tellwe.com'da bakılan fallar!

Elfin hanimin diksiyonu cok duzgundur evet. Bunun konumuzla ne alakasi var? Zumra yi da anlayamadim? Zisan? Yani bahsettiklerinizin benim yazdiklarimla ne alakasi var?

E tamam. paralariniz icin mi uzuluyorsunuz? pozitiflik mi yapmiyorsunuz? Bunun benimle nalakasi var? Siz istemiyorsunuz diye negatif mi olmak zorundayim? O zaman okumayin benim yazdiklarimi, basitce parmaginizla veya fareyle asagi kaydirin sayfayi gecin. anlamiyorum ki yorumunuzu ve ne sonuca baglamaya calistiginizi.

Falim “sirf bekledi” diye “is ahlaki yok” yazmadim. Buradaki bazi arkadaslar okuduklarini anlamamak veyahut yanlis anlamak icin sanirim ozel bir gayret icindeler. Fal baya baya (yaklasik bir bucuk iki ay olmali yanlis olmasin) uzun bir sure bekledi, benden sonra sirada olan fallari aldi bitirdi falan (yani tabi bunu sirada bekleyen sayisindan anladim, kesin tespit degil). Hal boyle olunca bakilmayacak fali iade etmesini beklemez misiniz siz? Iyi al, param sende dursun mu diyorsunuz? Siz bu mantikla daha cok acirsiniz giden paralariniza benden soylemesi. Ayrica sizin is ahlaki anlayisiniz da cok degisikmis gercekten. :) son olarak size de sevgiler.
Kendinle ilgili olan kısmı oku geç :)

O kadar fal baktırdım ki üsluptan direkt hangi falcı anlıyorum. G Gunlerinkopugu için benim falcı düşüncem yok. Böyle bir etikette vurulması pek tabii saçma olur. Ama önerilerini okurken "yazım dilinden" etkilenmedim. Falcılar'ın (özellikle Binnaz falcıların) ağzı çok güzel laf yapıyor. Elfinin falından sonra o kadar büyülenmiştim ki... Sadece Saraylihanim için sırf falı bekledi diye iş ahlakı sıfır demek komik geldi. Hangi işten bahsediyoruz acaba? Ben buraya üye olduğum da Zümra sevdiğim biriydi. Ama bana kullandığı kelimeleri bir başkasına da kullanmış. Sonra ben zümrayı yerdikten sonra biri geldi Zümra'ya güzelleme yaptı ondan sonra o hesap hiçbir zaman efektif olmadı. Yine geçenlerde Zişan Işık geldi. Hani üslup diyoruz ya işte o zaman devreye girdi. Ben hala giden paralarım için üzülüyorum. Bu çıktı bu çıkmadı diye pozitiflik yapamıyorum.
"Sadece Saraylihanim için sırf falı bekledi diye iş ahlakı sıfır demek komik geldi. Hangi işten bahsediyoruz acaba?" demişsin ya Persilvanya... aslında bu sözün çoktandır kendımı de elestırdıgım ve kendımde de fark ettgım bır nevı nasıl desem.. ıkırcıklı durumu bana yenıden hatırlattı. Fal olayını hem işten saymıyoruz hem de falcı pesınde kosuyoruz....Inan bu lafım sana degıl,ara ara topıkte olan bazı konusmalar aklıma hep bu ıkırcıklı durumu getırır....Daha da net bır ornek vermem gerekırse bu halımız kaba tabırle dısarıdakı kadınlara (ne dıyım bılemedım resmen sımdı burada) gıtmekten vazgecmeyıp onları asagılamaktan da yuksunmeyen erkeklere benzıyormus gıbı gelır....Hem tu kaka hem sensız olmaz.... Burada yaptıgmz da benzer bence. Fal olayına deger vermeyen hıc baktırmasın yok önem verıyorsa bu ısı yapıp bunu kazanc kapısı yapan ınsan ıcın elbette bellı ıs ahlakı kuralları olmalı.....Bu lafı burada kescegım cunku daha cok uzar da uzar....

Saraylıhanım'ın bekletmesının iş ahlakı konusunu anlayamadıgnı solemıssın. Aynı seyı yıllar evvel buradan 1 arkadasım yasamıstı. Parasını odemeden once facebooktan konustu vs,odemeyı yaptı kı bır ara faceten bakıyordu... Kadına 2. sıradasın mı ne demıs yanı bayagı erken yorum alması gerek, o ara da Saraylının faceten baktıgı buradan yayılmıstı....Bekle kı fal gelsn....Ama duyuyoruz kı onune gelen yorumum geldı soyleydı-boyledı yazıyor.....2. sıradakı gunlerdır beklıyor hanı yorum? Kadıncagız bu durumun nedenını sorunca uste bır de azar ısıttı.....Ben olsam burada veryansın ederdım o yapmadı bana da ızın vermedı "aman uzamasın, yeterınce gerıldm zaten" dedı....Hadı ıs ahlakını gectm ınsan olarak da bu sekılde bır davranıs ne kadar dogru............

"Sadece Saraylihanim için sırf falı bekledi diye iş ahlakı sıfır demek komik geldi. Hangi işten bahsediyoruz acaba?" demişsin ya Persilvanya... aslında bu sözün çoktandır kendımı de elestırdıgım ve kendımde de fark ettgım bır nevı nasıl desem.. ıkırcıklı durumu bana yenıden hatırlattı. Fal olayını hem işten saymıyoruz hem de falcı pesınde kosuyoruz....Inan bu lafım sana degıl,ara ara topıkte olan bazı konusmalar aklıma hep bu ıkırcıklı durumu getırır....Daha da net bır ornek vermem gerekırse bu halımız kaba tabırle dısarıdakı kadınlara (ne dıyım bılemedım resmen sımdı burada) gıtmekten vazgecmeyıp onları asagılamaktan da yuksunmeyen erkeklere benzıyormus gıbı gelır....Hem tu kaka hem sensız olmaz.... Burada yaptıgmz da benzer bence. Fal olayına deger vermeyen hıc baktırmasın yok önem verıyorsa bu ısı yapıp bunu kazanc kapısı yapan ınsan ıcın elbette bellı ıs ahlakı kuralları olmalı.....Bu lafı burada kescegım cunku daha cok uzar da uzar....

Saraylıhanım'ın bekletmesının iş ahlakı konusunu anlayamadıgnı solemıssın. Aynı seyı yıllar evvel buradan 1 arkadasım yasamıstı. Parasını odemeden once facebooktan konustu vs,odemeyı yaptı kı bır ara faceten bakıyordu... Kadına 2. sıradasın mı ne demıs yanı bayagı erken yorum alması gerek, o ara da Saraylının faceten baktıgı buradan yayılmıstı....Bekle kı fal gelsn....Ama duyuyoruz kı onune gelen yorumum geldı soyleydı-boyledı yazıyor.....2. sıradakı gunlerdır beklıyor hanı yorum? Kadıncagız bu durumun nedenını sorunca uste bır de azar ısıttı.....Ben olsam burada veryansın ederdım o yapmadı bana da ızın vermedı "aman uzamasın, yeterınce gerıldm zaten" dedı....Hadı ıs ahlakını gectm ınsan olarak da bu sekılde bır davranıs ne kadar dogru............
Kusura bakmayın ben Saraylihanimi tellwede ki "hanimcilardan" sandım. Bu yüzden biz de bekliyoruz. O kısmı anlayamamıştım.

Ama o çıkarımda bulunduğunuz kişi ben oluyorum. Bakın sizin şahsınıza söylemiyorum. Siz değil x kişisi de olsa aynı şeyi yazacaktım ve bu yazdığım genel çünkü burada çok oluyor sanki bu.

Yazdıklarınızda mesela yesilcingenenin falları çıkıyor deyip bitirseniz hiçbir şey yazmayacaktım. Ama fazla övülünce diğer falcıyı anlatırken onu övünce şüpheye düşebiliyorum. Bu çok doğal. O zaman sizin dediklerinize göre. Bütün forum toplansın o kişiye atsın çünkü hepsi çöp ki bence de çöp o ayrı. Neyse yanlış anlaşılma oldu. Demek istediğimi anladınız umarım.

Ben de mesela forumda sadece x in dedigi cikti diyip baska hic bisey detay vs demeyenleri cok inandirici bulmuyorum. Bakis acilarimiz farkliymis ondan olmus yanlis anlasilma :( uzgunum ama acikliga kavustuguna sevindim. Ayrica yuzde yuz cikan yok dedigim icin hangi seyleri bildiklerini detaylica yazmak istedim. Yani sonucta karsilarina oturuyoruz vs bin tane sey soluyolar ben sadece esas konuyu aklimda tutabiliyorum onu bilmisse cikmis diyorum yani kendimce.

Kusura bakmayın ben Saraylihanimi tellwede ki "hanimcilardan" sandım. Bu yüzden biz de bekliyoruz. O kısmı anlayamamıştım.
Bu arada sıvrı dıl konusunda benden el almıs gıbısın:sampiyon::KK70:,azıcık hosuma gıdyor,azıcık da kantarın topu kacıyor ama olsun :-)

Ben de mesela forumda sadece x in dedigi cikti diyip baska hic bisey detay vs demeyenleri cok inandirici bulmuyorum. Bakis acilarimiz farkliymis ondan olmus yanlis anlasilma :KK43: uzgunum ama acikliga kavustuguna sevindim. Ayrica yuzde yuz cikan yok dedigim icin hangi seyleri bildiklerini detaylica yazmak istedim. Yani sonucta karsilarina oturuyoruz vs bin tane sey soluyolar ben sadece esas konuyu aklimda tutabiliyorum onu bilmisse cikmis diyorum yani kendimce.
İşte ben de birisi çok övülünce biraz şüpheye düşüyorum. Açıklığa kavuştu yani size bir şey dediğim yok yanlış anlamayın. Birbirimizi kırmaya gerek yok fal için. Ben istemeden kırdıysam kusura bakmayın. Çünkü bu forumu takip ederken ilk başlarda biraz çaylaktım yeni yeni fal atıyordum, buradaki yorumları okuyup çok fal attım paralarım çarçur oldu. Galiba bu konuda biraz hassasım maalesef. İyi geceler. Ben de binnaz'daki defne öz'e atmayı düşünüyorum bir bilginiz var mı?

Bu arada sıvrı dıl konusunda benden el almıs gıbısın:sampiyon::KK70:,azıcık hosuma gıdyor,azıcık da kantarın topu kacıyor ama olsun :-)
Ben de senin yorumlarını çok dikkatli okurum belki sizin gibilerden sonra cesaretlendik :-) bazen aralarda böyle topun ucu kaçıyor deyip tatlıya bağlayalım:$

İşte bende birisi çok övülünce biraz şüpheye düşüyorum. Açıklığa kavuştu yani size bir şey dediğim yok yanlış anlamayın. Birbirimizi kırmaya gerek yok fal için. Ben kırdıysam kusura bakmayın. Çünkü bu forumu takip ederken ilk başlarda biraz çaylaktım yeni yeni fal atıyordum, buradaki yorumları okuyup çok fal attım paralarım çarçur oldu. Galiba bu konuda biraz hassasım maalesef. İyi geceler. Ben de binnaz'daki defne öz'e atmayı düşünüyorum bir bilginiz var mı?

Hic baktirmadim ona. Binnazda cok kotuler bile kredilerini 1500 yaptigi icin (o destinalar marzukalar yagmurlar falan yani allahim evlerden irak yarabbim) dusuk kredililere pek yanasmiyorum orda acikcasi.

Hic baktirmadim ona. Binnazda cok kotuler bile kredilerini 1500 yaptigi icin (o destinalar marzukalar yagmurlar falan yani allahim evlerden irak yarabbim) dusuk kredililere pek yanasmiyorum orda acikcasi.
Bir de sanki oradakiler çok olumlu pembe tablo çiziyorlar. 1 haftadır son falı atıp bitireceğim bu işleri ama atacak kimseyi bulamadım :(

Ha bide saraylıda çıkmamıştı bana ama anı bilmişti baya yıllaar önce:))

Bana anlik herseyi bilmisti. Ilaveten hem o anki iliskinin akibetini yani bitecegini ve de iste yenisiyle hangi ay taniscagimi bilmisti.

Simdi aklima geldi bak onu da yazayim. biryolunvarda burda ove ove bitiremedikleri, yaklasik 27 kisilik sira bekledigim bir ilkay gur vardi. Ah ilkaycigim benim gor bunu. o ne yalan bi faldi oyle boyle degil :D kavga aninda atmistim zaten 27 kisiyi bekleyene kadar cocukla olayim tamamen bitti. Fal bi geldi ozetle olacak bu cocukla diyor:D ama ortada cocuk kalmamisti :D oyle oturup guzel guzel dinledim :D

Back
X