- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.821
iaşe etti falimi bakmadi önceki falında oylama yapmamışım. ta 2 ay önceki fala bakmış.
Yorumunu merak ediyorsan sebebini yazsaydın "o fal beni korkutmuştu oy veremezdim" gibisinden belki şartlı filan bakardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iaşe etti falimi bakmadi önceki falında oylama yapmamışım. ta 2 ay önceki fala bakmış.
ay allah razı olsun ya, böyle çıkmayan falları görünce çok seviniyorum çünkü bana şartlı atmıştı, olumsuz konuşacaktı muhtemelenMedyumcetin'den baya bahsedilince geçen sene attığım falı okudum. Bana olumlu konuşmuş fakat iş konusunda ufak bir şey hariç dedikleri çıkmamış malesef.
ay allah razı olsun ya, böyle çıkmayan falları görünce çok seviniyorum çünkü bana şartlı atmıştı, olumsuz konuşacaktı muhtemelen
Ben de son 1 yıldır baktırıyorum , duymak isteyeceğim şeyi söylüyorlar sadece asla çıkmadı, nice vadeler patladıOlumlu da olsa olumsuz da olsa fazla bel bağlamamak gerek fallara. Sadece hisleri doğrultusunda tahmin yürütüyorlar. Yıllarca fal baktırdım ve çıkan fallar bir elin parmağını geçmez. Neyse ki artık baya azalttım. Baktırdıklarımı da o an okuyup/dinleyip kafama takmıyorum.
böylesi daha hayırlıdır deyip tekrar atmadım canım ama olumsuz konusacagindan emin gibiydim ya..Birde eski falları görüyorlar mı diyorduk hep; görüyorlarmış demek ki yoksa 2 ay önceki attigim tek falı bulupta oylama yapmadığımi nerden hatırlayacak..Yorumunu merak ediyorsan sebebini yazsaydın "o fal beni korkutmuştu oy veremezdim" gibisinden belki şartlı filan bakardı.
tellwe uygulamasında.Merhaba bu medyum çetin olay storedemi var bulamadım ben biri dm den link atabilirmi
Mısırlı talia anda iyiydi bende ve zümra/ares gibi diğer tüm falcılarla aynı geleceği söyledi.. henüz çıkan bişi yok beklemedeyim ama genelde beğeniliyorfal sepetinde kime baktırmalıyım? emre dinçe baktırdım hiç beğenmedim cok cok kötüydü ya
bana karsı tarafın düsüncelerini ve anı bilen biri lazım sadeceMısırlı talia anda iyiydi bende ve zümra/ares gibi diğer tüm falcılarla aynı geleceği söyledi.. henüz çıkan bişi yok beklemedeyim ama genelde beğeniliyor
Niye?fal sepetinde kime baktırmalıyım? emre dinçe baktırdım hiç beğenmedim cok cok kötüydü ya
sadece tarih ve karsıdaki kişinin enerjisini tarif etmiş hepsi bu
Enerjisini derken? Sana ne hissettiği mi?sadece tarih ve karsıdaki kişinin enerjisini tarif etmiş hepsi bu
Mısırlı talia anda iyiydi bende ve zümra/ares gibi diğer tüm falcılarla aynı geleceği söyledi.. henüz çıkan bişi yok beklemedeyim ama genelde beğeniliyor
hissettiği de değil yok enerjisi su renk ruh hali böyle bu sekilde bosuna gitti paramEnerjisini derken? Sana ne hissettiği mi?
Bende tarihleri tutturdu ama bakalım bekleyip görücezsadece tarih ve karsıdaki kişinin enerjisini tarif etmiş hepsi bu
bende de tarihleri tutturuyor hepBende tarihleri tutturdu ama bakalım bekleyip görücez