- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.041
mistik tarotu denedim
anlık durumu bilmiş
fena değil
anlık durumu bilmiş
fena değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica etsem bana da özel den atar mısın canım?ya ben aslında dönüp baktım fallarıma bi tane iş ve aşkta %90 çıktığı olmuş kadının ama hiç beklemiyomuşum belliki notlara öyle süklüm püklüm yazmışım kibilinen bi kadın değil ve çok tesadüfi bulmuştum o yüzden dilim çok yandığı için reklam meklam olmasn diye vermicem burda, bikaç arkadaş vardı konuştuumuz onlara özelden attım zaten. ama ben de 2 ay önce baktırmışım şimdi biraz ara veriyrum yıl sonu kafası
![]()
medyum çetin olumlu ama anda karşı tarafı çok iyi anlattı ama vade patladı sezgisel karşı taraf için verdiği bilgi doğru değildi
olumsuz konustu verdiği vade patladı ama tutturdugu bir şey oldu fiyati düşük denenebilir ayrıca burda@lucifer baktidi ona acaba ona çıktı mi
Maaşın yarısı gidiyor gibi sizinbakıyorujm kendime kıyafet alacaktım baktım çok fazla diye almadım.
bir fala 150 tl binnaz da verdimama yazık gerçekten
Bu isimlerin hepsi hisli, ben çoğunluğun görüşü çıkacak gibi hissettim :) İnşallah sen nasıl istiyorsan öyle olur :)yesilcingene ve geysuya baktıran var mı? biri arıycak dıyo biri aramıycak kime inanalım?
doga zümra ares geysu arayacak diyor
yaz canım bana diğer arkadaşlara yazdığım gibi ileteymRica etsem bana da özel den atar mısın canım?
Çünkü olayın tamamını göremiyorlar. Mesela bana hepsi iletişim gördü ama bir kısmı sonuç olumsuz bir kısmı olumlu. Ama olumsuz diyenlerin çoğu bakıyorum adamı kötülüyorlar bununla sonuç olmaz diye tahmin ediyolar galiba. Bazıları da tam tersi aranızda güzel bir uyum yakalanacak devamı da gelecek diyorlar. Bence karakterlere o anki yasananlara bakıp tahmin yürütüyor çoğu.Zaten hepsi farklı birşey söylüyor. Bende buna anlam veremiyorum. Hatta üst üste aynı falcıya attığım zaman bile 2 gün önceki falla 2 gün sonraki fal birbirine çok zıt olabiliyor. Bu tutarsızlık bana çok saçma geliyor . acaba bunun sebebini bilen var mı
Ama bir ara medyumcetinden yardim alıyor diyen de oldu sitede. O yüzden net birsey diyemicem
Sezgisel gucler nasıl tavsiye eder misinizYani asıl mesele için daha vade var. Iki hafta kadar ama diger söyledikleri cıktı.
O zaman gördükleri kadarını ele almalılar bence üzerine tahmini bi ekleme yapmamalılar çünkü bu bize hem kafa karışıklılığı getiriyor hem de falcıya olan güvenimiz azalıyor, gereksiz bir umut besliyoruz olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bunlar önemli detaylarÇünkü olayın tamamını göremiyorlar. Mesela bana hepsi iletişim gördü ama bir kısmı sonuç olumsuz bir kısmı olumlu. Ama olumsuz diyenlerin çoğu bakıyorum adamı kötülüyorlar bununla sonuç olmaz diye tahmin ediyolar galiba. Bazıları da tam tersi aranızda güzel bir uyum yakalanacak devamı da gelecek diyorlar. Bence karakterlere o anki yasananlara bakıp tahmin yürütüyor çoğu.
Bu benim tahminim. Sonuçta biz de hislerine güvenerek fal atıyoruz. Onlar da belirli araçlar kullanarak yorum yapıyorlarO zaman gördükleri kadarını ele almalılar bence üzerine tahmini bi ekleme yapmamalılar çünkü bu bize hem kafa karışıklılığı getiriyor hem de falcıya olan güvenimiz azalıyor, gereksiz bir umut besliyoruz olmayınca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bunlar önemli detaylar![]()
Sezgiselgucler bana iade etti.
Uzun zamandır yazamadım. Geysu; tatlı, kibar bir kadın. Çok isterdim çıkmasını ama yakınından, kıyısından bende çıkmıyor falları. İlk attığım kişiydi tellwe’de. Geçenlerde sizden gaz alıp hadi bir şans daha vereyim dedim ııh olmuyor bende.