tellwe.com'da bakılan fallar!

İsmi lazım sürekli adminlerle mesaj yollayan falci yüzünden gene ben şahsa tarza hakaret etmeyip sadece sadece onun baktığı fal değil tüm patlayan fallara "ç..p" kelimesini kullandığım için ceza yemiştim

Yararsız, pis veya zararlı olduğu için atılan ufak tefek şeylerin hepsi... [Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğü,2019]

Bu kelimeyi bir daha kullanmayacağım ama rahatsız olan üye adminlerin bana özelden "Asena Hanım bu kelimeyi kullandığınız için rahatsız olduk topik tarafından ben Yönetici ......." şeklinde mesaj atılırsa çok sevivirim. Telwe ve Binnaz Abla dahil diğer uygulamalarda her falın yanında 🗑 bu simge yer alır ve işinize yaramadığı anda tıklar silersiniz. Bu kelime argo bir kelime değil fakat site içerisinde uygunsuz bir kelime olarak yer ediniyormuş. O yüzden bu kelimeyi kullanmayacağım bir daha. O yüzden forumu gereksiz yere dolduran konular için benim bir kabahatim varsa hepinizden özür diliyorum.

Bu arada yeşilcingene baktırdım.Ona 4 ayda bir 6 ayda bir baktırın demiştim daha önceden faydasını gördüm. Hem bir sürü olay birikmiş oldu hem detay vermiş oldu.Yeşilcingeneye asla ard arda atmayın ve fal atmadan önce mutlaka kaç kişi beklediğine bakın onun bir hastalığı var devamlı giremiyor. 😘

Son düzenleme:
İsmi lazım sürekli adminlerle mesaj yollayan falci yüzünden gene ben şahsa tarza hakaret etmeyip sadece sadece onun baktığı fal değil tüm patlayan fallara "ç..p" kelimesini kullandığım için ceza yemiştim

Bu kelimeyi bir daha kullanmayacağım ama rahatsız olan üye adminlerin bana özelden "Asena Hanım bu kelimeyi kullandığınız için rahatsız olduk topik tarafından ben Yönetici ......." şeklinde mesaj atılırsa çok sevivirim. Telwe ve Binnaz Abla dahil diğer uygulamalarda her falın yanında 🗑 bu simge yer alır ve işinize yaramadığı anda tıklar silersiniz. Bu kelime argo bir kelime değil fakat site içerisinde uygunsuz bir kelime olarak yer ediniyormuş. O yüzden bu kelimeyi kullanmayacağım bir daha. O yüzden forumu gereksiz yere dolduran konular için benim bir kabahatim varsa hepinizden özür diliyorum.

Bu arada yeşilcingene baktırdım.Ona 4 ayda bir 6 ayda bir baktırın demiştim daha önceden faydasını gördüm. Hem bir sürü olay birikmiş oldu hem detay vermiş oldu.Yeşilcingeneye asla ard arda atmayın ve fal atmadan önce mutlaka kaç kişi beklediğine bakın onun bir hastalığı var devamlı giremiyor. 😘

ben şu an 3. sıradayım yolladım bakalım umarım bakar

elifsucanin falı da cıktı bana bu arada, ruhfall in da cıktı. Cananay bu ara karmaşık yorumlar yapıyor emin olamıyorum yada durumdan dolayı ben çok umutsuzum o yüzden böyle hissediyorum bilemiyorum. Aytence Ruhfall Cananay çağla çakır cemre yağmur elifsucan hepsi 2 ay vadesi veriyor herkes aynı anda aynı vadeyi verdi bu sefer ilginç sekilde. Eğer doğru çıkarsa dualarım onlarla yani 😂
Acaba baktırdığımız diğer falları görebiliyorlar mı? Diye düşündüm. Bana da aynısı olmuştu çok umutlanma lütfen. Bu arada elifsucan ‘ a baktırdım fakat beklediğim gibi değil.

ben şu an 3. sıradayım yolladım bakalım umarım bakar
Sıranı hiç bir zmn burada belirtme. O öyle değildir de bir başka falcı olur burayı takip eder ki bu çok yaygın, kimliğini eslestirmesin... Kötü niyetli biri olur bilmem ne olur, benden söylemesi.

Acaba baktırdığımız diğer falları görebiliyorlar mı? Diye düşündüm. Bana da aynısı olmuştu çok umutlanma lütfen. Bu arada elifsucan ‘ a baktırdım fakat beklediğim gibi değil.
elifsucan an için yorum yapıyor yakın gelecek için iyi daha ileri vadeler için bana bisey demedi zaten ben bir aylık bir zaman dilimi için baktirmistim ona. ama söylediği şeyleri yaşadım sadece araba gibi bi yatırımın olacak bu sene dedi imkansız olan tek şey oydu onu da falı uzatmak için söylemiş zaten :) ben gördüklerini sanmıyorum çünkü cemre yagmur ve çağla çakır binnaz da zaten diğerleri telwede dolayısıyla aynı tarihleri ya da durumu bakıp bi yerden görmeleri çok zor, ama Cananay benim için daha çok sırdaş dost gibi sürekli fal gönderdiğim zaman tavsiyeye dönüyor fal tamamen ama buna rağmen baktirdigim tüm falcılar 2 3 aylık vade verdi. buda şuan için temmuz ağustos ayları yada bitişine denk geliyor. Aytence, Ruhfall, elifsucan, akrepgöz, güllüşah, bubastis999, cemre yağmur, çağla çakır, nakta.. bu vadeyi veren falcılar bunlar hatirlamadiklarimda olabilir..

Kizlar fal deryasında kahve baktircam. Kahin muhsin, katre i dem, Aybuke uzunal, astrolog melehat var. Arasında onerebileceginiz biri var midir???

Orada falcı olan iki falcı şimdi Tellwe’deler
Orada olan da olmayanda ben sembolgen deldim diyip foto atıyorlar inandırıcı gelmiyo orda olmaları da birşey değiştirmez ben binnazda zümra lal size 5 liralık fal bakmaya geldim tarzı birşey olursa yakında şaşırmam

Back
X