Merhaba arkadaşlar beni bu sitede herkes bilir kimseyi üzmek kırmak istemem ve bi kaç gündür devam eden durumdan dolayı birşeylerin netleşip burada insanların kendilerini gereksiz yere üzmesinede üzüldüğüm için Nakta'nın ricası kendi yaptığı bir açıklamayı sizlerle ve kendisinin elindeki orjinal görüntüleri paylaşıyorum..
Nakta :
İyi niyetli ve saygıdeğer topik üyelerini tenzih ederek konuşuyorum ve bir açıklama yapma ihtiyacı içerisindeyim.
Donat bana 2 defa fal baktırmış biridir.
1. falı kendisi için baktırmış ve teşekkür etmiştir.
2. falı ise bir arkadaşım için baktırıyorum demiş ve onun bilgilerini atmıştır.
Zaten 2. attığı fala hiç bir açıklama yapmadan ( iyi veya kötü / doğru ya da değil ) 2 yıldız verdiği için iadesini yaptım, ve iade yaptığım fal ile ilgili falın altına yorum yapamayacağımdan 1. falına yani 5 yıldız verip baktığı fala teşekkür ettiğinin hemen altına bu yorumu yazdım ( gördüğünüz üzere ) tek mesajım 5 yıldızın altında başka da yok .
Şimdi bu ekran alıntısında varlık ismi geçiyor mu ? Ya da onlara atfen bir söylemim ya da tehditim olmuş mu ? Ben elbette ki sadece söylediklerim ve yazdıklarımdan sorumluyum kimin ne anladığından değil..
2 .konu madem donat bir ekran görüntüsü koydu ve ben birini alenen tehdit etmişim konunun başından paylaşmak lazım değil mi ? ? kimse işine geldiği kadarını kenarından köşesinden keserek kırparak aha oldu şimdi nakta ya yüklenelim diye kendi arasında paylaşarak dedikodu malzemesi olarak kullanmasın .
Hiç bir hukukumuz olmamasına rağmen baktığım 2 falı da beğenen bu kullanıcının topikte bana aleni saldırılarından dolayı elbette ki kullanıcı ismini eşleştirdim
2 kez fal atan dahi olsa çok çok eski mesajlara giderek kendisini eşleştirdim ve emin oldum ,
ve kendisi benim instagram sayfama gelip beni takip edip dm den bana ulaştığı ve fal talebinde bulunduğu için benimde açıklamam bu oldu ( asagıda) , -AÇIKLAMALARIN TAMAMI -KIRPMADAN- şimdi sizlerin huzuruna bu mesajı bırakıyorum arkadaşın ismini ve twelve de kullandığı rumuzun üstünü silerek sadece .Asagıdaki konuşmanın tanımını size brakıyorum .
Kıssadan hisse: Hakkımda karanlık kalbi ile yazı yazan kullanıcılar kabülüm değildir ve olmayacaktır .Her insan hata yapar hatası ile barışan sonradan barıştığımız özür dileyen dostlarım da oldu ,
Merak edenlere : Duru görü ile vizyon alarak bakım yapıyorum, iyi bir kart okuyucusuyum, VARLIK ARACILIĞI İLE FAL BAKMIYORUM VE HİÇ BAKMADIM. Bazı danışanlara astrolojik olarak harita yorumluyorum ki gün gün tarihlerin bazı kişilere çıkması da bu yüzdendir, yani varlık filan değildir.
İyi yüreğinden ve hakkaniyetli oluşundan dolayı yüreğinden öpüyorum kendisini sevgili ncarenot.. ve bu yazıyı yayınlamayı kabul eden luciferr ye çok teşekkür ederim ,
Kişi ne yaparsa kendine yapar iftira ve karalamalar ile kendi karmasını bozar..Allah kötü ve karanlık ruhlardan korusun hepinizi ..
sonsuz saygı ve muhabbetle..
NAKTA
Eki Görüntüle 2201139
Eki Görüntüle 2201140
Eki Görüntüle 2201141
Eki Görüntüle 2201142
Eki Görüntüle 2201143
Eki Görüntüle 2201144