- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.061
Yok hiç bakmadı. Enerjimiz uymadı dediAnlik durumu da mi kurtarmadi :) bence enerjiniz uyusmuyor demekki :) ek soruyu 8 kredi olmus yacok uzuldum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç bakmadı. Enerjimiz uymadı dediAnlik durumu da mi kurtarmadi :) bence enerjiniz uyusmuyor demekki :) ek soruyu 8 kredi olmus yacok uzuldum valla
Sezgiselgucler bana iade etti.
Uzun zamandır yazamadım. Geysu; tatlı, kibar bir kadın. Çok isterdim çıkmasını ama yakınından, kıyısından bende çıkmıyor falları. İlk attığım kişiydi tellwe’de. Geçenlerde sizden gaz alıp hadi bir şans daha vereyim dedim ııh olmuyor bende.
Bana hayatın yolunda ve sadece gerçekler çok farklı yorum yaptı ama. Biri olumlu biri olumsuz konuştu. Efsunine ve gulhaniyedzadeye de baktırdim. Vadeleri tutmadi.Sultanfalcı,Yaşlıfalcı,fallar kralicesi,gaipten sesler,ben billur,yeteratarlı,doğrucuabla,hayatın yolunda,sadece gercekler,dermanderya,falcananay,efsunnine,kaderablaa,gul hediyezade,gizemli efsun aynı kişi. Aynı anda online oluyorlar,fal fiyatları aynı. Belki daha da vardır, birkaç gün izledim,buldukça eklerim.
Ben bunların tek hesaptan yürütüldüğünü düşünüyorum. baktıkları özel fallar falan çok benzer bence. Fal açıklamaları da öyle.Giriş saatleri nasıl sürekli aynı olabilir?Bana hayatın yolunda ve sadece gerçekler çok farklı yorum yaptı ama. Biri olumlu biri olumsuz konuştu. Efsunine ve gulhaniyedzadeye de baktırdim. Vadeleri tutmadi.
Madam nadya ve asi genç aynı kişi ; asigençin rumkahvesi falında "madam nadyaya özel kahve falı" yazıyor. O kadar yani.Sultanfalcı,Yaşlıfalcı,fallar kralicesi,gaipten sesler,ben billur,yeteratarlı,doğrucuabla,hayatın yolunda,sadece gercekler,dermanderya,falcananay,efsunnine,kaderablaa,gul hediyezade,gizemli efsun aynı kişi. Aynı anda online oluyorlar,fal fiyatları aynı. Belki daha da vardır, birkaç gün izledim,buldukça eklerim.
Merhaba, Medyumcetin’e baktırdım ana Sezgiselguclere baktıramadığım için bir yorum yapamayacağım. Bakmadan enerjimiz uymadı diye iade ettiGünaydın :) siz medyum çetine baktırmış mıydınız? Sezgiselle medyum Çetin arasında bir bağ var mı onu anlamaya çalışıyorum :)
:)) ben de denesem mi diyordum. Iyi olmuşMadam nadya ve asi genç aynı kişi ; asigençin rumkahvesi falında "madam nadyaya özel kahve falı" yazıyor. O kadar yani.
Öyle gibi görünüyor ama dedigim gibi ikisi farklıydıBen bunların tek hesaptan yürütüldüğünü düşünüyorum. baktıkları özel fallar falan çok benzer bence. Fal açıklamaları da öyle.Giriş saatleri nasıl sürekli aynı olabilir?
Yanılıyor olmak isterim Elifçiğim, umut taciri bulmaktan hiç hoşlanmadım.Öyle gibi görünüyor ama dedigim gibi ikisi farklıydı
Yani ben soğudum zaten iyice telweden.Yanılıyor olmak isterim Elifçiğim, umut taciri bulmaktan hiç hoşlanmadım.
Yakın gelecek söyledikleri çıkmıştı bana ama asıl mesele çıkmadıMedyum urasa baktıran var mı ben zamanında çok beğendim ama karşıma çıkacak kişiyi tanıttı vade dediğiniz gibi tutmadı acaba olay doğru zamanı mı tutmuyor
Çıkmadı derken olay mı tarih mi çok iddialıydı beni de çok şaşırtmıştı bir konudan bahsetti hayatıma girecek kişi tarifi çoğunluk tutuyor ama tarih olarak gerçekleşmedi hala bekliyorum acaba gecikmeli mi gerçekleşiyor :)Yakın gelecek söyledikleri çıkmıştı bana ama asıl mesele çıkmadı
Tarif ettiği kisiyse eger vade sarkmış olabilir. Yani aşk için sormuştum ben de dönecek dedigi kişi hala dönmedi ama ufak tefek olacak dedigi bazı olayları yaşadımÇıkmadı derken olay mı tarih mi çok iddialıydı beni de çok şaşırtmıştı bir konudan bahsetti hayatıma girecek kişi tarifi çoğunluk tutuyor ama tarih olarak gerçekleşmedi hala bekliyorum acaba gecikmeli mi gerçekleşiyor :)
Belki de dönecek ama vadesi tutmadı benim gibiTarif ettiği kisiyse eger vade sarkmış olabilir. Yani aşk için sormuştum ben de dönecek dedigi kişi hala dönmedi ama ufak tefek olacak dedigi bazı olayları yaşadım
InşallahBelki de dönecek ama vadesi tutmadı benim gibi