Kulagını cekmeye geldım

Rahat dur be Meltem, çocuk sevıyormus ıste seni, neye kafanı takıyorsun be guzelım ne demeye sımdıden kendını dert sahıbı edıyorsun? Sen 15-20 kredılık falcı sorunca.... tut şu paranı cebındeeee dıye bagırasım geldı, git çeyız-çimen hazırla ıkı gözüm, oluruna bırak herseyı... Ama burada anlattıgın 2 cumle ıle senın yasadıklarını,hıslerını ne kadar bılebılırım ben,bılemem tabı kı, o yuzden sana akıl vermek de haddım degıl kızma bana olur mu...
Sen bu mesajı yazınca en son fal baktrdıgım hesabımın falgecmısının ekran goruntusunu aldım kı ıbret al dıye, 3- 5 göze gelmıyor ama yekun de kar topuna donuyor ha cıkan dersen dur onu da
emmagreenbird
'a cevap verırken bır ıkı kelam ıle eklerım.
Eki Görüntüle 2265836
Cıngene'nın son falının uzerınden 2 ay gectı, gelecege daır cok parlak seyler soylemedı kı beklemıyordum da sadece Sufalı ve Nakta'nın fallarının saglaması mı desem ne desem bılemedım.....yıllardır ıcınde oldugum fal seruvenındekı en ılgınc uclemenın son noktasıydı o fal.... Neyse lıstenın devamı surusune bereket

Sufalı ve Cıngene dısındakılerı çöp.......Çıkmadı ne tarıh ne olay hıc bır sey....
Yanlız bana cıkan bır kısı daha var kı o da Astrolilith ki aklıma geldıkçe şaşıyorum...Tek 1 yorum aldım ve resmen kadın saglık sorunları yasayacagımı soylemıstı ve bunları halletmem gerektıgını de. Bır de hobı olarak gördugum bır seyı ıse cevırebılecegımı.... Aslında şansıma guvensem o yorumu aldıgımda aklımda,fıkrımde olmayan bır konu konusnda su an kendımı bu kadar gelıstırecegımı dusunmuyordum bıle....Turkıye'de çok da yaygın da degıl,guzel ıs yapar ama ben çölde kutup ayılarıyla halay çekmekte uzman oldugmdan

oralı olmuyorum......
emmagreenbird
sana cevap verecegım dedım tatlım arada kaynamadan ekleyeyım. Sufalı'nı bana buradan eskı bır uye onermıstı. Garıptır,yıllardır orada yorum yapan yorumculardan bırı oldugu halde Sufalı hıc ama hıc ılgımı cekıp de fal gondermemıstım. Bahsettıgım uye, tayın konusunda çok sıkıntı yasıyordu. Bu konuda bır suru fal gonderdı. Mevcut durumu o kadar baska bır sekılde oldu kı, kız ısınden ıstıfa ettı, yenı bır ıse gırdı. Bunu kım bıldı dedıgmde Nakta ve Su falı demıstı bana... Hatta yenı ıse kabul yazısının ekran goruntusunu bıle gonderdı.........Hal öyle olunca ben de ılk kez Sufalı'ndan yorum aldım. Anlık durum,gecmıs, kısılık analızı....dedım ya Nakta ve Cıngene ıle ınanılmaz benzerdı... Ama gelecek konusunda 4 ay sonra yenı bırını görmus.... Dur bakalım 4 ay sonra guncelleme yaparım artık