- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.821
Ya ben merak ediyorum onu aslında ama sen baktırdın mı
Taracaya ben atmıştım. Ben de çıkmadı falı.uzun süredir ben düzenli telwe de taracaya fal gönderiyorum.
kısa ve genel bakım yapar ama bir çok öngörüsünü de yaşamışımdır.
bazıları tabi olmamıştır.
yorum alan öngörüsünüyaşayan var mı benim dışımda .
insanlık halidir fakrlı yorumculardan bir kaç öngörü aldım .istediğim yönde belki de taraca hanım farklı bir öngörüde bulundu .
allak bullak oldum.
fikrinizi paylaşır mısınız?
ARES LEVİ VE ZÜMRA HANIM dan yorum almıştımda
Bana kasım demişti. Iletişim olarak . Kasim bitmek üzere ama durumumuzu cok güzel anlatmıştıKızlar eveline e baktırıp memnun kalan veya falı çıkan var mı?
Bana kasım demişti. Iletişim olarak . Kasim bitmek üzere ama durumumuzu cok güzel anlatmıştı
Anlamadim. Vade tuttu mu tutmadi miYa ilk okudugumda çok saçmaydı cümleler devrik vs ama şuan geriye dönüp baktıgımda iki tarih vermiş iki tarihte tutuyor gibi ama asıl beklediğim olayda hem sordugun soru için durgunluk var hem de devamında sanki o olaya yorum yaparmış gibi kasım sonu iletişiminiz artıcak va de demiş
Anlamadim. Vade tuttu mu tutmadi mi
Medyumaydan ya da lannes olabilir10 kredilik var mı bir öneriniz?
Medyumaydan ya da lannes olabilir
Bana hemen bakmıştı. Ben beğendim fiyatina göre gayet iyiydi. Ama vade olunca net de konuşamıyorumLannes'i merak ediyorum ama bir fala bakması günler alıyo, siz memnun kaldınız mı?
Berhetiyyetin ; (tarot ) durum tespitleri iyidi. aslında denenebilir. bana hayatın boyunca evlenemeyeceksin gibi cesurca birşey söyledi. en azında boş vaad vermedi ve şimdlik dediği de bence olabilecek gibi gözüküyor :)
Adam yokkı pıyasada bılmıs olsa ne yazar...Philly,bu sımdımı söylenır yahu...Merhaba bu şahsın falı hala geçerli mi, yoksa evlendiniz mi?
sana özelden kimdir nedir diye yazacagım. Fal bakmayı bırakmıs öyle dedi , ama çok gençti ve ürkütücü biriydi haberin olsun:)Adam yokkı pıyasada bılmıs olsa ne yazar...Philly,bu sımdımı söylenır yahu...
Bakmayı bu ara bırakmış iade yaptı banaMedyumaydan ya da lannes olabilir
Lannes miBakmayı bu ara bırakmış iade yaptı bana
Evet canımLannes mi
Ben de baktım uzakta görünüyor su an.Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?