tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar bi türlü falıma bakmadılar ben de havuza yolladım sinirlenip. Sirin_2017 diye biri bakmış çok olumlu konuşmuş bilen duyan var mı?

Elifsucan’a baktırdım. Söylediklerinden teyit edebileceğim bir şey yok şu an için. Yine sadece sorum üzerinden yorum yapmış. Ben de bunu anlamıyorum, koca kahve fincanında sadece sorduğum şeyler mi çıkıyor?
Belli bir vade vermedi, çıkmasını hiç istemediğim bir şey söyledi bir de. İlerleyen günlerde belli olacak. O zaman yine yorum yaparım.

elifsucanin fal sırasıda artmış iyice bi fal gönderdim ne zaman sıra gelirde bakar bilmem umarım fiyatta arttırmaz bu kadar talep oldu diye

aa ben detay vermeden söylemişti cogu şeyi şaşırdım cidden soru üzerinden ilerlemedi hiç bende tekrar gönderdim bugün bakalim ne diyecek merak ediyorum

Benim patladı yazmıştım ben alakasız soru yoruımlamış sadece dediği şeyler çıkmadı

Selam kızlar Bende Yeşilçingene'nin iki ayrı konuda verdiği vadeler patladı.
Kalbim çıt, gözyaşım pıt.
(Elveda Yeşilçingene çok severdim seni ama artık sana fal baktıramam. En azından uzun bir süre baktırmam.)

Aranızda Medyumçetin'e yakın dönemde fal baktıran var mı? Nasıldı? bildiği şeyler oldu mu?

elifsucan in son baktığı fal geldi bu sefer sorularım üzerinden yürümüş gerçekten ekstra birşey yoktu ve çok aşırı kısa bir faldı.. sadece kartları yorumlamış ve önceki falıyla çelişen şeyler vardı arada 6 gün olmasına rağmen.. bilemedim..

ben de yesilcingene 'ye 3 4 ay ara ile baktırıyorum bir kere hata edip kısa vade de baktirdim fal dan çok nasihat niteliğindeydi o zaman anladım ara verip baktırmak gerektigini

Bu arada geçenlerde Fairuza'yı denedim. Hoşuma gitti, fena değildi. Uzun zaman sonra sadece sorularımı cevaplayıp bırakanlardan farklı, fincanda gördüğü başka şeyleri de söyleyen biri çıktı. 5 krediydi. Hala kredisi düşükse tavsiye ederim.

ben de yesilcingene 'ye 3 4 ay ara ile baktırıyorum bir kere hata edip kısa vade de baktirdim fal dan çok nasihat niteliğindeydi o zaman anladım ara verip baktırmak gerektigini
aslinda tüm falcılar için geçerli sanırım bu çünkü olağan durumu ezberleyip ona gore nasihat dostluk kavramına geçiş yapıyorlar durumun gidişatına göre çok kısa sürelerle çok sık attığımızda falları..

evet canım katılıyorum sana en az 3 ay ara verip baktırmakta fayda var aynı kişiye gonderiyorsak eğer yoksa baktirinca faldan çok nasihat oluyor ona da ihtiyacım yok bazı şeylerin çıkıp çıkmadığını anlamak lazım çıkmadıysa zaten gerek yok tekrar aynı kişiye baktirmaya

aynen öyle canım birer hafta arayla baktirdim onda bile saçmaladı falım rahat bi 3 4 hafta koymak gerekiyor demek ki araya..

Selamlar ;

sizden sonra hemen bende fal attım ilk falımdı kısa yorumlamış direkt sorduğum sorunun cevabını ve onlar ilgili durumdan bahsetmiş ama benim bildiğim bir şeyi direkt ben demeden aktarmış orası da beni şaşırtmadı değiş hani ...

bu mesaj beni çok mutlu etti ya Allah razı olsun... burda yeşilcingene!nin falı çıkmadı diyene hiç denk gelmemiştim ve bana şartlı fal yollamıştı, olumsuzdu yani. içime su serptin valla

bu mesaj beni çok mutlu etti ya Allah razı olsun... burda yeşilcingene!nin falı çıkmadı diyene hiç denk gelmemiştim ve bana şartlı fal yollamıştı, olumsuzdu yani. içime su serptin valla
Ben iki yıl önce 2 kez baktırmıştım bana da hiç çıkmadı korkma :) enerji meselesi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…