tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar oncelikle herkese bomba gibi bir 2019 diliyorum :) Harika baslangiclar, beraberlikler olsun...
Gelelim yilin ilk kritigine: tellweye yeni gelen ablalardan biri beni bir kizla evlendirmeye kalkti iyi mi :KK57: guler misin aglar misin?
Ardindan iade isteyince karsisinda sanki cocuk var; hos cocuk bile buldugu yalandan bahanelere guler. Neymis dostluk anlaminda demis. Evlilik demis bunun daha nesi dostluk! Hatta kizi ailem begenecekmis :oha: yani o koylu kurnazligiyla karsisindakini uyutacak. Istisnalar kaideyi bozmaz, cok yalanci oluyor bu falci milleti. Bu nedenle gonlunuzu ferah ensenizi serin tutun :cool:Bu arada profil bilgilerime bakmasi yeterliydi erkek olmadigimi anlamasi icin.

Ben sizin yorumu okudum hatta falcı dost anlamında diyerek kıvırcaktı ama olmadı yorumuda silmiş :)
Kizlar oncelikle herkese bomba gibi bir 2019 diliyorum :) Harika baslangiclar, beraberlikler olsun...
Gelelim yilin ilk kritigine: tellweye yeni gelen ablalardan biri beni bir kizla evlendirmeye kalkti iyi mi :KK57: guler misin aglar misin?
Ardindan iade isteyince karsisinda sanki cocuk var; hos cocuk bile buldugu yalandan bahanelere guler. Neymis dostluk anlaminda demis. Evlilik demis bunun daha nesi dostluk! Hatta kizi ailem begenecekmis :oha: yani o koylu kurnazligiyla karsisindakini uyutacak. Istisnalar kaideyi bozmaz, cok yalanci oluyor bu falci milleti. Bu nedenle gonlunuzu ferah ensenizi serin tutun :cool:Bu arada profil bilgilerime bakmasi yeterliydi erkek olmadigimi anlamasi icin.

Ardindan iade isteyince karsisinda sanki cocuk var; hos cocuk bile buldugu yalandan bahanelere guler. Neymis dostluk anlaminda demis. Evlilik demis bunun daha nesi dostluk! Hatta kizi ailem begenecekmis :oha: yani o koylu kurnazligiyla karsisindakini uyutacak. Istisnalar kaideyi bozmaz, cok yalanci oluyor bu falci milleti. Bu nedenle a gonlunuzu ferah ensenizi serin tutun :cool:Bu arada profil bilgilerime bakmasi yeterliydi erkek olmadigimi anlamasi icin.

aa ahh? şok oldum o nasıl fal yorumu öyle?

aa ahh? şok oldum o nasıl fal yorumu öyle?
Tabii tabii bir de yorumda belirtip iade isteyince L loyd88 in de gordugu gibi dost anlaminda diyerek kivirmaya calisti; piskinlige bakar misin. Durum kurtarilacak gibi degildi yalniz, cunku sesli yorum yapiyor ve yorumu icersinde benden hoslanan kizlar, goz suzen. takibe alan kizlar ve en sonunda ailemin uygun gordugu bir kizla evlilik Bir de ben yanlis anlamis oldum, bildiginiz gorucu usulu beni bir kizla evlendirdi ve ben yanlis anlamis oldum :KK57: Kissadan hisse fal atmadan once ilk kez baktiriyorsak cok iyi dusunmek lazim cunku bizi 5TL 5TL diyerek kemire kemire yiyorlar.

Tabii tabii bir de yorumda belirtip iade isteyince L loyd88 in de gordugu gibi dost anlaminda diyerek kivirmaya calisti; piskinlige bakar misin. Durum kurtarilacak gibi degildi yalniz, cunku sesli yorum yapiyor ve yorumu icersinde benden hoslanan kizlar, goz suzen. takibe alan kizlar ve en sonunda ailemin uygun gordugu bir kizla evlilik Bir de ben yanlis anlamis oldum, bildiginiz gorucu usulu beni bir kizla evlendirdi ve ben yanlis anlamis oldum :KK57: Kissadan hisse fal atmadan once ilk kez baktiriyorsak cok iyi dusunmek lazim cunku bizi 5TL 5TL diyerek kemire kemire yiyorlar.
Adını söylesene Nilüfer aaa...Ne güzel yazmışsın,senin tecrüben baskasına yol gösterici olsun....diyecegım ama diyemiyorum...niye çünkü:) Hala burada firuze nasıldır dıye soran arkadaslarımızı görünce dedim eyvah:) Arama butonu var sağ üst köşede a kuzular,var ki daha önceden "ben yandım sen yanma" diye baska üyeler paylaşmıs tecrübelerini....O butona vefasızlık edince siz...niye yazdılar ki tecrübelerini....Amerika'yı tekrar para verip,sinir olup Firuzezede olmaya ne gerek vardı? Çooook kısgınım çok...

Neyse Nilufer_4U Nilufer_4U ...sen yıne de yaz böyle isim verılmeden olay anlatılınca fal ile değil alakasız bır konu bıle olsa ben ölüyorum meraktan,bu da ayrı manyaklık işte:) Öperim yanaklarından:)

Ay sen de evleniver onun hatrna ne olacak:KK70::KK70:

iyiydi duygu olarak ama tabi geysu gibi ne yaşadığımı anlatmadı o kadar.
geysuya ben de attım verdiği tarihlerden 2 ay kadar geçti ben beklemeyi bıraktım. zihin okuyor kısmı benim açımdan doğru karşı tarafı bilemiyorum ama bana 1 hafta 10 güne barışacaksınız demişti sonra 3 hafta geçti tekrar attım barışmadık diye o da vadesi sarkabilir gibi şeyler yazmış yani ben açıkçası baktırmayın diyorum, şöyleki anda sizin zihninizi okuyunca geleceğe de kesin çıkar gözüyle bakıp bekleyebilirsiniz ben 1 hafta 10 gün bekledim ciddi ciddi...

Hıc gulecegım yoktu gece gece:KK70::KK70:Deli seni:KK36:

Kuzum ne yapayım, insan profile bakar bari. Sallamış da sallamış. Geçen bende psisikmedyuöa baktırdım, komedi resmen ama yorumlar süper. Dört tane cümle herşey çiçek ve böcek:)

Yıldıznamede Hale Aydın vardı. Geçen yıl o da beni şahane bir hatunla evlendirmişti :))
Peki Ne zaman baba olurum diye sorsaydım keşke :anne:

Biri beni geysunun yada yeşil çingenenin yakın gelecek fallarının çıktığına inandırsın nolur :( Vadeye çok takılmıyorum 2 hafta der ama 2 ay sonra gerçekleşir vs. Sonuç odaklı düşünürsek eğer bu kişiler hakkında bi şeyler duymaya ihtiyacım var, çünkü ikiside benzer şeyler söyleyip, neredeyse aynı kızı tarif edip, yakın vadeler verdiler. Siz ne düşünüyorsunuz? Herkesin patladı mı?

ben yeşilçingeneden dün falımı aldım. açıkçası söyledikleri çok mantıklıydı. hani böyle voovv be olmadım ama karakter analizi ve aramızdaki durumu çok iyi bilmişti. önümüzdeki 3 gün biraz huzursuz ama çok önemli atlatabilirseniz iyibişeye gider bu işdemişti, biz de tartışmalıydık falı attığım sırada. dün gece konuştuk tatlı olur gibi oldu ama bugün ben kararımı verdim ve bitirdim :) yani aslında tuttu gibi bişe oldu :) geysu ek soruma 4 gündür cevap vermyo görmüyomu acaba :(

bu arada kızlar chitra online mı bu sıralar? bi ara 2 hafta fln girmiyodu ona göre atıcam

Stelyum3'ten yorum alan var mı? Basirly'deki Astrolilith'ten bahsetmişsiniz Binnaz abla topiğinde de olabılır o konusma gerçi...Ben Basirly hiç kullanmadım, ama sanırım artık orada da değilmiş bu yorumcu. Kıymetlim ncarenot ncarenot da yaptıgı bır yorumda hiç aklında yokken o yorumcunun ona seneye kendi işini kuracagını söylemiş ya.... Iste delırdıgım an bu yorumu okudugum an oldu, acaba astro şu an kım olabılır ve nerede bulabılırız manyaklıgı gelıstırdım bır anda.... Ah ncarenot ncarenot beni bu havalar değil senın yorumun bastan cıkardı...:KK45: Neyse telwe'de baktım bu kız yanlız tarot ve yıldızname bakıyor dedım acaba o olabılırmı? Ben yorum aldım,yazılıydı yorum ve kısılık analızımı yapmıs, cok ıyıydı, haritamdan evde kaldıgımı bıle bılmıs:KK70::KK70:Bu arada o bahsettıgınız astrolılıth seslı mı,telefonda mı yorum yapıyordu?

Stelyum3'ten yorum alan var mı? Basirly'deki Astrolilith'ten bahsetmişsiniz Binnaz abla topiğinde de olabılır o konusma gerçi...Ben Basirly hiç kullanmadım, ama sanırım artık orada da değilmiş bu yorumcu. Kıymetlim ncarenot ncarenot da yaptıgı bır yorumda hiç aklında yokken o yorumcunun ona seneye kendi işini kuracagını söylemiş ya.... Iste delırdıgım an bu yorumu okudugum an oldu, acaba astro şu an kım olabılır ve nerede bulabılırız manyaklıgı gelıstırdım bır anda.... Ah ncarenot ncarenot beni bu havalar değil senın yorumun bastan cıkardı...:KK45: Neyse telwe'de baktım bu kız yanlız tarot ve yıldızname bakıyor dedım acaba o olabılırmı? Ben yorum aldım,yazılıydı yorum ve kısılık analızımı yapmıs, cok ıyıydı, haritamdan evde kaldıgımı bıle bılmıs:KK70::KK70:Bu arada o bahsettıgınız astrolılıth seslı mı,telefonda mı yorum yapıyordu?
Sanırım falkafede bakıyormuş çünkü bana da baya baya çıkmıştı o kadın sonra araştırdım falkafede aynı isimleydi ama pahalı olunca tekrar danışmadım.

Sanırım falkafede bakıyormuş çünkü bana da baya baya çıkmıştı o kadın sonra araştırdım falkafede aynı isimleydi ama pahalı olunca tekrar danışmadım.
Çok tesekkur ederim Milenart'ım yanıtın için....Allah'ım bır de falkafe mi var:) Kendımı nerelerden atayım falkafe,falmabedi,falderyası,falalem,falsepeti.....Yok mu arttıran....Fal kelimesi ile türetilmiş ne çok site var yahu:)

Neyse astrolilith pahalıysa dırek gectim o halde, bu saatten sonra bır fala ennnn fazla 20 tl verırım kı o bıle buyuk,çok kocaman bir para olarak gelıyor gözüme.....Ey gidi günler ey...Gecen yıl ncarenot ncarenot bir fala 5 tl. verdıgınde bıle kılı kırk yararak verırdı, 40 kere düşünürdü fal göndermek için,bılmeyen cimri mi ne derdi ki "ZIRNIK" alakası yok benim gönlü ve eli zenginimin..... Fal motivasyonu kalmayınca insanın ve "ne gerek var" kafasında olunca 5 tl bile çok gelıyor kişiye....Yalan dıyemem hesabımda 2 tl vardı 10 kredi alıp bir tane fal Astrolilith olabılır mı dıye (sankı karsılastırma ımkanım varmıs gıbı,benımkı de ayrı alıklık ya neyse:)Stelyum3'e gönderdım, 1 tane de Aryadora'ya, ikisi de fena değildi. Stelyum kişilik analizi yaptı, Aryadora ıse gecmıs ve anı guzel anlattı....Ikı falcı da bır suru fal yorumlamıs ama sayfalarında çok fazla yorum yapan yok....Millet benım gıbı sessiz kalmış...gıcık şeyler...o zaman ben de gıcığım.....:KK70:Aristo da oldum nihayetınde ,düz mantık:dondurma:ohhhh....

Ayyy ben topiğin ruhuna aykırı davranıp çıkan falcı yorumu yapmasam mı artık :)) İnsanlar heveslenip sonra hayalkırıklığına uğruyor.. Ben de kendimi kötü hissediyorum..
Belki de ekşını az çok stabil bir hayatım var da ondan mı çoğu falcıdan yorumlar benimle örtüşüyor.. ( Asla tamamı olmadı tabi. Kısım kısım çıkanlar oldu )
Bu da iyi mi kötü mü bilemedim.
Lilith Doğum haritası bakıyor. Evet iş konusunda bilmişti ama aşk konusunda çok zıddını yaşadım söylediklerinin..
Doğum haritasını da çok iyi okumak lazım.. Yeni başlamıştır, henüz öğrencidir benim gibi :))
2 yıldır da kendini daha geliştirmiştir belki diye düşünüyorum.. Ne kadar çok doğum haritası bakarsanız o kadar deneyim kazanırsınız diyor hocalar...
Bunu dikkate alarak dene istersen. Ben de zaten puan toplayıp atmıştım. Para vermemiştim yani. Ama 19 dk falan sesli anlatmıştı o zaman. Ben henüz gezegenlere, tutulmalara, kavuşumlara, gerileme, dolunay terimlere hiç aşina değilken.
Şimdi biraz bilgim oldu bu konularda. Bir de danışman hocam var sağolsun bıkmadan usanmadan anlatıyor ben sordukça..
Buradan da selam olsun kendisine. Topiği okumakta zira :)):KK200:

Geçen tekrar dinlemek için uygulamayı yeniden yükledim. Hala Basirly'de görünüyordu..

Vay arkadas bir de cikan falci bulsak ne guzel. Buldugumuzun da bulmamis ile kacmasi bir oluyor.

ben bakacagim senin falina:)

Astrolilith hala Basirly’de bana baktı iki defa. Falkafede görmedim ben onu oraya mı geçiş yapmış. Bir dinleyeyim de yorum yaparım. Sesli yorum yapıyor birde :)

Back
X