Tekrar merhabalar kizlar.
Naktayla ilgili yorum yazmayacaktim ama cidden duramadim. O an cok sinirlenmis olmama ragmen kendi yasadigim seyi hic anlatmayacagim bile. Nakta hanimin bildirisindeki hukukcu vs kim bilmiyorum ben degilim. Esasen taraflari vs de hic bilmiyorum. sadece olusan mantik disi tabloya iliskin soyleyeceklerim var.
Begenilmeyen cok kisi var ama Nakta ya agir ve haksiz saldiri var seklinde yorumlar var. Hic katilamayacagim. Sorry.
Oncelikle, Nakta diye, fali begenilmek zorunda mi?
Hani kim oturup kisi haketmedigi halde inadina kotu sey yazicak? Bu kadar issiz mi insanlar?
Falini reddediyor diye mi yaziyor insanlar? Yine sanmam. tellwe de bir arkadas (simdi yine bana falci demesinler diye belirtmiycem) seri fal reddediyor. Kimse de burada ona saldirmiyor acikcasi.
Nakta hanim hem KK ya hic bakmiyormus hem burdan kimseye fal bakmiyormus. E o zaman burada bildiri yayinlatma ihtiyaci nedir? Hakkinda hakaret mi var gizliligi ihlal mi var ticari itibarini haksiz zedeleyenler mi var git dava ac. Burda neden zirt pirt deklarasyon veriyorsun? Begenmek zorunda mi insanlar? Umursamadigin bir kitleye bildirim vermek nedir? Ilaveten paragraflarca ne kadar yetenekli oldugundan bahsetmek de yani bilemedim. Birak sen degil, isin konussun
Bir takim yasal sureclerden vs soz edilmis konuyu da hic bilmiyorum taraflarini vs. !!!!!Konusmalari yayinlamayin arkadaslar hic bi sekilde. Isimleri numaralari karalamaniz sizi kurtarmayabilir!!!!
Burayi hic okumayan Nakta hanima da kucuk bi not birakiyorum asagi:
“Belli bir meslek ve sanatın sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu” tck 137 (agirlastirilmis haldir!!!!!!) + manevi tazminat
Yani insanlar, size para kazandirinca begenince sahane ama iki kotu yoruma hemen insanlarin guvenini suistimal ederek mesajlarini ifsa etmek ha???? Is ahlaki diyince beni topa tutanlar vardi. Neyse..
Binnazda kimi onerirsiniz arkadaslar?? Bi zisan kalmis sanirim baktirmadigim. iyi mi o?