tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar şuan uzakta gözüküyor ama abelz e baktıran var mi yorumlarınız neler?bende biten ilişkimle alakali karşı tarafın analizinde çok başarılıydı vadesine az kaldı
Abelz tatlıdır. Uzakta görünebilir ama bir atıp dene istersen mail gelince girer belki. Bir ay önce atmışım en son iki buçuk ay demiş daha dolmadı ama ilk faldada vadesi tutmamıştı. Anı ve analizi iyi.

Zeus’u denedim sadece ama beğenmedim. Bu ara falsepetinde hiç baktırmadım ya. Telwe’de kredim var diye oradan kovalıyorum ama hep aynı kişiler var
Zeus'a Binnaz'da da hesabınız olabilir mi diye sorunca iade etmişti falı. Sesi çok tanıdık gelmişti, zaten yorumu da bana uymamıştı. Fazla fazla olumluydu.

Bana son dönemde doğa dan da zümra da 2018 bitmeden iletişimler başlayacak ilişki adına demişlerdi.. banu yılmaz da öyle demişti hatta... son bi hafta ama hiç umudum yok
Falcılar (bir çoğu) zaten önümüzdeki bir kaç ay içinde zaman verir bildiklerinden dediklerini sanmıyorum. Zira bana 2 3 hafta sonra en geç 1 ay sonra gelecek adam 1 buçuk yıl sonra geldi de

Peralinayı öneririm. Anlık durumda tespitleri oldukça doğruydu. Nitekim dediği gibi de ilerliyor.Olumsuz bi faldı öyle de oldu.
Gecen yıl 4-5 tane fal yorumu aldım Peralina'dan....evet bazı detayları,aylar sonra nasıl hıssedecegımı bıle bılmıs ama hep olumlu gormus hep olumlu gormus....Yasanan onca olumsuzluktan hıc bahsetmemıs....Hıc yazasım yoktu ama onca zaman sonra senı burada gorunce ve deneyımledıgım bır durum olunca yazayım dedım canım @sentimentall,sen herseyın en guzelıne layıksın.

Falcılar (bir çoğu) zaten önümüzdeki bir kaç ay içinde zaman verir bildiklerinden dediklerini sanmıyorum. Zira bana 2 3 hafta sonra en geç 1 ay sonra gelecek adam 1 buçuk yıl sonra geldi de
Aynen bende de tarihler tutmuyor kişi tasvirleri genelde oluyor dediğiniz gibi bekleyelim çok ilerde olucak herhalde olsa bile yine bence başarılı bir yorum olur

merhaba birşey sorabilir miyim? o dönemlerde baktırırken cok beklentiye girdiniz mi? beklentiye girip zamanı ötelersiniz diyorlar ondan sordum. olacak sey sureklı ileri tarihe atıyor. boyle bir surec yasadınız mı acaba?

Canım benim çok sevindim yazdığına. Uzun zaman oldu falları bırakmıştım maalesef ki yaşanılan her olumsuzlukta olduğu gibi soluğu yeniden fallarda aldım eskiye göre çok açılmasam da bi kaç kişiye tekrar baktırdım bana da öylesine olumsuz konuşmuş ki durumda olumsuz olunca peralinaya inanmayı seçtim, umarım öngörüleri ben de de çıkmaz, tam tersine olumsuz olumluya döner. Kalbinin sıcaklığını her okuduğumda hissettiğim güzel insan senin de her şey gönlünce olsun..

Bilmiyorum neden öyle olsun ki Zaman bende de hiç tutmadı beklentiye giriyorsun tabi ama tutmama ihtimalleri oldukça artık alışıyorsun ve hayalkırıklığı da yaşamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…