- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.281
Emin misin bakiyeyi 0 olarak bıraktığına. Belki harcadım zannedip bırakmışsındır. Durduk yere, bonustan geldiyse ne güzel1 Aydan sonra ilk defa tellweye girdim 15 kredi gelmiş. Neden ki acaba?
Yok canım fallarda çıkmadı diye 0 bırakmıştım net tabloyu hatırlıyorumEmin misin bakiyeyi 0 olarak bıraktığına. Belki harcadım zannedip bırakmışsındır. Durduk yere, bonustan geldiyse ne güzel
Yok canım fallarda çıkmadı diye 0 bırakmıştım net tabloyu hatırlıyorumbonus bile olsa kime atacağım ki
SuFali ve Bubastis999 u beğenmiştim ben ama SuFali nın habercileri var açıklamasında da belirtmiş zaten ondan dolayı da biraz netlik veriyor fallarinda bence ama an ve geçmiş konusunda ikisi de iyiydi canımKızlar anda ve yakın gelecekte çok iyi olduğunu düşündüğünüz birileri var mı? Özellikle an için detay verip anlatan birileri?
keşke paraya dönüştürebilsek kredileri tekrarYok canım fallarda çıkmadı diye 0 bırakmıştım net tabloyu hatırlıyorumbonus bile olsa kime atacağım ki
Sufalı dünden beri gözüme çarpıyor. 2 falı var sırada. Çevrimiçi olsa atacaktım ama yok. Bubastis'e ne atmıştın?SuFali ve Bubastis999 u beğenmiştim ben ama SuFali nın habercileri var açıklamasında da belirtmiş zaten ondan dolayı da biraz netlik veriyor fallarinda bence ama an ve geçmiş konusunda ikisi de iyiydi canım
Habercileri var derken canım?bende sayfasına baktım çok övülmüş ikiside.SuFali ve Bubastis999 u beğenmiştim ben ama SuFali nın habercileri var açıklamasında da belirtmiş zaten ondan dolayı da biraz netlik veriyor fallarinda bence ama an ve geçmiş konusunda ikisi de iyiydi canım
Kahve attım ve an için yaşanan şeyleri birebir bildi küçük yanılmalar olsa da sesli yorumluyor kuzucum 6 7 dk lık bi ses kaydıydı bubastis999 öneririm yaniSufalı dünden beri gözüme çarpıyor. 2 falı var sırada. Çevrimiçi olsa atacaktım ama yok. Bubastis'e ne atmıştın?
Rahmanilerle yani üç harflilerle bakıyor canım sufaliHabercileri var derken canım?bende sayfasına baktım çok övülmüş ikiside.
Dedikleri çıktı mı gelecek hakkında öngörüsü oldu mu canımRahmanilerle yani üç harflilerle bakıyor canım sufali
Canım demiştim çok kaale alınmaz. O gün gelişi güzel bakmış. Ve senin de güzel yüreğini sıkmışBirde ilginç birşey yaşadım kızlar geçen demistim başka hesaptan mı atsam medyumcetine diye bi kaç gün önce kahve falı attım başka hesaptan ve bana falı iade etti enerjimizin uyuşmadığını söyleyip, enerjimiz uyuşmuyorsa neden önceki falımda o kadar net ve kesin tarihler vererek konuştu anlayamadım açıkçası
İnanç sistemine kayacağı için çok üstünde durmak istemiyorum ama ruhanilerle baktığını iddia edenler samimi gelmiyor. Hiç görünmeyen bir enerjiden bahsediyorlar. Ki geleceği kimse bilmezken... Geçen yıllarda iyi bir medyumdan bakım aldım. Arkadaşım onun 3 harflileri var öve öve bitiremiyordu. Ben gittim evine, önce bir guru edası ile üflemeye püflemeye başladı. Bana benle ilgili şeyler anlatıyor alakası yok sadece dinliyorum. Sonra bir dakika onlara da sorayım dedi iyice zırvaladı hemen çıkıp gittim. Ki halen bu medyum ne paralar kaldırıyor hala..Dedikleri çıktı mı gelecek hakkında öngörüsü oldu mu canım
Henüz bisey yok ama an konusunda iyi bence.. Yani secim yapacaksan bubastis999 öneririm çünkü erkek arkadaşımın maddi durumundan hiç bahsetmeden maddi sıkıntısı ve düşünceleri var ciddi ilişki korkutuyor ama bir yandan da sıkılmış ciddiye bindirmek istiyor evlilik için dedi bunu çok iyi biliyorum ama dediği gibi maddiyat sıkıntısı var, erkek arkadaşının annesinin adında S harfi var ve evlilik yolunda sıkıntı yaratacak yani hane içinde bir kadın bu zorlayacak demişti kadının adında S değil ama Ş harfi var ama Ş yada S benzer harfler o yüzden bu konudada tutarliydi, iş durumum için bekleyeceğimi söyledi herkes gibi ve ilişkimiz için süreç olduğunu da aynı şekilde.. Yani yorumu güzeldi tavsiye ederim.. Sufali durumu içinde @Persilvanya nın dediği gibi rahatsız edici bir durum açıkçası cinlerle bakım evet doğru sonuç verdiği çok oluyor ama gerçekten ağırlık yapıyor bazı durumlarda insanın üzerinde.. :)Dedikleri çıktı mı gelecek hakkında öngörüsü oldu mu canım
Gerçekten emin oldum bundan çünkü enerji durumu bir kere tutup bir kere tutmayacak birşey değil bence, aynı şeyi yesilcingene içinde denedim acaba başka hesaptan gönderince bakar mı diye ılkinde nasıl tutmadı enerjimiz dediyse aynı şekilde yine aynısını söyleyip iade etti falimi.. Şimdi hangisi daha inandırıcı ortada doğal olarak.. :)Canım demiştim çok kaale alınmaz. O gün gelişi güzel bakmış. Ve senin de güzel yüreğini sıkmış
Kaldırıyordur umut tacirleriİnanç sistemine kayacağı için çok üstünde durmak istemiyorum ama ruhanilerle baktığını iddia edenler samimi gelmiyor. Hiç görünmeyen bir enerjiden bahsediyorlar. Ki geleceği kimse bilmezken... Geçen yıllarda iyi bir medyumdan bakım aldım. Arkadaşım onun 3 harflileri var öve öve bitiremiyordu. Ben gittim evine, önce bir guru edası ile üflemeye püflemeye başladı. Bana benle ilgili şeyler anlatıyor alakası yok sadece dinliyorum. Sonra bir dakika onlara da sorayım dedi iyice zırvaladı hemen çıkıp gittim. Ki halen bu medyum ne paralar kaldırıyor hala..
En iyisi şu fal krizim geçsin Atacam bir tanesine.fal krizinde atınca enerjiler karışıyorHenüz bisey yok ama an konusunda iyi bence.. Yani secim yapacaksan bubastis999 öneririm çünkü erkek arkadaşımın maddi durumundan hiç bahsetmeden maddi sıkıntısı ve düşünceleri var ciddi ilişki korkutuyor ama bir yandan da sıkılmış ciddiye bindirmek istiyor evlilik için dedi bunu çok iyi biliyorum ama dediği gibi maddiyat sıkıntısı var, erkek arkadaşının annesinin adında S harfi var ve evlilik yolunda sıkıntı yaratacak yani hane içinde bir kadın bu zorlayacak demişti kadının adında S değil ama Ş harfi var ama Ş yada S benzer harfler o yüzden bu konudada tutarliydi, iş durumum için bekleyeceğimi söyledi herkes gibi ve ilişkimiz için süreç olduğunu da aynı şekilde.. Yani yorumu güzeldi tavsiye ederim.. Sufali durumu içinde @Persilvanya nın dediği gibi rahatsız edici bir durum açıkçası cinlerle bakım evet doğru sonuç verdiği çok oluyor ama gerçekten ağırlık yapıyor bazı durumlarda insanın üzerinde.. :)
Ara verip bekleyip baktırmak en mantiklisi zaten ben o yüzden ara vermeye karar verdim zaten falcı listesine bakınca da falcı namına bisey kalmamış benim gördüğüm kadarıylaEn iyisi şu fal krizim geçsin Atacam bir tanesine.fal krizinde atınca enerjiler karışıyor
Gerçekten emin oldum bundan çünkü enerji durumu bir kere tutup bir kere tutmayacak birşey değil bence, aynı şeyi yesilcingene içinde denedim acaba başka hesaptan gönderince bakar mı diye ılkinde nasıl tutmadı enerjimiz dediyse aynı şekilde yine aynısını söyleyip iade etti falimi.. Şimdi hangisi daha inandırıcı ortada doğal olarak.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?