tellwe.com'da bakılan fallar!

Jewels_ hee bu arada tarot bakarsanız katina bakarım size
capella79 öv benim yorumlarımı
Ay korkulur bundan Hatun sen bana bır kere baktın katına......Sonra yalvarttın da yalvarttın ha duam var...ha ramazan bıtsın....Salı sallanır,carsamba carsafa dolanıra dondurdun

Ama ALLAH'IN var 3 karttan oyle 1 sey cıkarıp dedın kı,senelerdır söz konusu dahı olmayan bırsey ıdı....Gercekte aynısıyla karsılasınca "yuh" dedım.....dE Bacım Jewels_ benım eskı yavuklum,platonık askım...Ancak tanısıp,flörte baslamısken sen nerden cıktın pist, çekıl

ncarenot , balım faceten bıldırımını gordm, gORDUGUM AN EVIN SESINI-GORUNTUSUNU KAMERAYLA CEKIP GONDERSEM KUCUK CEHENNEM DERDIN....Defne-Denız cıyaklama savaşları...Tepemde 1 Denız "dadı mcphee" ac dıyor dıye pc'yı actım.... Keske ben olsaydım dadı mcphee Fırsat bulunca donerm,anca bu kadar kactm ama,tepeme bındı o Denız...

bi kaç gün bekleme kararı aldım fal için önümüzdeki günlerde bi kahve içip bende atayım o zaman :) ben yorum alınca size atarım öyle karşılaştırırz daha sağlıklı olur olur mu?
Olur karşılaştıralım bir arkadasım da atmıştı onunla karşılaştırdım ona sanki daha ayrıntılı gibi

merhabalar tekrardan , Betül Demir 'in şuan yorumunu dinleyerek yazıyorum sorduğum kişinin beni aradığını bilememiş vade vermiş onun haricinde klasik bi kaç cümle var falda toplam 5 dakikalık bir yorum beni şaşırtan bir yorum değil ama tatlı bir bayan sesinden aldığım yaklaşımından aldığım bu..

dodude fikrim bu yönde bi detay bulamadım falda..

o zaman soruuu.. Geysu ve Nakta'ya ne baktırıyorsunuz kızlar? kahve mi tarot mu daha doğru? özellikle sorularınız varsa?

vilgeta ben geysu dan tarot yorumuda aldım , kahve yorumuda aldım ikiside gayet tutarlıydı,
nakta'dan aşk kartları yorumu alıyordum sonra kahve yorumu almaya başladım.

Hale kaldı o zaman. Online yakalarsam bir deneyeyim bari

o binnazda bakmışmıydı hiç canım ya bana tanıdık geliyor ama öyle gibi hatırlıyorum belkide sadece benzetiyorumdur, forumda arama butonundan bi baksan mı diye düşündüm..

o binnazda bakmışmıydı hiç canım ya bana tanıdık geliyor ama öyle gibi hatırlıyorum belkide sadece benzetiyorumdur, forumda arama butonundan bi baksan mı diye düşündüm..
Hiç bilmiyorum ki bir bakayım bende. Fal sepetinde ilgimi çekti, birde geçen sayfada alıntıladığım mesajda bir üyede bahsedince yazdım

Hiç bilmiyorum ki bir bakayım bende. Fal sepetinde ilgimi çekti, birde geçen sayfada alıntıladığım mesajda bir üyede bahsedince yazdım

yanlışta hatırlıyor olabilirim ama aklımda niyeyse öyle kalmış , binnazda baktırdığım fallara bakayım dedim varmı diye o kadar çok fal baktırmışımki gözlerim yoruldu

Arkadaslar selamlar bayadir girmiyodum fal batagindan kurtulmak icin uygulamalari bile silmistim burayi da okumuyodum cunku gaza gelip yine baktiriyodum :) ne olaylar olmus ne olaylar 2 gundur okuyorum bitmiyor...
Ne diyeyim bilmiyorum artik gelecek degilde anda olan dusunceleri bilseler yetiyor cunku kendi fikirlerinizle onlarin soyledigi gelecegi degistiriyosunuz bence en azindan bende oyle oldu... ve bir de tecrubelerime dayanarak ilk 2 fali cikanlarin sonrasindaki fallari cikmamaya basliyor... en azindan fallar arasinda 1 ay gibi bir sure birakmak lazim yoksa sacma sapan fallar olmaya basliyor. En son hale yildirimi sormussunuz acayip bos bir faldi 50 tlydi ben baktirdigimda baya acimistim verdigim paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…