tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu erkekerde neyin özgüveni böyle tavan, inanın ben de anlam veremiyorum.Sevginin,ilginin değerini bilmiyor hiçbiri ama ben anladım ki biz sadece kendi hislerimize güvenebiliriz falcılarınkilere değil.Yanıltıyorlar bizi, umutlarımızı gelir kapısı sayıyorlar. Olumlu yorum geliryor sonuç öyle değil, olumsuz yorum geliyor bu defa daha çok üzülüyoruz.
aynen olumsuz yorum aldım engin bey den sabahı zor ettim o gün gerçi dediği çıkmadı hiç iletişim yok dedi biz görüştük

velhasıl bazen öyle bir ufak dokunuşu oluyor hayatınıza birinsanın işte bizim vazgeçmemiz zorlaşıyor arkasından üzüntü sncılı bekleyiş .sonra tamamen vazgeçiyoruz hoop o egolu beyfendiler dönüyor

kızlar fırsat bulursanız erkekler ne söyler kadınlar ne anlar diye bir film var cidden içeriği anlamlı bi izlemenizi tavsiye ederim bi kaç fal bakımına bedel olabilir :))
Ben şahsen falın alternatifi herşeyi denemeye karar verdim. Filmi izleyeyim de burda bir kritiğini yapalım:))

En büyük yol gösterici kendi hislerimiz aslında. Ben çok sevmeme ve ilişkim esnasinda saygısızlıklara haksızlıklara maruz kalmama rağmen sevgim için mücadele ettim ama her attığım adımda karşımda eskisinden daha egolu ve daha acımasız yoldan çıkmış bir insan buldum. Falcıların dediği gibi kimse önümde diz çöküp pişmanlık naraları atmadi. Ve şunu da gördüm uğraştıkça oldurmaya çalıştıkça hele bir de karşınızda ruhsuz biri varsa sevgisiz kişiliksizleşiyor ve emeğiniz de yüzsüzlük olarak görülüyor .

Tellwede sezgiselgucler 'i deneyen var mı? Yorumları baya iyi, kararsız kaldım.

ya ben aslında dönüp baktım fallarıma bi tane iş ve aşkta %90 çıktığı olmuş kadının ama hiç beklemiyomuşum belliki notlara öyle süklüm püklüm yazmışım ki :KK70: bilinen bi kadın değil ve çok tesadüfi bulmuştum o yüzden dilim çok yandığı için reklam meklam olmasn diye vermicem burda, bikaç arkadaş vardı konuştuumuz onlara özelden attım zaten. ama ben de 2 ay önce baktırmışım şimdi biraz ara veriyrum yıl sonu kafası :KK70:

ya ben aslında dönüp baktım fallarıma bi tane iş ve aşkta %90 çıktığı olmuş kadının ama hiç beklemiyomuşum belliki notlara öyle süklüm püklüm yazmışım ki :KK70: bilinen bi kadın değil ve çok tesadüfi bulmuştum o yüzden dilim çok yandığı için reklam meklam olmasn diye vermicem burda, bikaç arkadaş vardı konuştuumuz onlara özelden attım zaten. ama ben de 2 ay önce baktırmışım şimdi biraz ara veriyrum yıl sonu kafası :KK70:
Rica etsem Özelden bana da yazar mısınız ismini

:)) hangisi olumsuz konustu
medyum çetin olumlu ama anda karşı tarafı çok iyi anlattı ama vade patladı sezgisel karşı taraf için verdiği bilgi doğru değildi

olumsuz konustu verdiği vade patladı ama tutturdugu bir şey oldu fiyati düşük denenebilir ayrıca burda@lucifer baktidi ona acaba ona çıktı mi

Back