- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.861
Benimde bonus kredime bakmıştı. Bence ne iyi ne kötü. Nötrüm.falsepetine sevgi derman diye yeni bir yorumcu eklenmiş kredide biriken falım ona düştü de hiç denk geleniniz var mı arkadaşlar?
şakaaa yapıyosun yagmur nasıl vade tutturdu ya ben de istiyorumBenimde bonus kredime bakmıştı. Bence ne iyi ne kötü. Nötrüm.
O değilde Yağmur’a nereden alıştırdın beni. Vadesi tuttu bakalım gidişat tutacak mı?
bende aynı şekilde fena değil gibi geldi klasik biraz fitne biri var lafları falan ama bikaç tarif yaptı fiziksel onları beğendim bomboş değil yaniBenimde bonus kredime bakmıştı. Bence ne iyi ne kötü. Nötrüm.
O değilde Yağmur’a nereden alıştırdın beni. Vadesi tuttu bakalım gidişat tutacak mı?
Lannes mi bu
Arkadaşlar bende geçmişte fal baktırıyordum o dönem işlerim çok ters gitti, sonra bıraktım biraz düzelir gibi oldu yine baktırmaya başladım yine ters gitmeye durumlar belirsizleşmeye başladı, görüşünüz nedir ? Bu arada geysuya baktırmıştım tam tersi istikamette ilerledi olaylar .
Sizde haklısınız da ben sevindirdik sevindirdik aa ne güzel olacak dediğim şeyler patladı. Örnek vermek istiyorum asiçiçek geçen sana bana bir çocuğu anlatmış tüm tip, meslek hatta isin aynı, bu çocukla aranızda bir şeyler olacak dedi. Çocukla bir yerde tanıştım sonradan çocuğu Facebook’tan ekledim o eklemedi mesela ... bunun gibi bir çok örnek var , Öner’iniz nedir ?Yok bunun bunla bir ilgisi yok sen eger fal baktırınca başıma kötü şey geliyor diye kodladıysn kendine böyle gelir zaten toplumda bu aşırı bir korku deposu (doğru yanlış demiyorum fal baktırmayı tavsiye etmiyorum yada kınamıyorum) o yüzden normal fal baktırdığında başına kötü bir şey gelmesi benim açımdan böyle bir şey olmuyor
Öneri derken ? Anladigim kadariyla siz yeni baktiriyosunuz, gecmisi suani bilip gelecegi cikmayan bir suru falci var hatta bu kisma kadar gelene iyi diyoruz:) yani bu neden boyle oluyor bilmiyorum zaten bunu bilen de yoktur evrenin sırrı gibi bisey, ondan iste gelecek degişken mi bir tane mi vs diye tartisiliyor gurupta bence gecmis sayfalari bir taratin boyle seyler de konusulmustu belki kafaniza yatan bir dusunce olurSizde haklısınız da ben sevindirdik sevindirdik aa ne güzel olacak dediğim şeyler patladı. Örnek vermek istiyorum asiçiçek geçen sana bana bir çocuğu anlatmış tüm tip, meslek hatta isin aynı, bu çocukla aranızda bir şeyler olacak dedi. Çocukla bir yerde tanıştım sonradan çocuğu Facebook’tan ekledim o eklemedi mesela ... bunun gibi bir çok örnek var , Öner’iniz nedir ?
Sevdim bende Yağmur’u dürüst geldi bilmiyorum. Kasımın sonlarında bir görüşme olacak demişti oldu valla ben hiiiç beklemiyorkenşakaaa yapıyosun yagmur nasıl vade tutturdu ya ben de istiyorumben yine yagmur ablaya attım ya onun sesi çok güzel ya duyunca mutlu oluyorum.şey yapıyor bana bak bi gün gelcen ben çok mutluyum dicen lütfen üzülme falan yerim seni ya
şaka maka en sevdiğim falcı yaagmurdur nazar değmesin süreçte ben de hiç yanılmadı çok sevinirim enerjiniz tutarsa bence fal aleminde nadir samimi insanlardan biri
İnşallah devami da gelir gonlune gore olur cok sevindim adinaSevdim bende Yağmur’u dürüst geldi bilmiyorum. Kasımın sonlarında bir görüşme olacak demişti oldu valla ben hiiiç beklemiyorken
Vadesi tuttu mu pekiselam kızlar bundan 3 veya 4 hafta önce yuleden kahve falı yorumu almıştım ve bugün yaşadığım bir durumu karşı tarafın ismindeki harfleri bilmiş yani falın bir bölümü çıkmış oluyor , bugün yaşadığım durumu bilen başkalarıda var ama tam hatırlayamadım aklıma gelince onlarıda yazarım..
ben yulee fal attım öylede olabilir böylede olabilir demişti bir konuda çok uzun bir vade verdi faldan 1-2 saat sonra gerçekleşti ben bir daha atmam ayrıca olumlu bir faldi:) sana çıkmasına sevindimselam kızlar bundan 3 veya 4 hafta önce yuleden kahve falı yorumu almıştım ve bugün yaşadığım bir durumu karşı tarafın ismindeki harfleri bilmiş yani falın bir bölümü çıkmış oluyor , bugün yaşadığım durumu bilen başkalarıda var ama tam hatırlayamadım aklıma gelince onlarıda yazarım..
ben yulee fal attım öylede olabilir böylede olabilir demişti bir konuda çok uzun bir vade verdi faldan 1-2 saat sonra gerçekleşti ben bir daha atmam ayrıca olumlu bir faldi:) sana çıkmasına sevindim
Son falı bana çıkmadı ama anda muhteşemdi gene ki tekrar bugün yolladım fal:))ve bu arada kızlar bugün geysudanda yorum aldım cidden kadın anda çooook iyi bugün yine döktürdü diyebilirim ..
Son falı bana çıkmadı ama anda muhteşemdi gene ki tekrar bugün yolladım fal:))
ohhh ya birilerinin geysuya iyi demesine ihtiyacım var :) bir anda geysu çıkmadı mesajları dolmuştu tabi çıkmayabilir de çok pozitif düşünce annecim:):)ve bu arada kızlar bugün geysudanda yorum aldım cidden kadın anda çooook iyi bugün yine döktürdü diyebilirim ..
ohhh ya birilerinin geysuya iyi demesine ihtiyacım var :) bir anda geysu çıkmadı mesajları dolmuştu tabi çıkmayabilir de çok pozitif düşünce annecim:):)
Bende ilk kez baktırdım ve bugüne kadar denemediğim için kızdım kendime.Falım az önce geldi ve çok spesifik konulara değinmiş sıfır bilgiyle. Hala şoktayım :)ohhh ya birilerinin geysuya iyi demesine ihtiyacım var :) bir anda geysu çıkmadı mesajları dolmuştu tabi çıkmayabilir de çok pozitif düşünce annecim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?