- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.681
dur yazayım özeldenTelwede kimi önerirsin? Ya da falsepetinde? Üç kişi de aynı şeyleri söyledi ayrıldığım kişi ile ilgili ama görünen köy meselesi de var :) anda nokta atış yapan biri var mı?
:)))Üç ayrı kişiye baktırdım son haftalarda. Binnazda, fal sepetinde, telwede. Üçü de aynı şeyi söyledi. Üçü de çok olumlu konuştu ama benim hiç umudum yok. O yüzden olumsuz söyleyecek birini arıyorum galiba hissettiklerimi onaylasın diye :) psikopat mıyım neyim.
Bana bakmadı bile cingene. Olumlu ya da olumsuz öngörüsü yokmuş.:)))
Olumsuz söyleyecek birisini arıyorsanız Yeşil Çingene uygun olur. Bende olumlu anlatan bütün falcıların aksine sadece Çingene olumsuz konuştu. Hem de hayal edemeyeceğiniz kadar çeşitli olumsuzluklar sıralaması da cabası..
Bugün ilk kez Ellynore'a baktırdım. Kişilik analizi çok gerçekçiydi. Yorumları bana akla yakın geldi. Yani kesinlikle pembe pembe fal bakan birisi değil.Bana bakmadı bile cingene. Olumlu ya da olumsuz öngörüsü yokmuş.
Bildi mi bari o kadar olumsuz konusmayla?:)))
Olumsuz söyleyecek birisini arıyorsanız Yeşil Çingene uygun olur. Bende olumlu anlatan bütün falcıların aksine sadece Çingene olumsuz konuştu. Hem de hayal edemeyeceğiniz kadar çeşitli olumsuzluklar sıralaması da cabası..
Bençm soruma cevap bile vermemiş:))günaydın iyi bayramlar kızlar elifsucan dün kahve baktirmistim baktiranlari okuyarak fena değil bakımı bazi durumları bilmiş kadın 10 tl ye iyi bakıyor. soru kısmında bocalamış anladığım tutarsız cevaplar vermiş benim şahsi fikrim soru sormadan sadece fali okumam yeterliymis daha sonra belki ekim gibi tekrar baktırırım diye düşündüm
benim de 10 saat sonra gece yarısı cevap vermiş ama soru kısmını epey bi karışık yazmış sadece fal baktırmak yeterli sanırım kendisine soru kısmına girmedenBençm soruma cevap bile vermemiş:))
Teyit etme şansim olmadigi icin bilemiyorum. Karsi tarafin davranislari acisindan böyle. Ayrica cingenin verdigi tarihe de daha bir iki hafta var.Bildi mi bari o kadar olumsuz konusmayla?
Anda iyi mi peki sence?benim de 10 saat sonra gece yarısı cevap vermiş ama soru kısmını epey bi karışık yazmış sadece fal baktırmak yeterli sanırım kendisine soru kısmına girmeden
valla bazı detayları evet bildi sasirmadim desem yalan olur geçmişi de güzel anlattı aslında genel olarak beğendim ben bakımını o fiyata bana oldukça iyi bildi diyebilirim dediğim gibi soru kısmı karışıktı gerek yokmuş sormama belki de çok fal bakınca kafası da karışmış olabilirAnda iyi mi peki sence?
Kahve mi atmıştın peki? Soru sorarken ayrıntı veriyor musun? Bir de anda iyi olan başka biri var mı tavsiye edeceğin?valla bazı detayları evet bildi sasirmadim desem yalan olur geçmişi de güzel anlattı aslında genel olarak beğendim ben bakımını o fiyata bana oldukça iyi bildi diyebilirim dediğim gibi soru kısmı karışıktı gerek yokmuş sormama belki de çok fal bakınca kafası da karışmış olabilir
kahve gönderdim yol ayrıntı vermedim ilerisi için gördüklerinizi yazarsanız dedim. valla ben hep diyorum yesilcingene favorim senelerdir onun dışında binnaz da kahve de baran umut benim begendiklerimKahve mi atmıştın peki? Soru sorarken ayrıntı veriyor musun? Bir de anda iyi olan başka biri var mı tavsiye edeceğin?
Çingene bana bakmadı. Baksa isterdim.kahve gönderdim yol ayrıntı vermedim ilerisi için gördüklerinizi yazarsanız dedim. valla ben hep diyorum yesilcingene favorim senelerdir onun dışında binnaz da kahve de baran umut benim begendiklerim
ilk üç sene önce de bana bakmamıştı sonra olumsuzda olsa söyleyin demiştim bakmıştı sen de öyle söyle bakar belkiÇingene bana bakmadı. Baksa isterdim.
olumlu yada olumsuz görü alamıyorum dediginde olumsuza da kabulum deseniz bakmıyor ben denedim ne yazık kiilk üç sene önce de bana bakmamıştı sonra olumsuzda olsa söyleyin demiştim bakmıştı sen de öyle söyle bakar belki
Öyle söyledim. Olumsuza da razıyım dedim. Herhangi bir görüm yok dedi olumlu ya da olumsuz. Olumsuz olduğunda mı bakmıyor genelde peki?ilk üç sene önce de bana bakmamıştı sonra olumsuzda olsa söyleyin demiştim bakmıştı sen de öyle söyle bakar belki
olumsuz görüyorda bakmıyor diye kendini şartlama öyle olsaydı olumlu yada olumsuz bir görü alamıyorum demezdi zaten olumsuz da göremiyorum diyor çünkü enerji tutmuyordur bende de aynı şey oluyor cingenede enerji tutmazsa fincanda yada kartlarda hiç bisey göremiyorlar boş bakmak oluyor ki öyle birşey yapacağını sanmıyorum zaten onunÖyle söyledim. Olumsuza da razıyım dedim. Herhangi bir görüm yok dedi olumlu ya da olumsuz. Olumsuz olduğunda mı bakmıyor genelde peki?
Sadecegerçeklerin falı ile ilgili bir gelişme var mı sende?olumsuz görüyorda bakmıyor diye kendini şartlama öyle olsaydı olumlu yada olumsuz bir görü alamıyorum demezdi zaten olumsuz da göremiyorum diyor çünkü enerji tutmuyordur bende de aynı şey oluyor cingenede enerji tutmazsa fincanda yada kartlarda hiç bisey göremiyorlar boş bakmak oluyor ki öyle birşey yapacağını sanmıyorum zaten onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?