tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana geçmiş ve şu anla ilgili şeyler söyledi. Ve ben bunların doğru olup olmadığını bilmiyorum. Burada herkes geçmişi iyi biliyor deyince moralim bozuldu
Bozma moralini canım bilmediğin birşey için muallak zaten.o da ihtimallerden gidiyor bazen tutuyor Bazen tutmuyor.icini ferah tut canım herşey olacağına varıyor hayırlısı olsun hakkımızda.

Bana geçmiş ve şu anla ilgili şeyler söyledi. Ve ben bunların doğru olup olmadığını bilmiyorum. Çünkü bahsettiği kişi başka biriydi onunla ilgili sormuştum. Hayal kırıklığı yaşadım. Burada herkes geçmişi iyi biliyor deyince moralim bozuldu

Aynı kişiyle ilgili başka birilerine de baktırmış mıydın? Belki kıyaslarsan az buçuk saçma yerleri çözerdin. Birde eğer kart falıysa attığın yanılma payları yüksek olabiliyor.

Şu an sen, ben farketmeksizin ihtiyacı olan herkes için bildiğimiz bir cümleyi yazıyorum. "Falı en iyisi okuduğun yerde bırakmak." klişe ama en doğrusu bu. Bende bir kaç gün önce vade beklerken öylesine fal attım. Moralimi bozdu diye üstüne iki fal daha attım. Şimdi bambaşka sonuçlarla 3 fal var elimde. Hangisine inanayım. Mayıs vadelerime üçü de yok dedi ortalık karıştı. Doğruyu zaman gösterecek.

Yeşilçingene. Vadesi mayısta henüz gelmedi, o hariç. Aralıkta baktırdığım falı harfiyen tuttu.
Aklıma biri daha geldi foruma geri döndüm :)) . Birde Medyumçetin var. Kahve atmışım. Bana geçen yıl aşkta anla birlikte komple tutturmuş. Vadesi de 2 ay gecikmeli çıkmış. Ama forumda genelde çıkmamış kızlara. Memnun olmayan çok fazla.

Ne atıyorsun? Ben enerjimiz uymadı demesin güzel uysun diye ona ilk attığımda kahve atmıştım.:confused: sonrasında da hep kahve attım.
Canım kahve attım ama enerji tutmadı dedi ne zaman atsam iade etti :KK64: medyumcetin sanırım kahvede iyi ama kartta gelen kartların yorumunu yazıyor gibi. gerçi hep bahsediyorum benim sabah akşam kart baktirdigim dönemdi sabah iyi geliyorsa kart akşam ters geliyordu ama an için tutmadı diyemiyorum gelecek vadesi de beni o yüzden çok korkutuyor..

Canım kahve attım ama enerji tutmadı dedi ne zaman atsam iade etti :KK64: medyumcetin sanırım kahvede iyi ama kartta gelen kartların yorumunu yazıyor gibi. gerçi hep bahsediyorum benim sabah akşam kart baktirdigim dönemdi sabah iyi geliyorsa kart akşam ters geliyordu ama an için tutmadı diyemiyorum gelecek vadesi de beni o yüzden çok korkutuyor..
Yaa demek kahvede de tutmadığı oluyormuş. Şekiller belli oluyor ya illaki bir şeyler görür sanıyordum. Sağlık olsun.
Şu ara bende ters yorumlar alınca ard arda fala sardım. Kahve bile kapatsam telweler net çıkmıyor. Ara vermem lazım. Sonrasında ona atmayı düşünüyorum. Gerçi 35 kredi eder mi? 30 krediye Yeşilçingene varken muallaktayım. Ama ona da vade tutmazsa bir süre atmayı planlamıyorum.

Yaa demek kahvede de tutmadığı oluyormuş. Şekiller belli oluyor ya illaki bir şeyler görür sanıyordum. Sağlık olsun.
Şu ara bende ters yorumlar alınca ard arda fala sardım. Kahve bile kapatsam telweler net çıkmıyor. Ara vermem lazım. Sonrasında ona atmayı düşünüyorum. Gerçi 35 kredi eder mi? 30 krediye Yeşilçingene varken muallaktayım. Ama ona da vade tutmazsa bir süre atmayı planlamıyorum.
Canım benim dediğin gibi enerji olayı zaten bana yada başkasına tutmamış ama sana tutar fakat yinede ben çingene dururken ona atmazdim:eek:

elifsucan a baktiran var mi ? Ben bugun baktirdim kahve fali 10 dakikalik bi ses kaydi atmis gecmiste olan seyleri baya bildi anı da bildi ama gelecekle ilgili söylediği seylere bir sey diyemem cunku vade verdi baska baktiran oldu mu gelecek cikiyo mu onda?

tek geçerim bu kadını. hatta onu övmek için üye oldum siteye hahaha. mart ayının başında katina atmıştım kendisine geçmiş hakkında az bahsetmişti ama bilmişti. gelecekle ilgili konuşmuştu hep ben okurken "ya sallama bunlar ne böyle" falan diye geçirmiştim. aşk için vade vermemişti sadece 1-2 ay içinde gelişi yok demişti o çıktı. ama dediği olayları harfi harfine yaşadım. üstelik olması imkansız şeylerdi nerdeyse.. su falı attım en son ve zirvede bıraktım. kime fal atarsam atayım hiçbirine inanamıyorum artık dönüp dolaşıp o son baktığı su falında buluyorum kendimi. vade verdiyse çıkar emin olun. aşk dışında bir şey için vade vermişti o çıktı mesela. o da imkansızdı üstelik sormamıştım bile. sanki aklımı okuyup yorumladı falı. aklımda asla soru işareti bırakmayan biri. bence bir deneyin. :-)

tek geçerim bu kadını. hatta onu övmek için üye oldum siteye hahaha. mart ayının başında katina atmıştım kendisine geçmiş hakkında az bahsetmişti ama bilmişti. gelecekle ilgili konuşmuştu hep ben okurken "ya sallama bunlar ne böyle" falan diye geçirmiştim. aşk için vade vermemişti sadece 1-2 ay içinde gelişi yok demişti o çıktı. ama dediği olayları harfi harfine yaşadım. üstelik olması imkansız şeylerdi nerdeyse.. su falı attım en son ve zirvede bıraktım. kime fal atarsam atayım hiçbirine inanamıyorum artık dönüp dolaşıp o son baktığı su falında buluyorum kendimi. vade verdiyse çıkar emin olun. aşk dışında bir şey için vade vermişti o çıktı mesela. o da imkansızdı üstelik sormamıştım bile. sanki aklımı okuyup yorumladı falı. aklımda asla soru işareti bırakmayan biri. bence bir deneyin. :-)
Vay be! Nostradamus yani :D

Bu fal işi bağımlılık yapmadan bir an önce kurtulmak lazım. Bu durum hiç iyi değil ve bağımlı olduğumuzun farkında değiliz
faturalarımı görsen ağzın açık kalırsın 6 ay boyunca her ay 500 tl ödemişim 50 tl si sadece kendi faturam kalanı fal :KK14: son bir iki aydır daha iyiyim durulmuşum 160 tl ödüyorum :halay:parayı sokakta bulur gibiyiz bu konuda hepimiz..

:KK45: ha ha haa :)))

Biz %100 tutturan falcı aramıyoruz..ha ha ha
İlgi alanımız, %0 tutturan falcılar. ha ha ha
Sizinki uymaz bize. ha ha ha

Tellwe'de onerebilecegim Ecem23 var ilgilenen varsa 35 tl'ye indirmis fallarini daha once 50 TL'ydi.

Ya bu falcılar eski baktıkları falları görebiliyolar mı?
Görüyor olabilirler canım çünkü birden fazla fal attığım bazı falcılar yorumlarında önceki falımda da söylediğim gibi tarzında yorumlar kullanıyor dediğini bende düşünüyorum o yüzden eski fallardan yola çıkıp yorumluyor olabilirler mi diye

Görüyor olabilirler canım çünkü birden fazla fal attığım bazı falcılar yorumlarında önceki falımda da söylediğim gibi tarzında yorumlar kullanıyor dediğini bende düşünüyorum o yüzden eski fallardan yola çıkıp yorumluyor olabilirler mi diye
Görememeleri gerekir ya, bi de imsezgi ye baktırdın mı hiç

Back
X