tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben geçen sene Bilgelifal diye birine atmışım. Hala 5 kredi, Fena değilmiş yorumu aslında o sıra olanları öngörebilmiş. Ay seçemedim ya ona mı atsam bende. Fincan kapalı duruyor hala.
yeni falcılarda gelmiş biraz kurcaladım şimdi listeyi:)
yagmuradam 'la huyummaviyi denediniz mi hiç kızlar?
Valla düşük kredili önereceğim bi ruhfalla bilirabla var 5 krediye detayli ve tutarlı yorum yapan aryanın eski aryamira olduğunu bilsem hiç önermezdim şuan falının tutmuş olması bile beni çok şaşırttı sans eseri diye düşündüm

NoyanArtin diye biri var baktıran var mı?
Benimde dikkatimi çekti. Yazın Artinmkiteryan mıydı, yanlış hatırlıyor olabilirim ismini.. öyle birine fal atmıştım. Sonra ortalıktan kayboldu. Yüzü ona benziyor sanki. O olabilme ihtimaline karşı atmak istemedim. Deneyen varsa fikrini bende merak ediyorum.

Uzakta gözüküyor. Girmiyor galiba. Bilirabla nasıl acaba o da 5 kredi.
ona 2 kere attım uzun uzun yazıp gönderdi geçmişi bildi an konusunda iyiydi vade verdi oda temmuz ağustos gibi netleşecek diye zaten kime baktirsam aynı vadeyi veriyor :) onlar çok övüldü ya onu kovalamaya başladım bende ama uzakta diyor hala :(

Asıl falcı "Keydehula " dene şahıs bu tellwe de, Ama adam üç aydır yok. Ben kendisine tam 4-5 sene önce başka nick ile tellwedeyken baktırmıştım , sonra siteden ayrıldı vs vs. O zaman gençti neyse, bu senenin basında rastladım profile fal attım ama girmeyi bırakmış siteye , ciddi kahroldum ama siteye dönerse aklınızda bulunsun fal baktırın. Zaman ayırır bakarsa dedıgı epey seyı yasama olasılığınız var. İki üç cümle yazardı eskiden , belki değişmiştir. Neyse ona baktıran bir kişinin yorumu gözüküyor " aysegül952" Aranızdan biri buysa bana mesaj atıp da, bu şahsa baktırdıgıı falı yorumlarsa çok sevınırım.

Uzakta gözüküyor. Girmiyor galiba. Bilirabla nasıl acaba o da 5 kredi.
ona 2 kere attım uzun uzun yazıp gönderdi geçmişi bildi an konusunda iyiydi vade verdi oda temmuz ağustos gibi netleşecek diye zaten kime baktirsam aynı vadeyi veriyor :) onlar çok övüldü ya onu kovalamaya başladım bende ama uzakta diyor hala :KK43:

Ben burada Bilirimbilirsinin duvarındaki resimler Bilirablanın duvarında da var yazmıştım.Belki denk gelmişsinizdir. Ondan sonra Bilirabla duvarını kapattı. Aynı kişi, aynı gruptan olabileceklerini düşünüyorum. Tabi elimde kanıt yok, sadece his. Ben ondan da huylandım kızlar. O yüzden ona atasım gelmiyor. 😅

Ya evet Onlar keşke açılsa direkt ona atardım. Bende o kadar yorumdan sonra merakta kaldım.

Ben burada Bilirimbilirsinin duvarındaki resimler Bilirablanın duvarında da var yazmıştım.Belki denk gelmişsinizdir. Ondan sonra Bilirabla duvarını kapattı. Aynı kişi, aynı gruptan olabileceklerini düşünüyorum. Tabi elimde kanıt yok, sadece his. Ben ondan da huylandım kızlar. O yüzden ona atasım gelmiyor. 😅

Ya evet Onlar keşke açılsa direkt ona atardım. Bende o kadar yorumdan sonra merakta kaldım.

Bana dedikleri çıkmadı, önermem.

Ben meraktan gönderdim ama işte gelecek için nolur bilmiyorum temmuz ağustos için daha var merak diye diye atmadigim falcı kalmadı zaten gitti paralar yine

Asıl falcı "Keydehula " dene şahıs bu tellwe de, Ama adam üç aydır yok. Ben kendisine tam 4-5 sene önce başka nick ile tellwedeyken baktırmıştım , sonra siteden ayrıldı vs vs. O zaman gençti neyse, bu senenin basında rastladım profile fal attım ama girmeyi bırakmış siteye , ciddi kahroldum ama siteye dönerse aklınızda bulunsun fal baktırın. Zaman ayırır bakarsa dedıgı epey seyı yasama olasılığınız var. İki üç cümle yazardı eskiden , belki değişmiştir. Neyse ona baktıran bir kişinin yorumu gözüküyor " aysegül952" Aranızdan biri buysa bana mesaj atıp da, bu şahsa baktırdıgıı falı yorumlarsa çok sevınırım.
Geri döndüğünü fark edersen bizede haber ver olur mu?

ama onlar :)))

Arada kontrol ediyorum ama gırmıyor, hatta capella ile fal atıp bayağı bekledik, zaman aşımına uğradı fal.
aaa çok üzüldüm herkes o kadar çok övmüş ki insanda ister istemez merak oluşuyor :/
Ama bi acıdan çıkmayan fallarında paylaşılması iyi oluyor tozpembe olumlu hep çıktığı söylenen fal ve falcılardan şüphe duyuyorum çünkü herkesle enerji tutmasi imkansız bir falcinin

Back
X