- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.101
Alamıyorz galibaKizlar tellwe de puan vermeden fali sildim yanlislikla geri alabiliyor muyuz fali tekrar puanlama yapmak icin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alamıyorz galibaKizlar tellwe de puan vermeden fali sildim yanlislikla geri alabiliyor muyuz fali tekrar puanlama yapmak icin?
baktirmadim canım ama pek içime sinmedi o nedense yorumlarında kopyala yapıştır yapıyor gibi bisey okumuştum çünkü duvarındaGörememeleri gerekir ya, bi de imsezgi ye baktırdın mı hiç
daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ben bana ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak bir seviye üste tasıyacakasınız yazın demişti nisan mart gibi falan attığımda sene yaz başında cidden farklı bir boyut kazandı level atladık ve ayrıldıkEcem23 onermistim ama yeni fali geldi bana cok ozensiz buldum, fiyati dusurunce ozenini de dusurmus galiba ek soruda sourlmuyor onerimi geri aliyorum :)
ya benim bir kısmı cıktı farzediyorum elifsucan içi ama benim için önemli olan sonu falda 1 2 ay belirsiz sürec ama asıl hamle yaza doğru demiş şimdi bu yaza doğru derken benim mantığma göre hazirana kadar olması lazım ama 2 ay sürec yok onu çözemedim ne demek istemiş hani vade cıkıyor kesin yazmıssın sana da böyle bir vade mi vardıVay be! Nostradamus yani![]()
Yönetime yaz canımKizlar tellwe de puan vermeden fali sildim yanlislikla geri alabiliyor muyuz fali tekrar puanlama yapmak icin?
Biz alamıyoruz sanıyorum ama destek yardımcı olabilir belki.Kizlar tellwe de puan vermeden fali sildim yanlislikla geri alabiliyor muyuz fali tekrar puanlama yapmak icin?
agnoranin fotoğrafı beni çok korkutuyor yaKehanettin, Agnora veya Elita'nın vadelerini yaşayan var mı? Farklı birine kahve atmak istiyorum, bu üçünün duvarı gözüme çarpıyor.
elifsucan i cok ovuyorlar, aryadoradan ve Ruhfall 'dan memnunum canım ben elifsucan 10 kredi sanırım aryadora da 10 du Ruhfall 5 kredi ama detaylı bakıyorTellwede 10 kredim var. Kimi önerirsiniz? Bitirmek için kredimi sırf atıcam da:))
Çıkmamasına sevindim bana kısa bir fal bakmış çok olumsuzdu, kartların ters gelmiş demiş. Halbuki daha once de ters gelmişti bunyuzden suyla destekledim demişti, çok ozensiz buldum bakımını bu sefer.daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ben bana ilişkiniz farklı bir boyut kazanacak bir seviye üste tasıyacakasınız yazın demişti nisan mart gibi falan attığımda sene yaz başında cidden farklı bir boyut kazandı level atladık ve ayrıldık![]()
Kehanettin'in verdiği vade bana tutmamıştı. Aralık'ta attım 3 ay demişti. Mayıs'tayız..Kehanettin, Agnora veya Elita'nın vadelerini yaşayan var mı? Farklı birine kahve atmak istiyorum, bu üçünün duvarı gözüme çarpıyor.
Aryadora' yı Aryamira'yken denemiştim. Diğer ikisine bir bakayım. Ya ne güzel sık baktırmıyordum, vadelerim yaklaştıkça ben kafayı yiyorum galiba stres oldum.elifsucan i cok ovuyorlar, aryadoradan ve Ruhfall 'dan memnunum canım ben elifsucan 10 kredi sanırım aryadora da 10 du Ruhfall 5 kredi ama detaylı bakıyor
Ben de 10 kredilik fal atacağım da Aryadora nasıl atayım mı?Aryadora' yı Aryamira'yken denemiştim. Diğer ikisine bir bakayım. Ya ne güzel sık baktırmıyordum, vadelerim yaklaştıkça ben kafayı yiyorum galiba stres oldum.
Ben de 10 kredilik fal atacağım da Aryadora nasıl atayım mı?
aaa ben bilmiyordum aynı kişi olduğunu aryamiraya baktirmistim çıkmamıştı gerçekten sallamasyondu ama aryadora ya baktirdim dediği gibi ilerliyor vade olarakta diğer kişilerle aynı vadeyi verdi bana ama genel konuşuyor yani netlik yok çok fazla dolaylı anlatım varEski aryamira şimdi aryadora olmuş. Dediği çıkmaz
Ben de 10 kredilik fal atacağım da Aryadora nasıl atayım mı?
10 kredim var ama atacak kimseyi bulamadımBen 1.5 yıl önce fal mabedindeyken atmıştım. Dediği şeyler çıkmamıştı. Belki kendini geliştirmiştir şu an.