Şimdi arkadaşlar banada kesin reklamcı diyeceksiniz eminim ama yazmak istiyorum yinede. Şubat ayından beri çoook aktif bir fal geçmişim var. Bu süreçte memnun kalıp tekrar attıklarımda oldu memnun kalmayıp bir daha atmadıklarımda. Misal; Lydian çok beğenildi fakat iki dakikalık bir ses kaydıydı bir daha attım mı hayır. Süreç dediği gibi mi oldu o da hayır. Taraca yine çok beğendiğim, özenli, uzun bir fal yollayan bir insan. Tuttu mu ama yine hayır. Bir daha attım mı onada hayır. Gelip buradan kötüledim mi yine hayır.
Gelelim Nakta’ya başından beri en çok fal attığım insandır. Cinli denildi, hafıza okuyor denildi tekniklerle, bilgi topluyor denildi vs. vs. Kaç defa açıkladı kendisi cin, min yok durugörü ile bakıyorum diye. Yine inanılmadı. Sonra şimdi bugün yine bir eleştiri fırtınası aldı başını gitti niye terbiyesiz diye. Daha birkaç gün önce falcılarının tutumu burada konuşuldu Mediumhestia’yı ben yazdım burada biliyorsunuz. Sonra gidip kadına tekrar fal atmadım, beğenmezseniz birini yine fal atmak istemezsiniz.
Nakta çıkmamış olabilir herkese herkes çıkmıyor. Ben zaten Nakta’ya çıksın diyede baktırmıyorum açıkçası aylık bir terapi gibi benim için. Banada çıkmayan çok çok beğenilen çok kişi var Doğa Dan, Elfin, Geysu, Chitra vs.. ama gelipte kimseyi yerden yere vurup sonra tekrar fal atmıyorum.