tellwe.com'da bakılan fallar!

günaydın arkadaşlar dün akşam krediler birikince zeynep sabah a katina gönderdim aslında bazı durumları doğru yorumladı kendisi ama süre dolsun diye belki başlarda lafı uzatmış fala girmemiş bana katina sık bakılan fal değildir baktirmayin karışık çıkar fallariniz yoksa dedi. daha önce baktiran var mı kendisine
Zeynep sabah telwede mi cnm

dün garip bisey yaşadım Cananay a sürekli baktiririm normalde gidişat konusunda hep bildi bugüne kadar.erkek arkadaşım pazar gecesi askerden döndü dün bugün aramız rezalet uzak davranıyor bende gittim dün fal baktirdim. ayriyken başkasıyla olduğundan şüpheleniyorum dedim askerden döndükten sonra kumral bi kızla tanıştırmış arkadaşları işte arkadaşlarıyla geziyor hep geldiginden beri dedi ve ben dedim ki daha döneli bir gün olmadi dün gece döndü. dün gün içinde baktirdim saat 5 civarı falan. Adam babasının yanına gitti ilk gelir gelmez yani dışarı çıkma gezme tozma olmadi ne ara olsun zaten ki kalkıp bu adamı birisiyle tanıştırsınlar.. Fala resmen zoraki bakmış anladığım kadarıyla bakmış olmak için.. Ilk defa beni şaşırttı ve üzüldüm.

Merhaba arkadaşlar beni bu sitede herkes bilir kimseyi üzmek kırmak istemem ve bi kaç gündür devam eden durumdan dolayı birşeylerin netleşip burada insanların kendilerini gereksiz yere üzmesinede üzüldüğüm için Nakta'nın ricası kendi yaptığı bir açıklamayı sizlerle ve kendisinin elindeki orjinal görüntüleri paylaşıyorum..

Nakta :

İyi niyetli ve saygıdeğer topik üyelerini tenzih ederek konuşuyorum ve bir açıklama yapma ihtiyacı içerisindeyim.

Donat bana 2 defa fal baktırmış biridir.
1. falı kendisi için baktırmış ve teşekkür etmiştir.
2. falı ise bir arkadaşım için baktırıyorum demiş ve onun bilgilerini atmıştır.
Zaten 2. attığı fala hiç bir açıklama yapmadan ( iyi veya kötü / doğru ya da değil ) 2 yıldız verdiği için iadesini yaptım, ve iade yaptığım fal ile ilgili falın altına yorum yapamayacağımdan 1. falına yani 5 yıldız verip baktığı fala teşekkür ettiğinin hemen altına bu yorumu yazdım ( gördüğünüz üzere ) tek mesajım 5 yıldızın altında başka da yok .
Şimdi bu ekran alıntısında varlık ismi geçiyor mu ? Ya da onlara atfen bir söylemim ya da tehditim olmuş mu ? Ben elbette ki sadece söylediklerim ve yazdıklarımdan sorumluyum kimin ne anladığından değil..
2 .konu madem donat bir ekran görüntüsü koydu ve ben birini alenen tehdit etmişim konunun başından paylaşmak lazım değil mi ? ? kimse işine geldiği kadarını kenarından köşesinden keserek kırparak aha oldu şimdi nakta ya yüklenelim diye kendi arasında paylaşarak dedikodu malzemesi olarak kullanmasın .

Hiç bir hukukumuz olmamasına rağmen baktığım 2 falı da beğenen bu kullanıcının topikte bana aleni saldırılarından dolayı elbette ki kullanıcı ismini eşleştirdim
2 kez fal atan dahi olsa çok çok eski mesajlara giderek kendisini eşleştirdim ve emin oldum ,
ve kendisi benim instagram sayfama gelip beni takip edip dm den bana ulaştığı ve fal talebinde bulunduğu için benimde açıklamam bu oldu ( asagıda) , -AÇIKLAMALARIN TAMAMI -KIRPMADAN- şimdi sizlerin huzuruna bu mesajı bırakıyorum arkadaşın ismini ve twelve de kullandığı rumuzun üstünü silerek sadece .Asagıdaki konuşmanın tanımını size brakıyorum .

Kıssadan hisse: Hakkımda karanlık kalbi ile yazı yazan kullanıcılar kabülüm değildir ve olmayacaktır .Her insan hata yapar hatası ile barışan sonradan barıştığımız özür dileyen dostlarım da oldu ,
Merak edenlere : Duru görü ile vizyon alarak bakım yapıyorum, iyi bir kart okuyucusuyum, VARLIK ARACILIĞI İLE FAL BAKMIYORUM VE HİÇ BAKMADIM. Bazı danışanlara astrolojik olarak harita yorumluyorum ki gün gün tarihlerin bazı kişilere çıkması da bu yüzdendir, yani varlık filan değildir.
İyi yüreğinden ve hakkaniyetli oluşundan dolayı yüreğinden öpüyorum kendisini sevgili ncarenot.. ve bu yazıyı yayınlamayı kabul eden luciferr ye çok teşekkür ederim ,
Kişi ne yaparsa kendine yapar iftira ve karalamalar ile kendi karmasını bozar..Allah kötü ve karanlık ruhlardan korusun hepinizi ..
sonsuz saygı ve muhabbetle..

NAKTA

Eki Görüntüle 2201139 Eki Görüntüle 2201140 Eki Görüntüle 2201141 Eki Görüntüle 2201142 Eki Görüntüle 2201143 Eki Görüntüle 2201144

Nakta'dan cevap var yine ;

Herkese merhaba yine ben , ama bu başlığa ilk kez yazıyorum
Yazmayayım oralı olmayayım dedikçe iyice sataşan bir grup oluştu ..Şimdide aylar önce falına bakmadığım ve nedenini farklı şekilde izah ettiğim ve dürüstlüğümden dolayı bana teşekkür ederek sayfamdan ayrılmış moballa gelmiş içini dökmüş ama tabi ki YANLI OLARAK , KENDİNCE vay arkadaş !!
öncelikle bu mesajın geneli sadece jewels e verilen bir cevap ama biraz hafızaları da tazelemek adına topik üyelerinin huzuruna sunulur.
Öncelikle dilinin döndüğünce memnuniyetini dile getirmeye çalışan fanatik danışanlarımdan biri antinaktacılar tarafından dışlandı çok gariptir ki aslında 2 üye arasında begümkütük ve asenadam arasında geçen ve kavgaya bile dönüşmeyen bir 2 ayrı mesaj ve orada kalan mesaj puring in ortaya laf atması ile beraber linç etme komitesi yavaş yavaş yerini almaya başladı ..
şaşırdım mı hiçç .. ilk kez mi oluyor bu hayır , Bir fala çööp denmesi halini normalleştirmeye çalışan üyelere adab-ı maşeret kurallarından bahsedecek veya yol yordam öğretecek durumda değil hiç kimse zaten gözünün önündeki mesajı okuyamıyorsun , hayat sana ne yapsın fal senin hayatında gerçekliğe nasıl dönsün ? Dünyanın en güzel fırsatları onun etrafında dönse de bunu tutabilecek kapasite ve farkındalığı yok ise hayat size ne yapsın ?..Fal nasıl çıksın ? Ama konumuz bu değil ..
Asıl tuhaf olan Jewels yukarıdaki mesajı
Geçenlerde dediğiniz olay tam 7 ay önce yaşandı .
7 ay önce yaşanan olaydan yalanları ortaya çıkan kişiler utancından sayfayı terketti .Çünkü Naktaya atılan iftira amacına ulaşamadı , Siz şimdi kimi neyi savunuyorsunuz OBJEKTİF ve HUKUKÇU (!) kimliğinizi bir kez daha sorgulayın

üyeleri maşa gibi kullanmak ? ncarenot , capella79 dodue luciferr gördüğüne bildiğine şahitlik etti .. yukarıda ektedir .

BU bildirileri kazen e mesaj olarak yayınlattırmadığım için pek içerlemişsiniz gerçekten tek sebep bu mu ? yoksa bir falcının sizin arkadaşınız olan 2 topik üyesine karşı bu kadar haklı olması ve haklılığını ispat edebilmesi mi sizi rahatsız etti .. gecenin 22 sinde biri bana iftira atıyor özel mesajımı ifşa etti ama ben doğrusunu ifşa edeceğim bana destek olun diye telefon açamazdım kendi üyeliğim var kk da sadece izliyorum kazenin de belirtmiş olduğu gibi .. Yani sadece falcıyım .. Zaten bir falcının da oraya yazma durumu yok hani dilerse kendi de yazabilir demişsin ya falcılar yazamıyor önemli kuralı da burdan belirteyim size

Kişisel veri kişisel bilgilerden söz edilmiş tüm isimler karalandı Kişisel bilgiden ne anlıyorsunuz ? Ad soyad telefon adres bilgisi ? var mı YOK .. işin doğrusu ve gerçeği yukarda huzura aklı selim üyelere sunuldu ve onlar tarafından taktir edildi i ayrıca o üstü karalanmış ve gerçek hikayelerden oluşan içerikler çıkan fal haberi olarak her gün sayfamda yüzlercesi sayfamda yayınlanıyor bu çok zorunuza gitse de gerçek bu .

Topik üyesinin , falcının ,falcı yandaşının , birbirine karıştığı kimin kim ile bağının olmadığı bir yerde zaten eleştiriler ve bildirimler benim tarafımdan itibar görmez.Eleştiri geri bildirim kapalı kapılar ardında özel ve konuya vakıf insanlardan dinlenir.bu benim için uzun zamandan beri böyledir ,şimdi bu yazı huzura sunulacak ve gerçekten objektif olan topik üyeleri tarafından değerlendirilecek. Kim kimdir nasıl bir niyeti vardır çok ortada ama buraya da bunu belgeleyim dursun . UNUTAN OKUSUN

Yüzlerce kişiyi rumuzunu yazmadan eşleştiriyorum evet siz kendi algınız ile benim algımı aynı mı sandınız arkadaşlar ?Sizi eşleştirmek ve bana yazdığınız andaki niyeti bile anlamak benim için çok kolay .siz tek kişiniz ben yüzlerce kişiyi tanıyorum , okuyorum , sadece topik değil dışarda da bu böyle .. Benim işim bu zaten .ALGI .
Burda yazıp yazıp sayfamda sevimlikten ölüyorsunuz .. kim inansın size yahu? Falının çıkıp çıkmadığını kim nerden bilsin . son örnek : bakınız :moballa .moballaya gelene kadar çoook örnek var .
Kk üyelerine BAK-MI-YO-RUM!! Sayfama geldiğinizde de çatır çatır sen busun deyip göndermeye devam edicem gelip dertlenmeyin topikte .. Kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse yapmaz bu nedir yahu ???Bir duracağınız yeri bilin ..

Not : Taş diye attıgınız her şeyi aldım kendime basamak yaptım
Kıssadan hisse
1-Meyve veren ağaç taşlanır ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu durum hiç değişmedi ..

Ben nedense Nakta hanımı hiç anlamıyorum.Hayır hiçbir falcı buraya böyle birşey yapmıyor mesaj yayınlatmıyor yani siz neden böylesiniz Ya da illa fal bakıyorsunuz diye nesiniz?Bende size fal baktırmıştım ki hiçbir dediğinizi yaşamadım.Siz dahil birçok falcının dediğini yaşamadım.Ama neden sizde bu üyelere hep bir mesaj yollama derdindesiniz ki içerleniyorsunuz ve yolluyorsunuz demektir bu.Burada her falcı iyi Ya da kötü yorumlara maruz kalıyor ama ben birtek sizi gördüm bu topikte.Bence buraya çok takılmayın takip gerekmez diyorum.Yani üzerinden geçmiş yine konu gereksiz açılmış.Bende nedense bu konuda fikrimi beyan etmek istiyorum ki birçok kişi Eminim ki burada benim gibi düşünüyordur ki falı çıkanlar hariç.Hoşçakalın:KK200::KK200:

Ben nedense Nakta hanımı hiç anlamıyorum.Hayır hiçbir falcı buraya böyle birşey yapmıyor mesaj yayınlatmıyor yani siz neden böylesiniz Ya da illa fal bakıyorsunuz diye nesiniz?Bende size fal baktırmıştım ki hiçbir dediğinizi yaşamadım.Siz dahil birçok falcının dediğini yaşamadım.Ama neden sizde bu üyelere hep bir mesaj yollama derdindesiniz ki içerleniyorsunuz ve yolluyorsunuz demektir bu.Burada her falcı iyi Ya da kötü yorumlara maruz kalıyor ama ben birtek sizi gördüm bu topikte.Bence buraya çok takılmayın takip gerekmez diyorum.Yani üzerinden geçmiş yine konu gereksiz açılmış.Bende nedense bu konuda fikrimi beyan etmek istiyorum ki birçok kişi Eminim ki burada benim gibi düşünüyordur ki falı çıkanlar hariç.Hoşçakalın:KK200::KK200:
Tespit çok doğru canım.burada fal baktirip kritik yapıyoruz çıktı çıkmadı diye her olumsuz yorumda cevap veriyor başka cevap veren yorumcu yok.

Tespit çok doğru canım.burada fal baktirip kritik yapıyoruz çıktı çıkmadı diye her olumsuz yorumda cevap veriyor başka cevap veren yorumcu yok.
Evet, yani biz zaten illa çıkıcak gözüyle bakmıyoruz ki.Olabilitesi ve varsayımlar üzerine.Fal bu sonuçta.Ben geysuyu sevdiğim halde diyorum, yaşamadım dediklerini bunu da açıkça belirtiyorum.Biz sonuçta bir para veriyoruz Ve genellikle falı çıkan yorumcuları seçiyoruz ama illa herkese de çıkacak diye birşey yok.O zaman tüm sitede ki falcılar buraya gelipte bizden hesap sorsun.Kusura bakmasınlar ama yok öyle şey.Madem para veriliyor şu fallara karşılığının alınmasıda fal baktıran kişi için en doğal hakkı.Kaç milyaralarını şu fallara harcayan insanlar var.Şu falı bıraktığım için gerçekten çok mutluyum.

Evet, yani biz zaten illa çıkıcak gözüyle bakmıyoruz ki.Olabilitesi ve varsayımlar üzerine.Fal bu sonuçta.Ben geysuyu sevdiğim halde diyorum, yaşamadım dediklerini bunu da açıkça belirtiyorum.Biz sonuçta bir para veriyoruz Ve genellikle falı çıkan yorumcuları seçiyoruz ama illa herkese de çıkacak diye birşey yok.O zaman tüm sitede ki falcılar buraya gelipte bizden hesap sorsun.Kusura bakmasınlar ama yok öyle şey.Madem para veriliyor şu fallara karşılığının alınmasıda fal baktıran kişi için en doğal hakkı.Kaç milyaralarını şu fallara harcayan insanlar var.Şu falı bıraktığım için gerçekten çok mutluyum.
Ben Naktaya bir defa baktirdim katina fali.bu adam kadınlarin hakkına girmeyecek biri dedi falda.bununla ilerin var dedi istersen.bende faldan sonra bu adam düzgün değil emek verdiği için beş puan verdim.bir daha da asla baktirmadim.yok çıkmadı deyip gelenler var diyor hiç gelmedim gelmemde bu üslupta birine asla fal atmam.burada herkes yorumunu yapıyor.boyle gelip üyelere herkes kendi enerjisini yaşıyor karmasını yaşıyor demek hoş değil kimin ne yaşadığını kimse bilemez sorunlarımiz var fal atarak birşeyler öğrenmek istiyoruz.ne kadar doğru ne kadar yanlış da olsa baktiriyoruz.

Ben Naktaya bir defa baktirdim katina fali.bu adam kadınlarin hakkına girmeyecek biri dedi falda.bununla ilerin var dedi istersen.bende faldan sonra bu adam düzgün değil emek verdiği için beş puan verdim.bir daha da asla baktirmadim.yok çıkmadı deyip gelenler var diyor hiç gelmedim gelmemde bu üslupta birine asla fal atmam.burada herkes yorumunu yapıyor.boyle gelip üyelere herkes kendi enerjisini yaşıyor karmasını yaşıyor demek hoş değil kimin ne yaşadığını kimse bilemez sorunlarımiz var fal atarak birşeyler öğrenmek istiyoruz.ne kadar doğru ne kadar yanlış da olsa baktiriyoruz.
Aynen sonuçta kişiyi tanıyan hisseden biziz.Falcılar değil biziz.Bu belirttiğim çok önemli.Onlar diyor diye bu iyi Ya da kötü diyemeyiz adamları tanıyan neyin ne olduğunu bilen bizleriz.Ama öyle bir zaman geliyor ki falcılara anlık durum görüş almak için başvuruyoruz ama ne kadar doğru dediklerini kim bilir?Yorumlara eleştirilere açık olmak gerek diyorum yarası olan da üzerine alınıyor kabul edemiyor demek ki.Bu x ya da z kişisi olsun fark etmez.Fal bakıyorsa biri bence iyi kötü her türlü eleştiriyi kabul etmeli ki onlarda biliyor falının %100 çıkmayacağını.Benim burda anlatmak istediğim şu aslında; Fal bakanlar kendilerini bu kadar önemsemesinler.Çünkü biz onları çok önemsemiyoruz.A ya da b kişisi bakmaz ama bir c kişisi illa ki bakar.Birtek falcı yok.Baktıran kişilerinde size muhtaç olduklarını sanmayın bakmazsanız da bakmayın.Yorumcu mu yok.Ayrıca fallarında da yanılma payı olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.Neyse benim görüşüm bu kadardır.Daha fazla uzatmanın hiçbir anlamı yoktur.Konumuz dağılmasın uzamasın.Kızlar siz kaldığınız yerden devam edin :KK200:

Yazmadan önce bir kontrol edeyim dedim sekiz yorum almışım Nakta'dan. Yıldızname'yi de sayarsak dokuz pardon. Bir yılda sayısız kişiye fal attım bende herkes gibi. Beş kredilikten tut, 150 liralığa kadar gitmişimdir. Hiçbir falcıyıda yorumlarımda ne çok devleştirdiğimi ne de hakaret ettiğimi düşünmüyorum.
Şimdi niye bu konuya yazdım? Son mesajlarımda elimde kalan falcılar olarak Yeşilçingene ve Nakta diye bahsetmiştim çok defa. Nakta'nın mesajından sonrada ki kendisine uzuuun bir zamandır fal atmamama rağmen Sezar'ın hakkının Sezar'a olması mantığındayım her zaman. Kendisinin astrolojiylede ilgilendiğini biliyordum zaten ''karmanı yaşarsın.'' lafından sonra çok daha iyi anladım. İnanan olur, inanmayan olur ama evrenin bir sistemi var. Dedelerimizin bile yaptıklarından sorumluyuz maalesef. Nakta'nın oradaki ''karma'' lafının bu boyutta bir şey olduğunu düşünüyorum.
Birde şu da var bana evet falları çıkıyor, hiçbir zaman pembe bir tabloda çizmedi ki bu onu en çok tercih ediş sebebim. Çıkmayanlarda olabilir evet çünkü ne kadar anlamasakta bu iş enerji işi. Bana uyan x kişisine uymuyor, x kişisine uyan bana uymuyor.
Anlatılmak istenen burada hiç fal atmayıp da birilerinin karalaması. Misal Madilik'in Zümra'ya hiç fal atmayıp onu yerden yere vurması gibi.

Aynen sonuçta kişiyi tanıyan hisseden biziz.Falcılar değil biziz.Bu belirttiğim çok önemli.Onlar diyor diye bu iyi Ya da kötü diyemeyiz adamları tanıyan neyin ne olduğunu bilen bizleriz.Ama öyle bir zaman geliyor ki falcılara anlık durum görüş almak için başvuruyoruz ama ne kadar doğru dediklerini kim bilir?Yorumlara eleştirilere açık olmak gerek diyorum yarası olan da üzerine alınıyor kabul edemiyor demek ki.Bu x ya da z kişisi olsun fark etmez.Fal bakıyorsa biri bence iyi kötü her türlü eleştiriyi kabul etmeli ki onlarda biliyor falının %100 çıkmayacağını.Benim burda anlatmak istediğim şu aslında; Fal bakanlar kendilerini bu kadar önemsemesinler.Çünkü biz onları çok önemsemiyoruz.A ya da b kişisi bakmaz ama bir c kişisi illa ki bakar.Birtek falcı yok.Baktıran kişilerinde size muhtaç olduklarını sanmayın bakmazsanız da bakmayın.Yorumcu mu yok.Ayrıca fallarında da yanılma payı olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.Neyse benim görüşüm bu kadardır.Daha fazla uzatmanın hiçbir anlamı yoktur.Konumuz dağılmasın uzamasın.Kızlar siz kaldığınız yerden devam edin :KK200:
Kesinlikle öyle canım yarası olan alınıyor burası Forum olumlu olumsuz fikir alışverişinde bulunuyoruz.❤️

Arkadaşlar selam,

Tellwe sitesini kullanamayan bir tek ben miyim? İnanılmaz kötü bir altyapısı var. Fal tipi seçiyorum ama falcı seçerken kimi aratırsam aratayım bulunamadı diyor. Ya da ben yeni üye olduğum için birşeyleri yanlış yapıyorum.

Becerebilirsem Geysu'ya atacağım buradaki birkaç yoruma istinaden. Görüşleriniz nedir kendisi için?

Arkadaşlar selam,

Tellwe sitesini kullanamayan bir tek ben miyim? İnanılmaz kötü bir altyapısı var. Fal tipi seçiyorum ama falcı seçerken kimi aratırsam aratayım bulunamadı diyor. Ya da ben yeni üye olduğum için birşeyleri yanlış yapıyorum.

Becerebilirsem Geysu'ya atacağım buradaki birkaç yoruma istinaden. Görüşleriniz nedir kendisi için?
Canım geysu bayağıdır bakmıyor telwede.sosyal medyasında bakıyormus buradaki arkadaşlar demişti.mail adreside vardı.

Arkadaşlar Ebrununhisleri varmış baktırdınız mı nasıl o yorumları iyiydi de bilemedim sizce kime atayım vadesi tutan

Neden sadece Nakta bunu yapıyor ? Aslında cevap çok basit. Her falcı için çıktı çıkmadı, tuttu tutmadı diyoruz. Ama Nakta'ya yöneltilen saldırı inanılmaz boyutta olabiliyor bazen. Vaktiyle Nakta'ya yöneltilen hakaretlere gereksiz hak yemelere bu gibi durumlara şahit olmuştum. Hatta "nasıl sabrediyorsunuz?" diye sormuşluğum bile vardı. Haklı olarak susmuyor. Konuşması, kendini "kanıtlar ile" açıklaması suç mu ? Hemde bunu bir çok falcı gibi hesap açıp reklamını yaparak yapmıyor.. Çıkıyor açıkça gerekçeleri ile anlatıyor. Sezarın hakkı sezera diyenlerdenim.
Ve Nakta'ya sayısız falı olan ve her dediğini yaşamış biri olarak yazıyorum.
Bir tek Nakta'ya böyle saldırılıyor bana göre sebebi ; bir gurup tarafından çekilemiyor olması, ve Nakta'nın açık sözlerle gerçeği pat pat söylemesi üzerine "ay Nakta enerji emiyor modumu düşürüyor bla bla bla" deyip falcıya karşı dolan grup.
Nakta'ya çok fal baktırdığım bir çok konuda fikrini aldığım için bunu yazmak istedim.

A bu arada sevgili Nakta hani Aydan Şener'e benziyor dediğiniz bir kadın ile alakalı durum vardı "bu durum 8 ay sonra tekrarlar" demiştiniz. Bu durum 8 ay sonra tekrarladı..
Yine geleceğim size :KK200:

Neden sadece Nakta bunu yapıyor ? Aslında cevap çok basit. Her falcı için çıktı çıkmadı, tuttu tutmadı diyoruz. Ama Nakta'ya yöneltilen saldırı inanılmaz boyutta olabiliyor bazen. Vaktiyle Nakta'ya yöneltilen hakaretlere gereksiz hak yemelere bu gibi durumlara şahit olmuştum. Hatta "nasıl sabrediyorsunuz?" diye sormuşluğum bile vardı. Haklı olarak susmuyor. Konuşması, kendini "kanıtlar ile" açıklaması suç mu ? Hemde bunu bir çok falcı gibi hesap açıp reklamını yaparak yapmıyor.. Çıkıyor açıkça gerekçeleri ile anlatıyor. Sezarın hakkı sezera diyenlerdenim.
Bir tek Nakta'ya böyle saldırılıyor bana göre sebebi ; bir gurup tarafından çekilemiyor olması, ve Nakta'nın açık sözlerle gerçeği pat pat söylemesi üzerine "ay Nakta enerji emiyor modumu düşürüyor bla bla bla" deyip falcıya karşı dolan grup.
Nakta'ya çok fal baktırdığım bir çok konuda fikrini aldığım için bunu yazmak istedim.

A bu arada sevgili Nakta hani Aydan Şener'e benziyor dediğiniz bir kadın ile alakalı durum vardı "bu durum 8 ay sonra tekrarlar" demiştiniz. Bu durum 8 ay sonra tekrarladı..
Naktanin burada yapılan her olumsuz yoruma sürekli cevap vermesi hiç hoş değil.kk üyelerine fal bakmiyormus zaten telwede bir kere baktirdim hiçbir dediğini yaşamadım an geçmiş hiç bilemedi.sizinle enerjisi tutmus bilmiştir.burada çıkmadığını dediğimizde neden cevap verme gereği duyuyor.fal bu çıkar çıkmaz iki ihtimal var.zaten bir daha asla yorum almayacağım yorumcu kendisi.isteyen alır istemeyen almaz.burada forum da çıktı çıkmadı diye kritik yapıyoruz.diger falcilara da yapıyoruz hiç biri cevap vermiyor.

Birde nedense hep bir dönem çıkıyor bunlar. Malum başlıkta mesela yazılması sanki birkaç üyeyide oraya çekip ( Nakta’yı savunanlar ) işi iyice kızıştırmak gibiydi niyet :) neyseki yemiyorum artık

Naktanin burada yapılan her olumsuz yoruma sürekli cevap vermesi hiç hoş değil.kk üyelerine fal bakmiyormus zaten telwede bir kere baktirdim hiçbir dediğini yaşamadım an geçmiş hiç bilemedi.sizinle enerjisi tutmus bilmiştir.burada çıkmadığını dediğimizde neden cevap verme gereği duyuyor.fal bu çıkar çıkmaz iki ihtimal var.zaten bir daha asla yorum almayacağım yorumcu kendisi.isteyen alır istemeyen almaz.burada forum da çıktı çıkmadı diye kritik yapıyoruz.diger falcilara da yapıyoruz hiç biri cevap vermiyor.
Kk üyelerine bakıyordu eskiden. Öyle olsa Instagram’a geçtiğini ilk yazan ben olmazdım ve ilk randevu alanlardandım. Orada yüzüne gülüp harikasın diye mesaj atanlar sonra birden onu garip bir şekilde burada yermeye başlayınca yeni üyelere bakmayabilir. Kendini açıklama nedenide bu aslında. Buradan kötü de oradan mesaj at süpersin diye.

Kızlar acil dönebilir misiniz simdi fal atcam da dedigim kisiye baktıran var mı merak ettim hem sesli bakıyormuş kime atsam sizce kahvede

Back
X