- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.141
Ben senin düşük puan verdiğin için iade yaptığını ve hakkını helal etmediğini yazmış olduğu bir ekran görüntüsünü paylaştığını hatırlıyorum Nakta ile ilgili evet. Başka şeylerde mi yazdı sonra ? Şu şeylerimi salarım falan dediği birşey var mı elinde ?Zaten iade ederken gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Arkadaşlar naktayı beğenmişlerdi ben de yolladım. Baktığı falın benimle alakası bile yoktu.Enerjim tutmadı ve beğenmediğimi yazdım sadece iade de talep etmedim. Beddua bile etti bana. Bana bilgi alışverişi yaptığı varlıkları yollayacakmış.Öyle demiştiAynısını cevapsız isimli bir falcı da yaptı. Tarot falına 5 cümle yazarak bakmış.Çok kısa olmuş sadece olmayacak yazmışsınız başka bir şey yok dedim. "İstediğiniz olmadığı için bu yorumu yapıyorsunuz. Adam sizinle alay etmiş.Çok beklersiniz.Zerre sevmiyor ve asla dönmeyecek"yazmıştı. Adam pişman bir şekilde döndü hem de. İkisi de patladı :))))))
Bunu söyleyen başkaları da oldu ama kimse kanıt niteliğinde birşey paylaşmadı.. Olanlar keşke paylaşsa. Çünkü ben çok merak ediyorum bu söylemin doğru olup olmadığını...
Çünkü kendisine sorduğumda kartlarla konuşarak vizyon aldığını bahsi geçen varlıklarla hiç bir bağlantısı olmadığını yazmıştı...