- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.301
Adını söylesene Nilüfer aaa...Ne güzel yazmışsın,senin tecrüben baskasına yol gösterici olsun....diyecegım ama diyemiyorum...niye çünkü:) Hala burada firuze nasıldır dıye soran arkadaslarımızı görünce dedim eyvah:) Arama butonu var sağ üst köşede a kuzular,var ki daha önceden "ben yandım sen yanma" diye baska üyeler paylaşmıs tecrübelerini....O butona vefasızlık edince siz...niye yazdılar ki tecrübelerini....Amerika'yı tekrar para verip,sinir olup Firuzezede olmaya ne gerek vardı? Çooook kısgınım çok...
NeyseNilufer_4U ...sen yıne de yaz böyle isim verılmeden olay anlatılınca fal ile değil alakasız bır konu bıle olsa ben ölüyorum meraktan,bu da ayrı manyaklık işte:) Öperim yanaklarından:)
Capella cigim nasilsin? Umarim biraz daha enerjik hissediyorsundur. Canim Tellwe nick im desifre olmasin diye isim vermedim ama yeni "abla' lardan dedim ya hem de sesli yorum yapiyor :) anladin sen onu. Xxxxxxabla olmadi ozelden yazarim. Bu arada bu abla millete hep bu yil sonuna dogru zaman vermis ki genis genis yine yine kendine donus yapilsin diye bence.
Aynen ben de bu firuzzee den kopya fali almistim hani Leyla lar filan hepimiz atmistik 2017 yaziydi da neyse ki iade alabilmistim. Bana kopegin var senin bilmem ne yazmis ta yazmis... Tamamen hikaye ve bariz copy paste idi fal. Ve bana hazir metin oldugu icin sesli bakmamisti. Soran kisinin mesajni ben de gec gordum. Cope giden paralar ne diyeyim hepimiz deneyimliyoruz

Bu arada 41 Bakla icin olumsuz yorum pek yok gibi ama ben heveslendim ve Banu Yilmaz la yanyana gorunce bir aksam gec bir saatte baktim dakikasi dakikasina ayni giris ve takibe aldim ve evet biri cevrimiciyse digeri de cevrimici gorunuyor. Bunlar da farkli tarzlarda yorum yapmaya calisan ayni kisiler mi ya da yine Uyumsuz la birlikte bir grup mu bilmiyorum. 41 Bakla icin cikti bildi diyenler var. Banu Yilmaz da ufak tefek yakin gelecekle ilgili soyledikleri dogru cikan olmustu ilk baslarda. Uyumsuzz da hitap sekli disinda tarzi cok barizdi. Ve Banu Yilmaz in olmaz dedigine olur demisti ki bence bu da bir taktik her durumda birinden biri dolayisiyla ayni kisinin fali cikmis olacakti...
Capella cim en son SezgiselGucler hakkinda ne dusunuyorsun? Hani bir ara Cetin den yardim aliyor mu acaba diye suphelendik ama sonra sonra sana fali gelecekle ilgili ucundan kosesinden cikmisti sanki? Uzerinden daha da zaman gecti su an icin bildigi seyler oldu mu? Ben de bu konuyu merak ettim

Son düzenleme: