tellwe.com'da bakılan fallar!

Hiç bilmiyorum onu
Baktırdım canım valla daldım bodoslama 😂 sesi çok sevimli ve begendim güzel baktı 9dk bi ses attı kahve atmıştım da onu iade etti bilgilerini aldım dedi sonra tarot seçmemi istedi sevdim 2 fal bakmış oldu 😊 bakalım ilerisi için nolcak beğendim şu an için

Baktırdım canım valla daldım bodoslama 😂 sesi çok sevimli ve begendim güzel baktı 9dk bi ses attı kahve atmıştım da onu iade etti bilgilerini aldım dedi sonra tarot seçmemi istedi sevdim 2 fal bakmış oldu 😊 bakalım ilerisi için nolcak beğendim şu an için
Anlık ve geçmişi bildi mi nasıldı

Anlık ve geçmişi bildi mi nasıldı
Yaşadıklarimı olduğu gibi anlattı en çok konuşma şeklini sevdim cidden sitede denk gelmemistim hiç. Katina da atmak istedim de yorgunum sağlıklı bakım olmaz şu an dedi 😓 hayatnda birisi vardı soyledi mesela bıkmıştm pembe tablo çizenlerden 😏

Yine de incele sayfasını öyle at yanlış yönlendirmiş olmayaym enerjiniz tutmazsa üzülürüm ❤
Yok zaten atmadım sadece sormuştum.. buraya son kahve falımı atıyım artık atmayacam diye kaydoldum ama hala atacak birisini bulamadım. Binnaz da bakınıyorum 600 kredi birikti. Tellweyi sildim ben.

Yok zaten atmadım sadece sormuştum.. buraya son kahve falımı atıyım artık atmayacam diye kaydoldum ama hala atacak birisini bulamadım. Binnaz da bakınıyorum 600 kredi birikti. Tellweyi sildim ben.
Binnnazda gizem sitare iyiydi tarih dışında anı iyi yorumlamıştı tabii baktıralı oldu baya

Dur bakıyım profiline belki atarım. Sağol canım. Vallahi artık bıktım atacak kimseyi bulamıyorum
Bende öyleyim bi de her faldan farklı bi şey çıkıyo bıktım artık. ebruyu beğendim katinaya gidicem kesin kredin olmazsa duvarıma yaz 5 yaparım dedi. Numara bulup kazanym bari 😂😂

kizlar bi sayfa ya eltim bakdırmıştı ınstagramda para gelck dedi bildi bebeğin cinsiyetini bildi herşeyi bende baktrcam ama korkuyorumda kotu birsey der diye 40 tl borde kahve pahalıda ınstagramda balktıran nokta atışı yapan tanıdığınız var mi daha uyguna tellwe baktrdim ama tatmin edici birşey demdi
canım profilin adı ne instagramda

arkadaslar cok önemli bir durum icin bana da falcı lazım bayılıcam ve deliricem artık gerçekten bu nedir ya
benim netten degil de normal baktirdigim biri var uzun yıllardır buradan bir kaç arkadaşa da istediler numarasını verdim ıstanbul iseniz telefonda yada buluşarak bakim yapabilir memnun kalırsınız diye düşünüyorum. birbirimize faydamiz olursa bu konu da ne âlâ sonuçta hepimizin sorunları var

e normal baktirdigim biri var uzun yıllardır buradan bir kaç arkadaşa da istediler numarasını verdim ıstanbul iseniz telefonda yada buluşarak bakim yapabilir memnun kalırsınız diye düşünüyorum. birbirimize faydamiz olursa bu konu da ne âlâ sonuçta hepimizin sorunları var
[/QUOTE
Merhaba ;

kime baktırıyorsunuz acaba ?

benim netten degil de normal baktirdigim biri var uzun yıllardır buradan bir kaç arkadaşa da istediler numarasını verdim ıstanbul iseniz telefonda yada buluşarak bakim yapabilir memnun kalırsınız diye düşünüyorum. birbirimize faydamiz olursa bu konu da ne âlâ sonuçta hepimizin sorunları var
canım özelden ulassana kimdir necidir

Ben yesilcingeneye hiç baktırmadım ilk defa kahve falı yollamayı düşünüyorum, gün içinde aktif diyor ortalama ne kadar sürede geri dönüş sağlıyor

elifsucanin falı da cıktı bana bu arada, ruhfall in da cıktı. Cananay bu ara karmaşık yorumlar yapıyor emin olamıyorum yada durumdan dolayı ben çok umutsuzum o yüzden böyle hissediyorum bilemiyorum. Aytence Ruhfall Cananay çağla çakır cemre yağmur elifsucan hepsi 2 ay vadesi veriyor herkes aynı anda aynı vadeyi verdi bu sefer ilginç sekilde. Eğer doğru çıkarsa dualarım onlarla yani 😂

Back
X