- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.741
çok baktirdim net olarak şu şu cikti diyemem ama an ve kişilik analizi güzeldirArkadaşlar selamlar iyibayramlar dilerim. Bir sorum olacak. Kahin fevziye baktırıp falı cıkan arkadaşım oldumu acaba?
Atıcam ona merak ettimOnline olmadan da fal atabilirsin girince bakar
Ben baktırdım anda bile kötüydüArkadaşlar selamlar iyibayramlar dilerim. Bir sorum olacak. Kahin fevziye baktırıp falı cıkan arkadaşım oldumu acaba?
aa ben detay vermeden söylemişti cogu şeyi şaşırdım cidden soru üzerinden ilerlemedi hiç bende tekrar gönderdim bugün bakalim ne diyecek merak ediyorumElifsucan’a baktırdım. Söylediklerinden teyit edebileceğim bir şey yok şu an için. Yine sadece sorum üzerinden yorum yapmış. Ben de bunu anlamıyorum, koca kahve fincanında sadece sorduğum şeyler mi çıkıyor?
Belli bir vade vermedi, çıkmasını hiç istemediğim bir şey söyledi bir de. İlerleyen günlerde belli olacak. O zaman yine yorum yaparım.
Benim patladı yazmıştım ben alakasız soru yoruımlamış sadece dediği şeyler çıkmadıElifsucan’a baktırdım. Söylediklerinden teyit edebileceğim bir şey yok şu an için. Yine sadece sorum üzerinden yorum yapmış. Ben de bunu anlamıyorum, koca kahve fincanında sadece sorduğum şeyler mi çıkıyor?
Belli bir vade vermedi, çıkmasını hiç istemediğim bir şey söyledi bir de. İlerleyen günlerde belli olacak. O zaman yine yorum yaparım.
ben de yesilcingene 'ye 3 4 ay ara ile baktırıyorum bir kere hata edip kısa vade de baktirdim fal dan çok nasihat niteliğindeydi o zaman anladım ara verip baktırmak gerektiginiSelam kızlarBende Yeşilçingene'nin iki ayrı konuda verdiği vadeler patladı.
Kalbim çıt, gözyaşım pıt.
(Elveda Yeşilçingene çok severdim seni ama artık sana fal baktıramam. En azından uzun bir süre baktırmam.)
Aranızda Medyumçetin'e yakın dönemde fal baktıran var mı? Nasıldı? bildiği şeyler oldu mu?
ben de yesilcingene 'ye 3 4 ay ara ile baktırıyorum bir kere hata edip kısa vade de baktirdim fal dan çok nasihat niteliğindeydi o zaman anladım ara verip baktırmak gerektigini
aslinda tüm falcılar için geçerli sanırım bu çünkü olağan durumu ezberleyip ona gore nasihat dostluk kavramına geçiş yapıyorlar durumun gidişatına göre çok kısa sürelerle çok sık attığımızda falları..ben de yesilcingene 'ye 3 4 ay ara ile baktırıyorum bir kere hata edip kısa vade de baktirdim fal dan çok nasihat niteliğindeydi o zaman anladım ara verip baktırmak gerektigini
evet canım katılıyorum sana en az 3 ay ara verip baktırmakta fayda var aynı kişiye gonderiyorsak eğer yoksa baktirinca faldan çok nasihat oluyor ona da ihtiyacım yok bazı şeylerin çıkıp çıkmadığını anlamak lazım çıkmadıysa zaten gerek yok tekrar aynı kişiye baktirmayaaslinda tüm falcılar için geçerli sanırım bu çünkü olağan durumu ezberleyip ona gore nasihat dostluk kavramına geçiş yapıyorlar durumun gidişatına göre çok kısa sürelerle çok sık attığımızda falları..
aynen öyle canım birer hafta arayla baktirdim onda bile saçmaladı falım rahat bi 3 4 hafta koymak gerekiyor demek ki araya..evet canım katılıyorum sana en az 3 ay ara verip baktırmakta fayda var aynı kişiye gonderiyorsak eğer yoksa baktirinca faldan çok nasihat oluyor ona da ihtiyacım yok bazı şeylerin çıkıp çıkmadığını anlamak lazım çıkmadıysa zaten gerek yok tekrar aynı kişiye baktirmaya
elifsucan in son baktığı fal geldi bu sefer sorularım üzerinden yürümüş gerçekten ekstra birşey yoktu ve çok aşırı kısa bir faldı.. sadece kartları yorumlamış ve önceki falıyla çelişen şeyler vardı arada 6 gün olmasına rağmen.. bilemedim..
bu mesaj beni çok mutlu etti ya Allah razı olsun... burda yeşilcingene!nin falı çıkmadı diyene hiç denk gelmemiştim ve bana şartlı fal yollamıştı, olumsuzdu yani. içime su serptin vallaSelam kızlarBende Yeşilçingene'nin iki ayrı konuda verdiği vadeler patladı.
Kalbim çıt, gözyaşım pıt.
(Elveda Yeşilçingene çok severdim seni ama artık sana fal baktıramam. En azından uzun bir süre baktırmam.)
Aranızda Medyumçetin'e yakın dönemde fal baktıran var mı? Nasıldı? bildiği şeyler oldu mu?
Ben iki yıl önce 2 kez baktırmıştım bana da hiç çıkmadı korkma :) enerji meselesi bubu mesaj beni çok mutlu etti ya Allah razı olsun... burda yeşilcingene!nin falı çıkmadı diyene hiç denk gelmemiştim ve bana şartlı fal yollamıştı, olumsuzdu yani. içime su serptin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?