tellwe.com'da bakılan fallar!

ya ben aslında dönüp baktım fallarıma bi tane iş ve aşkta %90 çıktığı olmuş kadının ama hiç beklemiyomuşum belliki notlara öyle süklüm püklüm yazmışım ki :KK70: bilinen bi kadın değil ve çok tesadüfi bulmuştum o yüzden dilim çok yandığı için reklam meklam olmasn diye vermicem burda, bikaç arkadaş vardı konuştuumuz onlara özelden attım zaten. ama ben de 2 ay önce baktırmışım şimdi biraz ara veriyrum yıl sonu kafası :KK70:
Rica etsem bana da özel den atar mısın canım?

Arkadaşlar selam :) geçen hafta sezgiselgüçlere baktırdım, benimle ilgili çok ilginç degayları bildi, sonra bugün aklıma geldi, foruma bakayım dedim. Daha önce burda konusu çıkmış medyum çetinle ikisi arasında iş birliği var diye. Valla ne yalan söyleyim şüphelenmedim değil, kimsenin günahını almak istemiyorum ama sizin görüşlerinizi de almak istedim

medyum çetin olumlu ama anda karşı tarafı çok iyi anlattı ama vade patladı sezgisel karşı taraf için verdiği bilgi doğru değildi

olumsuz konustu verdiği vade patladı ama tutturdugu bir şey oldu fiyati düşük denenebilir ayrıca burda@lucifer baktidi ona acaba ona çıktı mi

medyum çetin in falı atom bombası gibi patladı bende :) , sezgisel anda bilemedi vadesi 10 ay dı :) ona daha bişey diyemiyorum ..

Zaten hepsi farklı birşey söylüyor. Bende buna anlam veremiyorum. Hatta üst üste aynı falcıya attığım zaman bile 2 gün önceki falla 2 gün sonraki fal birbirine çok zıt olabiliyor. Bu tutarsızlık bana çok saçma geliyor . acaba bunun sebebini bilen var mı

Zaten hepsi farklı birşey söylüyor. Bende buna anlam veremiyorum. Hatta üst üste aynı falcıya attığım zaman bile 2 gün önceki falla 2 gün sonraki fal birbirine çok zıt olabiliyor. Bu tutarsızlık bana çok saçma geliyor . acaba bunun sebebini bilen var mı
Çünkü olayın tamamını göremiyorlar. Mesela bana hepsi iletişim gördü ama bir kısmı sonuç olumsuz bir kısmı olumlu. Ama olumsuz diyenlerin çoğu bakıyorum adamı kötülüyorlar bununla sonuç olmaz diye tahmin ediyolar galiba. Bazıları da tam tersi aranızda güzel bir uyum yakalanacak devamı da gelecek diyorlar. Bence karakterlere o anki yasananlara bakıp tahmin yürütüyor çoğu.

Kizlar bu fal attigimizda sistemden dusme olayi 2 gundu ya. Ayni sey soru sordugumuz zamanda gecerliymis :oha: . Ve geysuya soru attim bakmadi. Sorum sistemden dusmus . Kredim iade edilmis fakat geysu ek soruyu 8 krediye cikarmis:KK34: bence ek soru sormak icin biraz fazla geldi bana . Haber vereyim dedim

Çünkü olayın tamamını göremiyorlar. Mesela bana hepsi iletişim gördü ama bir kısmı sonuç olumsuz bir kısmı olumlu. Ama olumsuz diyenlerin çoğu bakıyorum adamı kötülüyorlar bununla sonuç olmaz diye tahmin ediyolar galiba. Bazıları da tam tersi aranızda güzel bir uyum yakalanacak devamı da gelecek diyorlar. Bence karakterlere o anki yasananlara bakıp tahmin yürütüyor çoğu.
O zaman gördükleri kadarını ele almalılar bence üzerine tahmini bi ekleme yapmamalılar çünkü bu bize hem kafa karışıklılığı getiriyor hem de falcıya olan güvenimiz azalıyor, gereksiz bir umut besliyoruz olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bunlar önemli detaylar :(

O zaman gördükleri kadarını ele almalılar bence üzerine tahmini bi ekleme yapmamalılar çünkü bu bize hem kafa karışıklılığı getiriyor hem de falcıya olan güvenimiz azalıyor, gereksiz bir umut besliyoruz olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bunlar önemli detaylar :KK43:
Bu benim tahminim. Sonuçta biz de hislerine güvenerek fal atıyoruz. Onlar da belirli araçlar kullanarak yorum yapıyorlar

Sezgiselgucler bana iade etti.
Uzun zamandır yazamadım. Geysu; tatlı, kibar bir kadın. Çok isterdim çıkmasını ama yakınından, kıyısından bende çıkmıyor falları. İlk attığım kişiydi tellwe’de. Geçenlerde sizden gaz alıp hadi bir şans daha vereyim dedim ııh olmuyor bende.

Sezgiselgucler bana iade etti.
Uzun zamandır yazamadım. Geysu; tatlı, kibar bir kadın. Çok isterdim çıkmasını ama yakınından, kıyısından bende çıkmıyor falları. İlk attığım kişiydi tellwe’de. Geçenlerde sizden gaz alıp hadi bir şans daha vereyim dedim ııh olmuyor bende.

Anlik durumu da mi kurtarmadi :) bence enerjiniz uyusmuyor demekki :) ek soruyu 8 kredi olmus ya :olamaz: cok uzuldum valla

Back
X