim 3unde de vadeleri tam zamaninda tuttu is ile ilgili bir problem yasayacaksin dedi olamaz boyle bir sey imkani yok isim cok guzel gidiyor dedim bugun bir problem cikti kizlar
Allahım nasıl çıkıyor ya fallarınız benim niye böyle tutmuyor yaaa...

Ellynore'a baktıranlar görüşlerini bildirebilir mi?
Ilk falı bana fena degildi ve dediği bir konu dediği gibi oldu ama tesaduf te olabilir. Asil konu olmadı ve nokta atışı yoktu. 2. falinda da değindiği bir iki nokta vardı o an için ama asıl konu yine olmadı ve 5* verdiğim halde soruma dönmedi. Geçen yıl yaz ve sonbahar aylarında sorular ücretli de değildi. En son ucundan köşesinden bir iki ufak tefek sey biliyor belki diye yine gönderdim nasıl şeytan durttuyse, göndermez olaydım. Bir fal bu kadar mı sallamasyon olur. Hiç bir şey bilemediği gibi sen kimi istersen onla olur gibi gayet sallamıştı. Ilgisi bile yok. Birkac ay once gondermistim. Sorduğum farklı kişiler vardı fazla tanimadigim ama ilgilerini bildigim ve şu an hiçbiriyle görüşmüyorum bile. Ben baktırdığim zaman 7-10 TL ydi şu anki fiyatı asla ödemem ona. Şimdi bu fiyata daha özen gösterir, olur da anına denk gelirsin, enerjin tutar bilemem o nedenle etki altında bırakmak istemem, sen bilirsin.

Ellynore'a baktıranlar görüşlerini bildirebilir mi?
Ben basta begenmemistim ama gecen gun okuyunca anladim ki karsimdaki kisiyi cok guzel anlatmis ve olacaklari da soylemis aslinda, 6 ay kadar oldu atali ve dedigi gibi gelgitler oldu bir sonuc olmadi. Karsimdaki kisinin nasil davranacagini da bilmisti. Uzun ve ozenli bakmisti bana ve soruma da cevap vermisti. Cok nokta atisli diyemem ama tellwe'de bana tutturan 2-3 kisiden biri digerleri cok kotu. Yalniz gecen gun Ecem23 denedim onu da begendim.

Kizlar Ecem23'e gecen gun kavga ettigim kisi icin atmistim ki o sirada barisma durumu yoktu, sorarken de biraz olumsuz diye sordum ama o sorudan gitmedi ve bana bir sure sonra akli basina gelip kendi adim atacak dedi ve oyle de oldu. Cok buyuk konusup silmistik her yerden ama o faldan 3-4 gun sonra gelip ozur diledi baristik gibi. O da kisi tasvirini guzel yapmisti ben begendim. Gelecek icin ongorusu kis aylari, eger o da olursa baya bilmis olur.

Herkese selam :) benim bu dönem özellikle işle ilgili, bana bu konuda tavsiye edebileceğiniz biri var mı? Çok teşekkürler şimdiden :)

Herkese selam :) benim bu dönem özellikle işle ilgili, bana bu konuda tavsiye edebileceğiniz biri var mı? Çok teşekkürler şimdiden :)
Is icin bana bilen falalemdeki Medyum Fatima olmustu, tarot falinda anlatmisti olacaklari ama cok online olmuyor.

Falsepeti Ayışıgın'ı çok merak edıyordum,aslında fal baktırmayı ıstemıyordum ama merak.....Baş edemedım....Ustunkoru sordum sorumu. Süperdi....Anı çok ama cok net anlatmıs,....pembeci asla değil....Oyle 1 ayrıntıya dokundu kı bunu sadece Nakta soylemıstı...

Forumda yazıldıgı gıbı beyınmı okuyor bılmıyorum ama, soyledıgı kısılık ozellıklerı beyın okumayla bılınecek ama gercekte farklı olacak bır durum degıl,bırebır aynısı....

Kahve mi bsktırmıştın? Biosuna tarot ve katinada çok iyi olduğunu yazmış sanki. Merak ettim ben de listeme ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…