tellwe.com'da bakılan fallar!

sakın tellwedeki falyazara fal atmayın kopya falı o kadar komik ki falı:D bir de fae hesapları var kendini övmüş birkaç kişi olumsuz yorum atmıştı kaldırmış kesin iade isteyenlerdir her dediğin cıktı falan yazmış yaklaşık 2 hafta önce bu falcı yoktu 2 hafta da ne falı dediği gibi olmuş kaldı ki yolladığı falı öyle ucu acık ki çok komik ya :D okudukca gülüyorum :D yollayan varsa karşılaştıralım :D

bu arada camandaa diye birisi gelmiş 2 fal yolladım başka hesaplarımdan benzer seyler söylemiş eğer aynı insan oolduğumu anlamdıysa bravo derim zamanla anlarım :D bu kadar insana ilişki olarak fal baktırıyoruz ya annemin falını atmak için ona bir hesap acıp falcılara tek tek yollaım sorumda cocuklarım iş maddiyat coğu reddetti iş ilişki dışına gelince fallar iade ediliyor enerji alamadım diye burası da bir muamma bana şey düşündürüyor kimse anlamıyor da faldan biizm sorularımızdan mı yürüyorlar diye sorular mesela . a kişisini sorunca seceresini cıkaran falcılar genel diyince bir şey bilemiyorlar. gerçekten bakıyorlarsa bilmeleri gerekmez mi?

gizemli efsuna baktırdım tam bir fiyasko şartlı fal gönderdi bana kabul ettim ..
denemeyin arkadaşlar öngörü yok

YULE ye fal gönderdim o bana iade etti
tutarlı bir fal bakmadığını söyledim bana haddini bil yazmış site yönetimine yazdım ekran görüntüsünü kopyaladım
kredim iade edildi.
fiyaskoydu falı

sakın tellwedeki falyazara fal atmayın kopya falı o kadar komik ki falı:KK70: bir de fae hesapları var kendini övmüş birkaç kişi olumsuz yorum atmıştı kaldırmış kesin iade isteyenlerdir her dediğin cıktı falan yazmış yaklaşık 2 hafta önce bu falcı yoktu 2 hafta da ne falı dediği gibi olmuş kaldı ki yolladığı falı öyle ucu acık ki çok komik ya :KK70: okudukca gülüyorum :KK70: yollayan varsa karşılaştıralım :KK70:
Ben de kopyala yapıştır mi acaba diye düşünmüştüm. Gönderiyorum size falı. Siz de bana yollar misiniz

gizemli efsuna baktırdım tam bir fiyasko şartlı fal gönderdi bana kabul ettim ..
denemeyin arkadaşlar öngörü yok

YULE ye fal gönderdim o bana iade etti
tutarlı bir fal bakmadığını söyledim bana haddini bil yazmış site yönetimine yazdım ekran görüntüsünü kopyaladım
kredim iade edildi.
fiyaskoydu falı
Yulee değişti. Bana da en son fal attığımda çok kaba davranmıştı maalesef.
Mistiktarot’a kahve mi atmıştınız?

Ben beğenmiştim yule yi..
Yulee’ye iki defa fal attım. İlki sesli yorumdu ikinci yazılı yorum. İki falında da verdiği hiçbir tarih tutmadı fakat özenli, özellikle sesli yorumladığı falda olayları benimle yaşayan çok tatlı bir kadın enerjisi almıştım. Karakter ve geçmiş analizleride doğru ve tutarlıydı bu yüzden üçüncü falı attım. Retroların olduğu bir dönemdi bundan mütevellit benim ex yazmıştı, sevgilim olmayan ama zamanımız olduğunda buluştuğumuz bir başka bey dahada vardı. Buradan bana falı iade ettiği yorum o kadar çirkindi ki. Sanki ben aldatan, iki adamı elinde tutan biriyim. Ki alakası yok o dönem o beyle iki hafta çok sebepsiz hiç konuşmadık onuda geçtim isim konulmuş bir şey yok ortada benden dolayı karşı tarafında artık bir atağı kalmadı gerçi :D buradan kimsenin namusuna laf edemezsiniz, yorum yaparken biraz dikkatli olmak lazım

Hasanmed denen herifi bekliyordum , baktıran var mı? Bence o asıl falcı ama adam gitmiş. Falcıyı gözünden tanırım:))) tam falcı gömleği giymiş, böyle mistik şeylerle uğraşıyor havası var, hatta bence Havas ile ilgileniyor.

Ben de kopyala yapıştır mi acaba diye düşünmüştüm. Gönderiyorum size falı. Siz de bana yollar misiniz
Canım emindim sana yine kopya dışında daha çok söylemiş benim yolladığım daha uyduruk Bence sakın inanma direk sorundan yürümüş gibi benim falı okuyunca daha çok anlarsın

Yulee’ye iki defa fal attım. İlki sesli yorumdu ikinci yazılı yorum. İki falında da verdiği hiçbir tarih tutmadı fakat özenli, özellikle sesli yorumladığı falda olayları benimle yaşayan çok tatlı bir kadın enerjisi almıştım. Karakter ve geçmiş analizleride doğru ve tutarlıydı bu yüzden üçüncü falı attım. Retroların olduğu bir dönemdi bundan mütevellit benim ex yazmıştı, sevgilim olmayan ama zamanımız olduğunda buluştuğumuz bir başka bey dahada vardı. Buradan bana falı iade ettiği yorum o kadar çirkindi ki. Sanki ben aldatan, iki adamı elinde tutan biriyim. Ki alakası yok o dönem o beyle iki hafta çok sebepsiz hiç konuşmadık onuda geçtim isim konulmuş bir şey yok ortada benden dolayı karşı tarafında artık bir atağı kalmadı gerçi :KK70: buradan kimsenin namusuna laf edemezsiniz, yorum yaparken biraz dikkatli olmak lazım

Çok şaşırdım daha önce baktırmıştım ve çok kibardı. Nicki de özel, o da modaya uyup kabalaşmış.

Çok şaşırdım daha önce baktırmıştım ve çok kibardı. Nicki de özel, o da modaya uyup kabalaşmış.
Diyorum ya benim için özeldi aslında. Chitra, Geysu, Yulee, Taraca tutturamasalardı kibar ve zarif olduğunu ve sallama yapmadığını düşündüğüm insanlar. Ama öyle okkalı bir mesaj atmışki bana iade ederken sanırsın ben ona muhtacım. Bir kutucuğa sığdırmaya çalışıyoruz sorularımızı, durumumuzu oradan kimse kimsenin ahlakına yorum yapamaz. Ki daha geçen bir üyemizde burada dedi adam evliymiş kandırmış beni diye. Kimin başına ne geleceği belli olmuyor öyle büyük büyük laflar etmemeli hiç kimse

Diyorum ya benim için özeldi aslında. Chitra, Geysu, Yulee, Taraca tutturamasalardı kibar ve zarif olduğunu ve sallama yapmadığını düşündüğüm insanlar. Ama öyle okkalı bir mesaj atmışki bana iade ederken sanırsın ben ona muhtacım. Bir kutucuğa sığdırmaya çalışıyoruz sorularımızı, durumumuzu oradan kimse kimsenin ahlakına yorum yapamaz. Ki daha geçen bir üyemizde burada dedi adam evliymiş kandırmış beni diye. Kimin başına ne geleceği belli olmuyor öyle büyük büyük laflar etmemeli hiç kimse
Yulee'den aldıgın o kaba yanıtı ne zaman aldın? Bu Pazartesi gunu veya bu pazartesi gününden sonra mı?

Back
X