tellwe.com'da bakılan fallar!

Sezgiselgucler bana iade etti.
Uzun zamandır yazamadım. Geysu; tatlı, kibar bir kadın. Çok isterdim çıkmasını ama yakınından, kıyısından bende çıkmıyor falları. İlk attığım kişiydi tellwe’de. Geçenlerde sizden gaz alıp hadi bir şans daha vereyim dedim ııh olmuyor bende.

Günaydın :) siz medyum çetine baktırmış mıydınız? Sezgiselle medyum Çetin arasında bir bağ var mı onu anlamaya çalışıyorum :)

Sultanfalcı,Yaşlıfalcı,fallar kralicesi,gaipten sesler,ben billur,yeteratarlı,doğrucuabla,hayatın yolunda,sadece gercekler,dermanderya,falcananay,efsunnine,kaderablaa,gul hediyezade,gizemli efsun aynı kişi. Aynı anda online oluyorlar,fal fiyatları aynı. Belki daha da vardır, birkaç gün izledim,buldukça eklerim.

Sultanfalcı,Yaşlıfalcı,fallar kralicesi,gaipten sesler,ben billur,yeteratarlı,doğrucuabla,hayatın yolunda,sadece gercekler,dermanderya,falcananay,efsunnine,kaderablaa,gul hediyezade,gizemli efsun aynı kişi. Aynı anda online oluyorlar,fal fiyatları aynı. Belki daha da vardır, birkaç gün izledim,buldukça eklerim.
Bana hayatın yolunda ve sadece gerçekler çok farklı yorum yaptı ama. Biri olumlu biri olumsuz konuştu. Efsunine ve gulhaniyedzadeye de baktırdim. Vadeleri tutmadi.

Bana hayatın yolunda ve sadece gerçekler çok farklı yorum yaptı ama. Biri olumlu biri olumsuz konuştu. Efsunine ve gulhaniyedzadeye de baktırdim. Vadeleri tutmadi.
Ben bunların tek hesaptan yürütüldüğünü düşünüyorum. baktıkları özel fallar falan çok benzer bence. Fal açıklamaları da öyle.Giriş saatleri nasıl sürekli aynı olabilir?

Madam nadya ve asi genç aynı kişi ; asigençin rumkahvesi falında "madam nadyaya özel kahve falı" yazıyor. O kadar yani.

Günaydın :) siz medyum çetine baktırmış mıydınız? Sezgiselle medyum Çetin arasında bir bağ var mı onu anlamaya çalışıyorum :)
Merhaba, Medyumcetin’e baktırdım ana Sezgiselguclere baktıramadığım için bir yorum yapamayacağım. Bakmadan enerjimiz uymadı diye iade etti

Ben bunların tek hesaptan yürütüldüğünü düşünüyorum. baktıkları özel fallar falan çok benzer bence. Fal açıklamaları da öyle.Giriş saatleri nasıl sürekli aynı olabilir?
Öyle gibi görünüyor ama dedigim gibi ikisi farklıydı

Medyum urasa baktıran var mı ben zamanında çok beğendim ama karşıma çıkacak kişiyi tanıttı vade dediğiniz gibi tutmadı acaba olay doğru zamanı mı tutmuyor

Medyum urasa baktıran var mı ben zamanında çok beğendim ama karşıma çıkacak kişiyi tanıttı vade dediğiniz gibi tutmadı acaba olay doğru zamanı mı tutmuyor
Yakın gelecek söyledikleri çıkmıştı bana ama asıl mesele çıkmadı

Yakın gelecek söyledikleri çıkmıştı bana ama asıl mesele çıkmadı
Çıkmadı derken olay mı tarih mi çok iddialıydı beni de çok şaşırtmıştı bir konudan bahsetti hayatıma girecek kişi tarifi çoğunluk tutuyor ama tarih olarak gerçekleşmedi hala bekliyorum acaba gecikmeli mi gerçekleşiyor :)

Çıkmadı derken olay mı tarih mi çok iddialıydı beni de çok şaşırtmıştı bir konudan bahsetti hayatıma girecek kişi tarifi çoğunluk tutuyor ama tarih olarak gerçekleşmedi hala bekliyorum acaba gecikmeli mi gerçekleşiyor :)
Tarif ettiği kisiyse eger vade sarkmış olabilir. Yani aşk için sormuştum ben de dönecek dedigi kişi hala dönmedi ama ufak tefek olacak dedigi bazı olayları yaşadım

Arkadaşlar bilginiz olsın diye yazıyorum. Yeşil çingeneye fal baktırdım. Bence Yeşil çingene fal uslubuna cok dikkat ediyo. Ona nezaketen yaklasılmasına ve olumsuza acık oldugumuzu bildirmeniz halinde sartlıda olsa bakıyo falınıza. Ve benim falım iade edilebilecek kadar belirsiz bi faldı. Bildimi derseniz baktırdıgım mesele o kadar havada ve belirsiz ki ama tam aklımdan gecen ve tahmin ettiğim mantıkta yorumlamıs kendisi.yani ben cok dogru oldugunu dusunuyorum o yuzden. Ayrıca suphelendıgım bır meseleyle alakalı verdıgı harfler suphelendıgım kısıyle eslesıyor. Cıkıp cıkmamasıyla alakalı baktırdıgm mesele bır gunle alakalıydı.o gun yasandıgında gercekten cıkıp cıkmadıgını size yazarım. Bu aylık hakkımı kullandım. Bakalım nolacak

Back
X