tellwe.com'da bakılan fallar!

Ecem23 onermistim ama yeni fali geldi bana cok ozensiz buldum, fiyati dusurunce ozenini de dusurmus galiba ek soruda sourlmuyor onerimi geri aliyorum :)
daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ben bana ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak bir seviye üste tasıyacakasınız yazın demişti nisan mart gibi falan attığımda sene yaz başında cidden farklı bir boyut kazandı level atladık ve ayrıldık :D

Vay be! Nostradamus yani :KK70:
ya benim bir kısmı cıktı farzediyorum elifsucan içi ama benim için önemli olan sonu falda 1 2 ay belirsiz sürec ama asıl hamle yaza doğru demiş şimdi bu yaza doğru derken benim mantığma göre hazirana kadar olması lazım ama 2 ay sürec yok onu çözemedim ne demek istemiş hani vade cıkıyor kesin yazmıssın sana da böyle bir vade mi vardı :D

Kehanettin, Agnora veya Elita'nın vadelerini yaşayan var mı? Farklı birine kahve atmak istiyorum, bu üçünün duvarı gözüme çarpıyor.

daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ben bana ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak bir seviye üste tasıyacakasınız yazın demişti nisan mart gibi falan attığımda sene yaz başında cidden farklı bir boyut kazandı level atladık ve ayrıldık :KK70:
Çıkmamasına sevindim bana kısa bir fal bakmış çok olumsuzdu, kartların ters gelmiş demiş. Halbuki daha once de ters gelmişti bunyuzden suyla destekledim demişti, çok ozensiz buldum bakımını bu sefer.

elifsucan i cok ovuyorlar, aryadoradan ve Ruhfall 'dan memnunum canım ben elifsucan 10 kredi sanırım aryadora da 10 du Ruhfall 5 kredi ama detaylı bakıyor
Aryadora' yı Aryamira'yken denemiştim. Diğer ikisine bir bakayım. Ya ne güzel sık baktırmıyordum, vadelerim yaklaştıkça ben kafayı yiyorum galiba stres oldum.

Eski aryamira şimdi aryadora olmuş. Dediği çıkmaz
aaa ben bilmiyordum aynı kişi olduğunu aryamiraya baktirmistim çıkmamıştı gerçekten sallamasyondu ama aryadora ya baktirdim dediği gibi ilerliyor vade olarakta diğer kişilerle aynı vadeyi verdi bana ama genel konuşuyor yani netlik yok çok fazla dolaylı anlatım var

Back
X